Tudtad? A The Last of Us sztárjának öccse közel 3 éve transznemű nőként éli az életét

Tudtad? A The Last of Us sztárjának öccse közel 3 éve transznemű nőként éli az életét
Forrás: HBO

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

A Trónok harca, a Narcos és A Mandalóri című sorozatok után nem is volt kérdés, hogy Pedro Pascalt egy olyan nagy lehetőség találja majd meg, mint amilyen az HBO új szériája, a The Last of Us is. És bár Pedro szakmai múltját kétségtelenül jól ismerjük, ám magánéletéről és családjáról valamiért kevesebb szó esik.

Kezdjük az elején...

A színész, eredeti nevén José Pedro Balmaceda Pascal Chile fővárosában, Santiagóban látta meg a napvilágot egy gyermekpszichológusként dolgozó anya, Verónica Pascal és egy orvos apa, José Balmaceda második gyermekeként. Mindössze 9 hónapos volt, amikor szülei - akik tagjai voltak a Pinochet-diktatúra elleni csoportoknak - menedékjogot kértek és kaptak Dániába, ahonnan a család később az Egyesült Államokba költözött. Két fiatalabb testvére, Nicolás és Lux már itt született. Pedrót viszonylag korán elkezdte érdekelni a színjátszás, és végül a New York-i Egyetem Tisch School of the Arts intézményében diplomázott. Miután 1995-ben a részben az apja által is vezetett termékenységi klinika botrányba keveredett, anyja két fiatalabb testvérével együtt visszaköltözött Chilébe, és bár a férfi nem győzte hangsúlyozni ártatlanságát, az asszony nem tudta elviselni a rájuk nehezedő terhet, és 1999-ben öngyilkos lett. A The Last of Us színésze a néhai édesanyja tiszteletére döntött úgy, hogy a Pedro Pascal művésznevet kezdi el használni.

A nehézségek pedig még inkább összekovácsolták őt testvéreivel, húgára, Luxra pedig külön büszke, aki kezdetben nem binárisként azonosította magát, majd végül 2021 februárjában transznemű nőként lépett ki a nyilvánosság elé. A nagy pillanatról természetesen bátyja is posztolt, aki mérhetetlenül büszke a nemváltással kapcsolatos személyes tapasztalatairól is őszintén mesélő 30 éves húgára, aki szintúgy színjátszásban találta meg számításait.

Kattints tovább és nézd meg a The Last of Us sztárjának, Pedro Pascalnak húgának átváltozását!

Galéria / 3 kép

Ő Pedro Pascal transznemű testvére: Lux Pascal

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

Transznemű színésznők, akik megváltoztatják Hollywoodot

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.