Vásárolj okosan!

Vásárolj okosan!
Forrás: Photo by freestocks on Unsplash

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Felfrissítenéd ruhatárad az újévre? Most itt a lehetőség, adunk néhány tippet, hogy hogyan lehet zökkenőmentes a shoppingolás.

Előfordult már veled is, hogy elmentél vásárolni, és valahogy semmi nem jött össze? Ez valószínűleg azért van, mert nem készültél fel igazán. Ezekkel a kis trükkökkel sokkal élvezetesebben és eredményesebben tudsz majd vásárolni.

Figyeld a leárazásokat!

Ez egy nagyon egyszerű és kényelmes lépés, amit otthonról a telefonodról is elintézhetsz, mégis hatalmas segítség lesz. Ha tudod melyik üzletben, mikor, milyen leárazások várnak, akkor máris csomó időt és pénzt megspóroltál magadnak és lehet, hogy a szükséges darabok mellé még néhány potya ruha is belefér.

Kattints a képre!
Kattints a képre!

Plusz egy tipp: látogass el az Arena Mall bevásárlóközpontba, ahol közel 160 üzlet kínálatában egyaránt tudsz magyar és nemzetközi márkák közül válogatni, így egy helyen megtalálsz mindent, amire szükséged lehet. Ráadásul, most a vásárlásoddal értékes ajándékokra is szert tehetsz, ha letöltöd a SEZAM hűségapplikációt. Az applikációba a vásárláskor kapott blokkokat kell beszkennelned, amikért automatikusan pontokat kapsz, amiket akár azonnal ajándékokra tudsz váltani! Az Arena Mallban a parkolás miatt sem kell aggódnod, hiszen ez a bevásárlóközpont rendelkezik Magyarország egyik legnagyobb mélygarázsával.

Tervezz előre!

Ha már tisztában vagy az akciókkal, akkor meg tudod tervezni, hogy mikor menj el vásárolni, mennyi időt, illetve pénzt szánj rá. Érdemes azt is előre átgondolni, hogy mire is van szükséged, hogyan fog kinézni a ruhatárad és milyen szetteket szeretnél összerakni. Nagyon fontos lépés, hiszen tervezés nélkül könnyen elkalandozhatsz, vagy belekavarodhatsz, hogy mit vettél meg eddig és miért mentél eredetileg.

Spórolj az utazással!

Nem kell az egész várost bejárnod, ami az egész napodat elvenné. Válassz olyan bevásárlóközpontot, ahol olyan nagy a kínálat, hogy biztosan mindent megtalálsz. Ilyen például az Arena Mall, ahol ráadásul Magyarország egyik legnagyobb mélygarázsa vár rád, hogy ne kelljen aggódnod a parkolóhely miatt sem.

Ne mások ízlése szerint vásárolj!

Természetesen, ha tetszik egy ruhadarab, nyugodtan vásárold meg, de ne aszerint vásárolj, amit az interneten látsz. Ha te egy, az Instagrammon látott szettet szeretnél összerakni, számítanod kell rá, hogy talán egyáltalán nem leszel elégedett. Ami az insta modelleken tökéletesen fest, az nem biztos, hogy a te alkatodra, arcodra, vagy hajszínedre lett kitalálva. Ezzel semmi baj nincsen, egyszerűen csak meg kell találnod azokat a darabokat, amik a legjobbat tudják kihozni belőled.

Jegyezd fel a ruhatárad!

A tervezés egyik fontos lépése, hogy tisztában legyél azzal, milyen ruháid vannak. Nézd át ruhatáradat mielőtt vásárolni indulnál, hogy elkerüld a teljesen fölösleges darabok megvásárlását és az egyforma ruhák felhalmozódását, amiket később nem fogsz használni.

Vásárolj magyar márkát!

Egyre több magyar divattervező darabjai elérhetőek a teljesen átlag embereknek is. Ezek közül rengeteg ruha kizárólag környezettudatos anyagokból készül. Ha magyar termékeket vásárolsz, akkor a messzi országokból való szállítás olyan káros hatásait is csökkentheted, mint például a hatalmas szén-dioxid kibocsátás. Ezen kívül, a hazai tervezők munkáját támogatva, elősegíted a magyar divattervezés fejlődését.

Ne egyedül menj!

Minden sokkal élvezetesebb, ha az ember nincs egyedül. Győzd meg egy barátod, vagy családtagod, hogy menjen el veled vásárolni. Sokkal kitartóbban fogjátok járni a boltokat, segíthettek egymásnak eldönteni mely ruhák azok, amiket muszáj hazavinni. Ezek után talán még egy kávézóba is lesz időtök beülni, hiszen az Arena Mallban erre is számtalan lehetőségetek van.

Ha mindent előkészítettél akkor nem kell fölöslegesen aggódnod, élvezheted az gondtalan és eredményes vásárlást.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.