A BCEFW után szabadon: 6+1 trend, amiért mind bolondulni fogunk jövő tavasszal

A BCEFW után szabadon: 6+1 trend, amiért mind bolondulni fogunk jövő tavasszal
Forrás: HFDA
Facebook
Twitter
Pinterest

Bár még épp csak ismerkedünk az őszi-téli szezonnal, nem árt már fél szemmel az SS22-es kollekciók felé tekinteni, és erre nincs jobb alkalom, mint a BCEFW!

A cikk támogatója a HFDA

A múlt héten ugyanis végre visszaállt a világ rendje, és nagy örömünkre ismét lezajlott hazánk egyik legjobban várt divateseménye, a 2022-es tavaszi-nyári kollekciókat bemutató Budapest Central European Fashion Week, amit a Magyar Divat & Design Ügynökség 2018-as megalakulása óta rendez meg évente két alkalommal. Ez alkalommal az ágazat egyik globális logisztikai partnere, a világ legismertebb divateseményeinek kulcsszereplője, a DHL is csatlakozott az eseményhez, ezért a divathét hivatalosan most a BCEFW delivered by DHL nevet viselte.

A tavalyi évben limitált létszámban, és a legszigorúbb egészségügyi szabályok mellett tudósítottunk a digitális keretek között megrendezett divathétről, most viszont ismét felpezsdült az élet a Bálna Budapest épületében, a modellek a kifutót, a szakma krémje pedig a front row-t vehette ismét birtokába. Bár bebizonyosodott, hogy a divatvilág nagyon is képes villámgyorsan igazodni a világ változásihoz, és digitális keretek között is professzionálisan át tudja adni a divathetek élményét, azért az igazi mégiscsak az, mikor együtt, lélegzetvisszafolytba csodálhatjuk meg a tehetséges magyar tervezők legújabb kollekcióit. A BCEFW emellett már rég sokkal több, mint a hazai divatszcéna ünnepe. Több mint 4000 látogatója volt idén a rendezvénynek, köztük olyan híres influencerek, mint Declan Chan, Natalia Sustova vagy Gili Biegun, de a nemzetközi sajtó olyan neves alakjai is jelen voltak, mint a Vogue Italia, a Vogue Scandinavia a Vogue Ukraine, és a Joys Magazine, illetve az egész világból képviseltetik magukat a nemzetközi buyerek is, köztük a német Mytheresa, az olasz Tessabit, a japán Marubeni Fashion Link vagy az orosz Fashion Hub. Akik pedig nem tudták élőben követni a bemutatókat, azok a Facebookon és TikTokon is élőben követhették az eseményeket, előbbin továbbra is visszanézhetőek a videók, amiket eddig közel 20 ezren nézték meg.

És most jöjjön a lényeg, vagyis az SS22-es kollekciók. Mint már említettük, hazai tervezőink évek óta hozzák a világszínvonalat, így nem csoda, hogy több olyan trend is visszaköszönt a kifutón, amiket már a nemzetközi márkáknál is láthattunk!

A folytatásért kattints a galériánkra!

Galéria / 7 kép

6+1 menő trend a Budapest Central European Fashion Weekről

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Szépség

10 örökérvényű szépségtrükk, amit a Szex és New Yorkból tanultunk

A Szex és New Yorkban látott szépségtrükkök közel két évtized távlatában is ugyanolyan aktuálisak, mint egykoron voltak.

Kép
Sztárok

A 13 legőrültebb sztori a sztárvilágból, ami meglepő, de igaz

Tény és való, hogy a sztárok sok esetben olyanok, mint bármelyik ember, ám kivételek mindig vannak!

Kép
Szépség

Ókori szépségtippek! Így ápolta bőrét a páratlan megjelenésű Kleopátra

Vajon mivel ápolta a bőrét, hogy évezredekkel később is tökéletes megjelenéséről álmodozunk?

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát: Jennifer Lopez erre a kiegészítőre esküszik már több mint 20 éve

Teljesen érthető, ha már egyszer ráakadt az igazira, miért is cserélne le pár múlandó trend kedvéért?!

Kép
Szépség

Amire már évtizedek óta várunk: Madonna meghökkentő szépségtrükkjeitől leesik az állad

Madonna 2023 nyarán lesz 65 éves, most megmutatjuk, mivel tartja fiatalon magát.