Futás

Kép
Életmód

Irigyled azokat, akik szeretnek futni, mert te egyszerűen utálod? 5 tipp, hogy rávezesd magad!

Sok ismerősömtől hallom, hogy „olyan jó azoknak, akik szeretnek futni, de én egyszerűen gyűlölöm. Pedig jó lenne szeretni!” – ha te is hasonlóan érzel, ez a cikk neked szól!

Kép
Életmód

Hogyan add le futással az ünnepek alatt felkúszott kilókat? 6 szuper hasznos tippet mutatunk!

Noha számtalan egészségügyi előnye és sok egyéb jó oka van a futásnak, sokan csupán azért választják, mert kifejezett céljuk leadni a fölös kilókat, s e végtelenül egyszerű mozgásforma hatékony segítségnek tűnik.

Kép
Életmód

5 gyakorlat, amitől jobb alakod lesz, mint a futástól

Azt hittük, hogy a futás a sportok királynője - hiszen jó azoknak, akik le szeretnének fogyni és/vagy szinten tartani a kondijuk, sőt, még a lelki problémákra is megoldás lehet. De ha unod a futást, vagy épp csak nem szereted, akkor a következő 5 gyakorlattal elfelejtheted egy életre, és még az alakod is formásabb lesz!

Kép
Sztárok

Ethan Hawke megérkezett Budapestre, és szigetkörrel indította a hetet

Ha eddig nem tetted, ideje rávenned magad a futásra.

Kép
Képesvagyok

"Megcsináltam a lehetetlent...vagyis amit én annak hittem, mert mostanra tudom, hogy ez a szó nem létezik." - Nyári Dia

Kitartás, elkötelezettség és erő. Ez jellemzi Nyári Dia #képesvagyok történetét.

Kép
Promóciók

6. alkalommal is várunk a Generali Runner’s World futótáborába

Egy ideje kacérkodsz a futás gondolatával? Vagy már fel is húztad a nyúlcipőt, de úgy érzed kell egy megerősítés ahhoz, hogy tényleg elköteleződj emellett a sport mellett? Esetleg gyakorlott futó vagy, de szükséged van valami pluszra?

Kép
Életmód

Mi éget több zsírt a futásnál?

Nem kétséges, hogy a világ egyik leghatékonyabb kardiógyakorlata, azonban a kánikulában való futás gondolata sokakat elrémiszt. Ugorj inkább fejest a medencébe!

Kép
Promóciók

A futás lelki háttere - Szigetkör a Generalival és sportpszichológusokkal

Önbizalmat visszaépíteni. Szülés után lefogyni. Megmutatni a volt páromnak, hogy érek valamit. Vérnyomást csökkenteni. Boldognak lenni. Pár ok, amiért emberek fagyban-forróságban futócipőt húznak. Különleges futóedzést tartott a Generali a Biztonságért Alapítvány a Mindset Pszichológia szakembereivel a Margit-szigeten.

Kép
Promóciók

Jelentkezz a Runner's World futótáborba!

5. alkalommal is várunk a Generali Runner’s World futótáborába.

Kép
Életmód

A legszebb helyszíneken megrendezett ázsiai futóversenyek

Fuss ősi templomok és hipermodern épületek között vagy éppen a kínai nagy fal tetején!

Kép
Életmód

Alacsony cukortartalmú hűsítők, amiket bátran ehetsz a kánikulában!

Közeleg az ősz, de még megjutalmaz minket az időjárás néhány forró nappal.

Kép
Stílus

4 edzős nadrág, amit az utcára is felvehetsz

Imádjuk az ilyen kényelmes trendeket!

Kép
Életmód

Ennyit kellene futnod, hogy ledolgozd az egészségtelen ételeket

Menyit kell futnod, hogy lelkiismeret-furdalás nélkül egyél egy csokit vagy egy sajtburgert a diétád közepén? Azt már most megállapíthatjuk, hogy az a pár percnyi cukormámor sokkal élvezetesebb, mint utána lefutni a hosszú kilómétereket. Ezek után kétszer is meggondoljuk, hogy kell-e nekünk a délutáni nasi...

