Rekortán

Kép
Életmód

Száraz Dénes: "Eljutottam oda, hogy másokért is éljek"

Száraz Dénes 2015-ben a Mosoly Váltó arca és tagja volt: nem csak segítette az Ultrabalatonon való részvételük népszerűsítését, hanem együtt is futott velük a május végi versenyen. Most elmeséli, miért fontos számára mások segítése.

Kép
Életmód

A Csemete Alapítványért futunk az Ultrabalatonon - Segíts te is!

Ebben az évben két csapatot indít testvérlapunk, a Runner’s World magazin az Ultrabalatonon. A Runner's World csapataival futnak az InStyle, a JOY, a Shape, a Men's Health és a Playboy munkatársai is. Míg a tavalyi cél a kör sikeres teljesítése volt, 2015-ben mindkét Runner’s World csapat a Csemete Alapítványt támogatja futásával.

Kép
Promóciók

Száraz Dénes a beteg gyerekekért fut - interjú

Száraz Dénes színész 2015-ben a Mosoly Váltó arca és tagja lesz: nem csak segíti az Ultrabalatonon való részvételük népszerűsítését, hanem együtt is fut majd velük a május végi versenyen.

Kép
Életmód

UltraBalaton, jövünk! Avagy így futunk mi

Hárman is rajthoz állunk az InStyle szerkesztőségéből a hétvégi UltraBalatonon testvérlapunk, a Runner's World Magyarország csapatában. Ennek apropóján arra gondoltunk, hogy mesélünk kicsit arról, hogyan futunk mi. Azt már elöljáróban eláruljuk, hogy ahány futó, annyi szokás. Olvassátok, aztán húzzatok ti is egy stílusos futócipőt a lábatokra és hajrá!