Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Tavaszi sminktrend: sosem volt még ilyen egyszerű, szép és kedvünkre való

Tavaszi sminktrend: sosem volt még ilyen egyszerű, szép és kedvünkre való
Forrás: Rosdiana Ciaravolo/Getty Images

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

Maradj nő home office-ban is!

A tavaszi sminktrend nemcsak színeiben, hanem technikáiban is a természetes szépséget ünnepli, amitől az Instagram-sztárok közül sokan félelmükben megdermednek, tükröt törnek, de azért láthatóan és érezhetően sokkal többen felszabadulnak, hogy végre elfelejthetik az őrült kontúrozást, ami az utóbbi években meghatározta a trendeket. Én, aki tökéletesen szabályos vonalat rajzolni papírlapra sem tudok, nem még a szemhéjamra tusvonalat, magam is közéjük tartozom.

Mutasd a szexepiled!

Kijelenthetjük, hogy 2021-ben végleg leágazott a gyakran Instagram vagy Kardashian-sminkeknek degradált, egyébként briliáns technikai tudást, nagy fokú precizitást és türelmet igénylő maszkahatású, tökéletesen kontúrozott és szuper élesen definiált sminktrendeknek, mert idén minden eddiginél nagyobb figyelem irányul az egészséges és üde arcbőr természetes textúrájára.

Kevesen ismerik annyira jól a núd árnyalatokat, mint a Bobbi Brownnál. A núd megjelenés nem a sminkek elhagyását jelenti, inkább bőrünk természetes árnyalatainak kihangsúlyozását. A Bobbi Brown, mint a núd sminkek egyik legnagyobb tekintélynek örvendő gyártója, örökségéhez hűen most arra tett kísérletet, hogy a lehető legtermészetesebben illeszkedő sminkeket alkossa meg a szemek és az ajkak számára.

Kattints a kép felfedéséhez!

Blush Nudes Eye Shadow Palette 14.600 HUF

Bobbi Brown mellett a nagy olasz és francia divatházak sminkkollekciói is mind azt üzenik: elég a drámából és a "maszkból". Engedd láttatni a bőröd természetes szépségét, beleértve a szeplőidet, szépségpöttyeidet és minden egyes védjegyet, mert elérkezett a megújulás és az igazság ideje. Elő a könnyed, üde rózsaszínekkel, korallokkal és az arany visszafogottabb árnyalataival, amikkel azonnal felfrissítheted a tekintetedet két videóhívás között - sminkmester segítsége nélkül is. Csak vedd lazán! Az ujjbegyeddel finoman vidd fel és maszatold el a szemhéjadon a kedvenc árnyalatodat a tavaszi palettáról.

PÁR PERC ALATT ELKÉSZÍTHETŐ ÜDE ÉS FRISSÍTŐ HATÁSÚ TAVASZI SMINKEK KEDVENCEINKTŐL! MARADJ NŐ HOME OFFICE-BAN IS!

Galéria / 8 kép

2021 SS SMINKTREND

Megnézem a galériát
Tovább olvasok

Videók

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Életmód

4 étrend-kiegészítő, melynek szedése nem várt mellékhatásokat okoz

Egy-egy étrend-kiegészítő kapcsán gyakran csak az előnyökről hallunk, pedig nem árt képben lenni a várható mellékhatásokkal is.

Kép
Életmód

10 zseniális karakter a Marvel-univerzumban, akit méltatlanul elvesztegettek

Jöjjenek a Marvel-univerzum tömeggyártásának legnagyobb károsultjai, avagy karakterek, akiket elvesztegettek!

Kép
Sztárok

Eredetileg ők játszották volna a Harry Potter főszereplőit: azonban J.K. Rowling szigorú szabályai miatt lecsúsztak róla

Ma már el sem tudjuk képzelni Daniel Radcliffe, Emma Watson és a többiek nélkül a Harry-Potter-filmeket, azonban egy hajszálon múlott csak, hogy nem más színészek kapták a szerepet. Mutatjuk kik ők!

Kép
Sztárok

Hivatalos! Nicola Coughlan a body positivity új stílusos istennője

A Bridgerton család sztárja, Nicola Coughlan az elmúlt években egy két lábon járó body positivity divatikonná nőtte ki magát.

Kép
Életmód

7 népszerű étel, ami tönkreteszi a bőrödet: a túlzott sófogyasztással érdemes vigyázni

Amit megeszünk, az hatással van az egészségünkre, a szépségünkre, a testünk, szervezetünk működésére, nem véletlen tartja úgy a mondás, hogy az vagy, amit megeszel. Fontos tudni, hogy az elfogyasztott ételek legalább olyan jelentősséggel bírnak bőrünk állapotára, mint a drága krémek. Mutatjuk is, mely ételek azok, melyekből szépségünk érdekében (is) érdemes kevesebbet fogyasztani.

Kép
Életmód

7 film, amiben vérengző állatokkal riogatnak, pedig többségük közel sem ilyen veszélyes

Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki gyerekkorában csak vonakodva mert bemenni a felsőgödi uszoda medencéjébe, mert szörnyen szorongott egy gyilkos víz alatti támadástól.