Kép
Életmód

Milyen a tökéletes fizikum? 62 élsportoló, 62 látványosan eltérő testfelépítés

A New York-i fotós, Howard Schatz egy látványos fotósorozaton keresztül mutatta be, hogy menyire más egy-egy olimpia sportoló testfelépítése. Ami izom, az izom, de meglepően sokéle lehet rajtunk!

Kép
Életmód

Száraz Dénes: "Eljutottam oda, hogy másokért is éljek"

Száraz Dénes 2015-ben a Mosoly Váltó arca és tagja volt: nem csak segítette az Ultrabalatonon való részvételük népszerűsítését, hanem együtt is futott velük a május végi versenyen. Most elmeséli, miért fontos számára mások segítése.

Kép
Promóciók

Feltűnő, és most ez kell neked! Tényleg!

Kép
Stílus

Ilyenek lettek a riói magyar olimpiai csapat ruhái - FOTÓK

Az Adidas a napokban mutatta be a Várkert Bazárban a 2016-os magyar olimpiai csapat számára tervezett új kollekcióját, amit a következő olimpia helyszíne, Rió inspirált.

Kép
Életmód

5 ok, amiért visszahízod a leadott kilókat

Bizony nemcsak a fogyás, hanem a leadott kilók megtartása is nagy kihívás! Ne hagyd kárba veszni a sok energiát, amit befektettél az álomalak elérésébe, gyorsan olvasd el tanácsainkat és előzd meg, hogy visszahízd a leadott kilókat!

Kép
Életmód

A Csemete Alapítványért futunk az Ultrabalatonon - Segíts te is!

Ebben az évben két csapatot indít testvérlapunk, a Runner’s World magazin az Ultrabalatonon. A Runner's World csapataival futnak az InStyle, a JOY, a Shape, a Men's Health és a Playboy munkatársai is. Míg a tavalyi cél a kör sikeres teljesítése volt, 2015-ben mindkét Runner’s World csapat a Csemete Alapítványt támogatja futásával.

Kép
Promóciók

Száraz Dénes a beteg gyerekekért fut - interjú

Száraz Dénes színész 2015-ben a Mosoly Váltó arca és tagja lesz: nem csak segíti az Ultrabalatonon való részvételük népszerűsítését, hanem együtt is fut majd velük a május végi versenyen.

Kép
Shopping

Fuss stílusosan - a 10 legjobb futócipő

A 21. század sportcipői egyre könnyebbek és kényelmesebbek. Eli van Poeyer összegyűjötte a 10 legjobbat (és legszebbet).

Kép
Promóciók

Újra a standokon a Runner’s World!

A világhírű Runner’s World futómagazin magyar kiadása először 2014. májusban jelent meg, szeptembertől pedig standokon a színvonalas nemzetközi és hazai tartalommal bíró magazin 2. lapszáma!

Kép
Életmód

Maraton a kínai nagy falon - Exkluzív élménybeszámoló

Snow Andrea, a Team Heart futónagykövete, a Seedling Trust - Csemete Alapítvány munkatársa nemrég a kínai nagy fal maratonon járt. Élményeit egy izgalmas és részletes blogban osztja meg. Olvassátok!

Kép
Életmód

UltraBalaton, jövünk! Avagy így futunk mi

Hárman is rajthoz állunk az InStyle szerkesztőségéből a hétvégi UltraBalatonon testvérlapunk, a Runner's World Magyarország csapatában. Ennek apropóján arra gondoltunk, hogy mesélünk kicsit arról, hogyan futunk mi. Azt már elöljáróban eláruljuk, hogy ahány futó, annyi szokás. Olvassátok, aztán húzzatok ti is egy stílusos futócipőt a lábatokra és hajrá!

Kép
Promóciók

Már a Tescóban is megveheted a Runner's World magazint

Keresd ki a listából a hozzád legközelebb lévő Tesco áruházat és fuss a Runner's World Magazinért.

Kép
Életmód

Kovács Ági 11 kilót fogyott a futással

Élsportoló korában mindent időre csinált és naponta mérlegre kellett állnia. Kovács Ági akkor profi úszó volt, most amatőr futó, és kerül minden mérőeszközt. Teljesítményének új mértékegysége az öröm, és közben jobban néz ki, mint valaha.