InStyle Teadélután 2. évad - 1. rész: Fülöp herceg hányattatott gyerekkorának története

InStyle Teadélután 2. évad - 1. rész: Fülöp herceg hányattatott gyerekkorának története
Forrás: Getty Images

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Elindult a Teadélután második évada! Podcastunk középpontjában a királyi család áll – stílus, titkok, meglepő érdekességek, intrikák, és mindaz, ami a korona árnyéka mögött megbújik.

2023-ban folytatódik az InStyle podcastsorozata, a Teadélután. Míg az első évad a múlt és jelen század legbefolyásosabb női alakjával, II. Erzsébettel foglalkozott, addig a második évadban már Fülöp herceg különleges élete kerül a középpontba. A férfival, aki a királynő 70 évig tartó uralkodása alatt végig mellette állt, vagy egy lépéssel lemaradva, ha a protokoll éppen úgy kívánta. De ki is volt igazából Fülöp herceg? Miért ellenezte az egész udvar, hogy Erzsébetet feleségül vegye, és végül hogyan nyerte el a brit nép szeretetét? Milyen volt az élete egy ilyen erős nő árnyékában, miközben ő maga is egy karizmatikus férfi volt? És hogyan tudott végül így is kiteljesedni? Hallgassd a Teadélután második évadát és minden kiderül!
Fülöp története néhány hónap híján 100 évet ölel fel, hiszen az 1921. június 10-én született herceg két éve, 2021. április 9-én hunyt el. Szövevényes életét kezdjük az elején, a brit királyi család előtti időkkel. A Teadélután második évadának első adásában a herceg életének első 20 évéről beszélgetünk, családjának kényes politikai helyzetéről, a Görögországból való menekülésükről, Fülöp hányattatott gyerekkoráról, és arról, hogy miként került Fülöp herceg az Egyesült Királyságba és lett a Királyi Haditengerészet nagy reménysége.

Hallgasd meg a Teadélután második évadának első adását, amiből minden kiderül!

Itt pedig videós formában is visszanézheted az adást!

Ha kíváncsi vagy te is a Fülöppel kapcsolatos legizgalmasabb részletekre, akkor tarts velünk a következő hetekben, ugyanis minden csütörtökön 5 órakor új résszel várunk!

Videók

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.