5 kevésbé ismert kirándulóhely Magyarországon, amit egyszer látnod kell

5 kevésbé ismert kirándulóhely Magyarországon, amit egyszer látnod kell
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Íme Magyarország öt titkos, és kevésbé ismert kirándulóhelye, ahová azonnal megszöknénk!

Húzz bakancsot, és fedezd fel Magyarország azon kevésbé ismert, elrejtett kirándulóhelyeit, ahol buja zöld völgyeken és varázslatos ingókövek között töltekezhetsz fel életenergiával – a nyüzsgő tömegtől messze, a legnagyobb biztonságban.

A természetben, aktív pihenéssel töltött szabadidő az egyik legjobb dolog, ami a négy fal között takarékos üzemmódba kapcsolt érzékszerveiddel történhet. A friss levegő és szél már önmagában élénkítően hat a fizikumra és a mentális egészségre, ideje megemelned a hátsódat. A természet gyógyító erejét nem szabad alábecsülni, különösen napjainkban, amikor többet kell foglalkoznunk mentális egészségünk megőrzésével, illetve fejlesztésével.

Magyarországon varázslatos, szinte érintetlen völgyek és szurdokok várnak arra, hogy a kirándulók felfedezzék őket, méghozzá nem is gondolnád, mennyi. Így a klasszikus túraútvonalak mellett most olyan kevésbé ismert, rejtett kirándulóhelyeket ajánlunk neked, amelyeken végig kell menned legalább egyszer. Mi már megtettük.

Összeállításunkban öt olyan könnyen teljesíthető úti célt mutatunk be, amelyek azonnal feldobják outdoor- és utazásmániás életedet!

Galéria / 6 kép

5 +1 titkos és kevésbé ismert kirándulóhely Magyarországon

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.