Tudatos szépségápolás! Ez a legolcsóbb szőrtelenítési módszer, amivel a legtöbb pénzt spórolhatod meg

Tudatos szépségápolás! Ez a legolcsóbb szőrtelenítési módszer, amivel a legtöbb pénzt spórolhatod meg
Forrás: Photo by Yen Phi on Unsplash

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Facebook
Twitter
Pinterest

A szőrtelenítés bizony minden nő szemében tüske, ám mégsem tudjuk elengedni, így fontos, hogy minél takarékosabban oldjuk meg.

Szőrtelenítés esetében a tartósság az egyik legfontosabb szempont, mivel mindenkinek könnyebb az élete, ha ezt a procedúrát nem kell túl gyakran megismételne, természetesen úgy, hogy nem megy kárára a minőségnek. Te belegondoltál már abba, hogy életed során mennyi időt és pénzt szánsz a szőrtelenítésre? Nos, íme a meglepő számok!

Az EverDerm számításai szerint egy nő 14 éves korától legalább a nyugdíjba vonulásáig, vagyis 65 éves koráig szőrtelenít a hétköznapokban. Azaz 51 éven át ez egy állandó kiadást jelent számára. Így például a borotválás költsége egy életen át nagyjából 1,84 millió forint, emellé társul az ezzel eltöltött 63 és fél nap az életedből. A másik népszerű szőrtelenítési módszer, a gyantázás költsége egy életen át már jóval magasabb, 16,28 millió forint összesen, a rá szánt idő viszont már kevesebb, hiszen nagyjából 34 napot vesz el az életedből. És akkor most jöjjön a legjobb befektetés...

Kép
forrás: EverDerm

A lézeres szőrtelenítés!

Lehet, hogy most azt gondolod, ez az egyik legmacerásabb módszer, de ne engedj a tévhiteknek! A mostani, folyamatosan emelkedő árak mellett fontos, hogy a szépségápolásunkat is minél tudatosabban oldjuk meg. A lézeres szőrtelenítés az a módszer, amivel a legtöbb időt és pénzt megtakaríthatod. Tehát ha spórolni szeretnél, de fontos neked, hogy bőröd sima és teljesen szőrmentes legyen, akkor ideje kipróbálnod. A számok pedig magukért beszélnek! A lézeres szőrtelenítés költsége egy életen át nagyjából 3,07 millió forint, míg a rá szánt idő egy életen át összesen 5 nap.

Sokan félnek, vagy vonakodnak kipróbálni ezt a módszert, pedig igen praktikus. Tartósan megszabadulni a szúrós szőrszálaktól sok nő vágya, és talán drágának tűnhet első ránézésre a folyamat, de ha utána gondolunk, mennyi pénzt és energiát ölünk bele az egyszerűbb alternatívákba, máris csábítóbbak ezek a számok.

Kép
forrás: EverDerm

Látogasd meg az EverDerm lézer és orvosesztétikai klinikát!

Fontos, hogy mielőtt belevágnál a procedúrába, nézz utána, mit ajánlanak a szakértők. Az EverDerm lézer és orvosesztétikai klinika a szőrtelenítés hazai specialistája. A legmodernebb orvosi minősítéssel és FDA-engedéllyel rendelkező gépekkel dolgoznak, így garantált a megbízhatóság és a jó eredmény. Az itteni szakértők szerint az európai bőrtípusra a dióda lézer a leghatékonyabb. Ezzel a módszerrel a lézer lejut a szőrtüszőkbe, majd elpusztítja azokat anélkül, hogy a környező szöveteket károsítaná. Mivel ezt csak bizonyos növekedési fázisban lévő szőrszálakkal lehet megtenni, a folyamatot 8-12 alkalommal kell megismételni, hogy az eredmény valóban tartós és kifogástalan legyen.

Kép
forrás: Everderm

Te is átérzed ezeket a helyzeteket? Néhány ok, amiért érdemes a tartós megoldást választani.

Galéria / 8 kép

10 dolog, amit tutira átérzel, ha utálsz szőrteleníteni

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Kép
Sztárok

Lekapták őket: Már nem tudják tovább titkolni, ő a Bridgerton sorozat sztárjának gyönyörű barátnője! - FOTÓ

Colin Bridgertont alakító szexi színész már nem tudja tovább titkolni kapcsolatát, ugyanis lencsevégre kapták őket. Mutatjuk, ki Luke Newton csinos barátnője!

Kép
Szépség

Tényleg árthat hajunknak a sós víz? Ha erre figyelsz, nem lehet baj a nyaralás során

A nyári tengerparti nyaralások alkalmával nem csupán bőrünk védelme érdemel kiemelt figyelmet, hanem fontos, hogy hajtincseink is megfelelő ápolásban és gondoskodásban részesüljenek. Mutatjuk, hogyan!

Kép
Életmód

Már nem a fehérje a legnagyobb táplálkozási őrület: 2024-ben ez a makrotápanyag vált a legfontosabbá

Igen, igen, fontos a fehérjebevitel, de 2024-ben a rostok kerültek a reflektorfénybe!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 15 kihagyhatatlan nyári ruha 15 ezer forint alatt

A nyári ruhák terén tényleg megéri a változatosságra törekedni.

Kép
Életmód

Hiányuk demenciához vezethet! Avagy íme a 6 legerősebb agyműködést serkentő vitamin

Az emberi agy a testünk legbonyolultabb szerve. Felelős a gondolkodásért, az érzelmekért, a memóriáért, a tanulásért, a kreativitásért és még hosszan sorolhatnánk. Ahogy öregszünk, vagy ha krónikus betegségekkel küzdünk, a kognitív funkcióink romlani kezdhetnek. Ez a hanyatlás számos tényezőből eredhet, beleértve a nem megfelelő táplálkozást, a genetikai hajlamot, a stresszt, és természetesen a vitaminhiányokat is. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a vitaminokat, melyek az agyműködés serkentéséért is felelnek.

Kép
Sztárok

Volt, hogy tizenhárom hónap alatt 42 kilót fogyott! Avagy 10 őrültes dolog Karl Lagerfeldről

Karl Lagerfeld életét megannyi titok és szóbeszéd lengte körbe és ez a varázs az évek múlásával sem veszít érdekes bájából.