Tudatos szépségápolás! Ez a legolcsóbb szőrtelenítési módszer, amivel a legtöbb pénzt spórolhatod meg

Tudatos szépségápolás! Ez a legolcsóbb szőrtelenítési módszer, amivel a legtöbb pénzt spórolhatod meg
Forrás: Photo by Yen Phi on Unsplash
Facebook
Twitter
Pinterest

A szőrtelenítés bizony minden nő szemében tüske, ám mégsem tudjuk elengedni, így fontos, hogy minél takarékosabban oldjuk meg.

Szőrtelenítés esetében a tartósság az egyik legfontosabb szempont, mivel mindenkinek könnyebb az élete, ha ezt a procedúrát nem kell túl gyakran megismételne, természetesen úgy, hogy nem megy kárára a minőségnek. Te belegondoltál már abba, hogy életed során mennyi időt és pénzt szánsz a szőrtelenítésre? Nos, íme a meglepő számok!

Az EverDerm számításai szerint egy nő 14 éves korától legalább a nyugdíjba vonulásáig, vagyis 65 éves koráig szőrtelenít a hétköznapokban. Azaz 51 éven át ez egy állandó kiadást jelent számára. Így például a borotválás költsége egy életen át nagyjából 1,84 millió forint, emellé társul az ezzel eltöltött 63 és fél nap az életedből. A másik népszerű szőrtelenítési módszer, a gyantázás költsége egy életen át már jóval magasabb, 16,28 millió forint összesen, a rá szánt idő viszont már kevesebb, hiszen nagyjából 34 napot vesz el az életedből. És akkor most jöjjön a legjobb befektetés...

Kép
forrás: EverDerm

A lézeres szőrtelenítés!

Lehet, hogy most azt gondolod, ez az egyik legmacerásabb módszer, de ne engedj a tévhiteknek! A mostani, folyamatosan emelkedő árak mellett fontos, hogy a szépségápolásunkat is minél tudatosabban oldjuk meg. A lézeres szőrtelenítés az a módszer, amivel a legtöbb időt és pénzt megtakaríthatod. Tehát ha spórolni szeretnél, de fontos neked, hogy bőröd sima és teljesen szőrmentes legyen, akkor ideje kipróbálnod. A számok pedig magukért beszélnek! A lézeres szőrtelenítés költsége egy életen át nagyjából 3,07 millió forint, míg a rá szánt idő egy életen át összesen 5 nap.

Sokan félnek, vagy vonakodnak kipróbálni ezt a módszert, pedig igen praktikus. Tartósan megszabadulni a szúrós szőrszálaktól sok nő vágya, és talán drágának tűnhet első ránézésre a folyamat, de ha utána gondolunk, mennyi pénzt és energiát ölünk bele az egyszerűbb alternatívákba, máris csábítóbbak ezek a számok.

Kép
forrás: EverDerm

Látogasd meg az EverDerm lézer és orvosesztétikai klinikát!

Fontos, hogy mielőtt belevágnál a procedúrába, nézz utána, mit ajánlanak a szakértők. Az EverDerm lézer és orvosesztétikai klinika a szőrtelenítés hazai specialistája. A legmodernebb orvosi minősítéssel és FDA-engedéllyel rendelkező gépekkel dolgoznak, így garantált a megbízhatóság és a jó eredmény. Az itteni szakértők szerint az európai bőrtípusra a dióda lézer a leghatékonyabb. Ezzel a módszerrel a lézer lejut a szőrtüszőkbe, majd elpusztítja azokat anélkül, hogy a környező szöveteket károsítaná. Mivel ezt csak bizonyos növekedési fázisban lévő szőrszálakkal lehet megtenni, a folyamatot 8-12 alkalommal kell megismételni, hogy az eredmény valóban tartós és kifogástalan legyen.

Kép
forrás: Everderm

Te is átérzed ezeket a helyzeteket? Néhány ok, amiért érdemes a tartós megoldást választani.

Galéria / 8 kép

10 dolog, amit tutira átérzel, ha utálsz szőrteleníteni

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

7 híres vonzó ember, aki valamiért még mindig szingli: a rajongók tudják az okát

Külső szemlélőként úgy tűnik, hogy a hírességeknek mindenük megvan – pénz, autó, gyönyörű otthon.

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe a közeljövőben

Úgy tűnik, melléjük áll a szerencse.

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.