UltraBalaton, jövünk! Avagy így futunk mi

UltraBalaton, jövünk! Avagy így futunk mi

Életmód

Napelem kisokos: Minden, amit tudnod kell a témában 2024-ben

Promóciók

Új tárolóval kiegészített, lakossági napelemes rendszer pályázat: az E.ON-nal egyszerűbb

Facebook
Twitter
Pinterest

Hárman is rajthoz állunk az InStyle szerkesztőségéből a hétvégi UltraBalatonon testvérlapunk, a Runner's World Magyarország csapatában. Ennek apropóján arra gondoltunk, hogy mesélünk kicsit arról, hogyan futunk mi. Azt már elöljáróban eláruljuk, hogy ahány futó, annyi szokás. Olvassátok, aztán húzzatok ti is egy stílusos futócipőt a lábatokra és hajrá!


Lénárt Hajni


Kép

Futóklub edzésekre, aztán elkapott a lendület és ma már minden lehetőséget megragadok, hogy futhassak. ;)
- Melyik a kedvenc távod?
- Az 5 kilométeres távot nagyon szeretem, mert ha nagyon elfoglalt vagyok aznap, akkor is belefér az időmbe, és a hatása sem marad el.
- Hallgatsz közben zenét? Ha igen, mit?
- Igen, ezek a kedvenceim: Michael Jackson/Justin Timberlake : Love Never Felt So Good, Beyoncé : Run the World, Britney Spears : WorkBitch ;), Justin BIEBER : I Need Somebody To Love
- Hol, milyen terepen futsz a leggyakrabban?
- Szeretek minden alkalommal valami újat kipróbálni, így igazából nincs kedvenc terepem. Három emlékezetes futásom viszont van: egy athéni futás az Akropoliszig, egy kora reggeli, párizsi futás a fashion week alatt és egy tengerparti futás Riminiben. :)
- Mit szeretsz a legjobban a futásban?
- Ez nálam hangulatfüggő. Szeretem szabadnak érezni magam közben, érezni, hogy megszabadulok a stressztől...Ha mérges vagyok vagy szomorú, egy kis futás képes csodákat tenni.Ágh Marina


Kép

- Milyen cipőben futsz?
- A Spuri futóbolt rendkívül segítőkész és profi munkatársai segítségével találtam meg a számomra tökéletes futócipőt, a Nike Air Pegasus+ 30-at. Imádom, aszfalton is olyan érzés, mintha a levegőben futnék.
- Mi a fő motivációd?
- Eleinte a már 4 év után unalmassá vált spinning helyett kerestem más alternatívát, és nem is gondoltam volna, hogy ennyire megszeretem a futást. Mindig más motivál: a kitűzött célok vagy csak a tudat, hogy futás után minden sokkal szebb lesz.
- Melyik a kedvenc távod?
- Sokáig csak a klasszikus 5,3 km-es szigetkört róttam és annál egy centivel se többet, viszont mindig igyekeztem javítani az időeredményemen. A szigetkörfutás ma is megmaradt, de egyre gyakrabban duplázom. Az időeredményem egyre kevésbé érdekel, az egyre hosszabb távok annál inkább.
- Hallgatsz közben zenét? Ha igen, mit?
- Szigorúan nem. A futás nekem a csendről is szól, és arról, hogy szabadon kavarognak és tisztulnak a gondolatok, érzések a fejemben. Azt vettem észre, hogy rengeteg cikkem ötlete vagy vázlata születik meg a fejemben egy-egy ilyen alkalommal, ilyenkor kicsit el is kezdek aggódni, nehogy elfelejtsem őket, mire hazaérek. :) Mindenesetre nekem nagyon jót tesz a csend, és biztos vagyok abban, hogy később, ha még hosszabb távokat próbálok ki, akkor sem szeretnék zenét hallgatni közben.
- Hol, milyen terepen futsz a leggyakrabban?
- Szinte mindig a Margitszigeten. Néha a szülőfalumban, Ivánban is elcsábulok, akkor az országút szélén futok, ameddig kedvem tartja és vissza.
- Mit szeretsz a legjobban a futásban?
- Azt a "megtisztulási" folyamatot, ami minden alkalommal végbemegy a fejemben, amikor futok. Minden pszichológusnál többet ér.
Kép

Videók

Életmód

Napelem kisokos: Minden, amit tudnod kell a témában 2024-ben

Promóciók

Új tárolóval kiegészített, lakossági napelemes rendszer pályázat: az E.ON-nal egyszerűbb

Kép
Életmód

Ez a tejfajta a bolygó legnagyobb átverése? Íme 4 ok, amiért ne igyál zabtejet a szakértők szerint

Te is a reggelt egy finom zabtejes kávéval indítod? Ha igen, akkor ne tedd! Mutatunk 4 okot, hogy miért válassz inkább más növényi alternatívát!

Kép
Stílus

J.Lo máris rajong érte! Ez a filléres kiegészítő most minden stílusos nő kedvence lett egy pillantás alatt

Vannak trendek, amik esetében lehet felesleges kutatni a miérteket, szimplán csak elég sodródni az események alakulásával. És ezzel Jennifer Lopez is így lehet!

Kép
Életmód

Íriszdiagnosztika: Ezt árulja el a a jövődről és személyiségedről a szemed formája és színe

Tudtad, hogy a sorsod kiolvasható a szemedből? Máris mutatjuk, hogy mi vár rád a jövőben!

Kép
Életmód

A történelem leghíresebb női bűnözői: 8 hölgy, akinek nevét a legkeményebb férfiak is rettegték

Gyilkosság, rablás, emberrablás, robbantás és kábítószer-kereskedelem! Mutatjuk a történelem 8 leghírhedtebb női bűnözőinek történetét!

Kép
Sztárok

Nem hiszünk a szemünknek! Ebben a mesébe illő házban él Sofia Vergara

Sofia Vergara Los Angeles-i ház pont olyan, mint ő maga: gyönyörű, stílusos, és el sem hisszük, hogy valódi!

Kép
Sztárok

Kovács Patrícia: "Nem vagyok főszereplő a saját életemben sem" - #Képesvagyok podcast S1E11

A #Képesvagyok podcast adásban Kovács Patrícia színésznővel, a SUHANJ! Alapítvány társalapítójával beszélgettünk. Az interjúban szóba került az empátia, a gyerekkori minták, a kritikák és az újrakezdés. Hallgasd meg az inspiráló epizódot!