Hatalmas az öröm: újra kisbabát vár Annoni Zita!

Hatalmas az öröm: újra kisbabát vár Annoni Zita!
Forrás: InStyle/Ajkai Dávid
Facebook
Twitter
Pinterest

Nem is lehetnének boldogabbak férjével, Giannival!

Annoni Zita sok-sok éven keresztül aktív részese volt a médiának, sok-sok tévés műsorban szerepelt, miután viszont rátalált a szerelem Gianni Annoni személyében, a családalapítás került számára a fókuszba, a nyilvános szerepléstől pedig tudatosan elkezdett visszavonulni.

Sajnálatos módon azonban a gyermekvállalás egyáltalán nem ment annyira egyszerűen, mint ahogyan azt a házaspár eleinte szerette volna, Zita ugyanis 6 éven át próbált teherbe esni, ezzel kapcsolatos érzéseiről pedig a szeptemberi InStyle magazinban beszélt:

„Nehéz volt megélni ezt a hat évet depresszióval, éjjel-nappal sírással, negatív gondolatokkal, mi lenne, ha inkább nem is léteznék.”

Zitának végül a 10. lombikprogrammal sikerült teherbe esnie, ezután pedig a pár nem titkolt célja volt, hogy kisfiuknak kistestvére szülessen, ám sajnos a dolgok eleinte megint nehezen alakultak, erről tabuk nélkül mesélt először Zita az InStyle-nak:

„Nem beszéltem még erről, de... Volt egy spontán vetélésem márciusban, a 10. héten, ami nagy trauma volt – akkor már szívhang van, teljesen beleélted magad, és így tovább. Autóban ültünk, félre kellett állnunk az úton, és a férjem, Gianni azonnal a kórházba sietett velem, toltak is be a műtőbe.” – kezdte Zita, majd így folytatta:

„Volt olyan korábban, hogy nem volt sikeres a beültetés, de ami ennyire sokáig elvitt terhesség, és már teljesen beleéltük magunkat, elhittük, hogy most nem kell hat évet várnunk és tényleg sikerült, járt rajta az agyunk, hova tesszük a kiságyat, a pelenkázót... Nehéz volt megélni a tragédiát, kaptunk egy pofont az élettől, jelezte, hogy azért nem minden fenékig tejfel.”

Úgy tűnik azonban, hogy a kistestvérről szóló álmaik végre valóra válnak, Zita ugyanis Instagram-oldalán jelentette be, hogy újra kisbabát vár! A csodálatos felvételt IDE KATTINTVA tudod megnézni, ami alatt sorra érkeznek a gratulációk.

Mi pedig innen is gratulálunk Zitának és Gianninak!

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 12 kép

12 sztár, aki hosszú évekig harcolt egy gyermekért az IVF segítségével

Megnézem a galériát

Szerezd be az InStyle őszi lapszámát!


Címlapsztárunk Annoni Zita élete legnehezebb pillanatairól beszélt őszintén az InStyle őszi lapszámában.

A magazin már kapható az újságosoknál, digitális formában pedig ITT tudod megvásárolni. Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb aktuális lapszámokról, ITT tudsz előfizetni - köszönjük a bizalmad!

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép
Sztárok

Félelmetes! Így rohamozták meg Angelina Jolie-t az emberek Párizsban - FOTÓK

Angelina Jolie minden bizonnyal nem számított arra, hogy a francia fővárosban ilyen lelkes tömeg fogadja majd.

Kép
Sztárok
Kép
Horoszkóp

4 csillagjegy-pár, akik egymás ellentétjei, mégis örökre együtt maradnak

Nem véletlenül mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, igaz?

Kép
Sztárok