Divattal a kóbor és bajba jutott állatokért: A Remény, a Szeretet és az Összefogás pulóvere

Divattal a kóbor és bajba jutott állatokért: A Remény, a Szeretet és az Összefogás pulóvere
Forrás: https://www.instagram.com/hope_by_judit_maruszky/
Facebook
Twitter
Pinterest

Egy hazai termék, aminek küldetése, hogy a bevétel tizenöt százalékával olyan alapítványok munkáját támogassa, amiknek fő célja az állatok gyógyítása, ivartalanítása és örökbe adása.

A the H.O.P.E. collection gondolata már régóta foglalkoztatott, végül 2021 tavaszára állt össze a projekt és sikerült elindítani a vállalkozást.

A HOPE szócska nem csak a reményt, hanem annál sokkal többet jelent számomra. A Helping Our Pets on Earth egy gyerekkori vízió megvalósulása. Álmodom egy olyan országról, egy olyan világról, ahol nincsenek kóbor és beteg állatok az utcákon. Óriási szemléletváltás lenne szükséges, hogy ezt elérjük. Nagyon fontos, hogy az emberek megértsék és ténylegesen meg is tegyék mindazon dolgokat, amikkel végül létrejön a megálmodott világ.

Kép

A the H.O.P.E collection termékeinek értékesítésével két olyan alapítványt is támogatok, amelyek fő küldetése a prevenció. A gyógyítás és ivartalanítás mellett nagy hangsúlyt fektetnek a gyerekek oktatására is.

Egy pulóver, aminek kedves kis grafikája kicsiknek és nagyoknak is egyaránt kedvence lehet.

A felnőtt pulóver egy méretben készül, lehet kényelmes home office viselet vagy akár az esti buli kiegészítője is: egy pulcsival egyszerre lehetsz laza, sportos vagy akár dögös. Hitvallásom, hogy ne csak vásároljunk és céltalanul birtokoljunk számtalan ruhadarabot, legyen gardróbunk inkább kicsi, de könnyen variálható és szerethető ruhákkal teli! Ezzel nemcsak örömünket lelhetjük ruhásszekrényünkben, de elkerüljük a pazarlást is, ami fenntartható jövőnk legfontosabb alappillére.

Kép

Amellett, hogy a bevétel egy részével a bajba jutott állatokat támogatod, szeretném ha úgy tekintenél erre a pulóverre, mint egy sokoldalú hétköznapi viseletre, ami még egy igen nemes ügyet is szolgál.

A mai nap csak egy az elkövetkező számtalan nap közül. De hogy mi történik a jövő számtalan napjain, az talán épp a mai naptól függ

- Ernest Hemingway.

Nézd meg itt a teljes kollekciót, első látásra beleszeretsz majd! Itt pedig tudj meg többet a vállalkozásról!

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.