Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Jön a tangafarmer! Avagy csak még egy őrült trend, amit idén nyáron nekünk szántak

Jön a tangafarmer! Avagy csak még egy őrült trend, amit idén nyáron nekünk szántak
Forrás: GettyImages

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

Még mindig a kényelem uralja a trendeket, ám a melegítők és az oversized pulcsik mellett azért van egy-két üdítő darab is!

A kétezres évek első évtizedének egyik legfurcsább divathóbortja kétségtelenül a csípőnadrágból kilógó tanga volt, ami bár igazából sosem tartozott a legízlésesebb trendek közé, Paris Hiltonnak, Britney Spearsnek és Christina Aguileranak köszönhetően végül egész sokáig bírta.

Egészen mostanáig pedig úgy gondoltuk, hogy ez csak egy távoli emlék lesz majd a divattörténet egyik legfurcsább időszakából, ám a tervezők másként látták, és a nosztalgia jegyében életre keltették ezt a kettő az egyben megoldást: a tangafarmer formájában!

A csípőfazont kicsit elfeledve leginkább a már bevált magas derekú szabásokban gondolkodva alkották meg ezt a cseppet sem szokványos darabot, amibe 2021-re már bőven több ízlés szorult, mint 20 évvel ezelőtt. Ennek köszönhetően pedig könnyebben is kombinálható napjaink trendjeivel, mint ahogy azt elsőre gondolnánk!

És nem csak farmer anyagból...

Sőt ami azt illeti szoknyaként is működik....

Na, tetszik ez az új hullámos megvalósítás? Mutatjuk is, hogy hol csaphatsz le rá!

Galéria / 5 kép

2000-es évek egyik furcsa trendje visszatér - Most egész jól hordható formát kapott

Megnézem a galériát

instyle.com

Videók

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Életmód

4 étrend-kiegészítő, melynek szedése nem várt mellékhatásokat okoz

Egy-egy étrend-kiegészítő kapcsán gyakran csak az előnyökről hallunk, pedig nem árt képben lenni a várható mellékhatásokkal is.

Kép
Életmód

10 zseniális karakter a Marvel-univerzumban, akit méltatlanul elvesztegettek

Jöjjenek a Marvel-univerzum tömeggyártásának legnagyobb károsultjai, avagy karakterek, akiket elvesztegettek!

Kép
Sztárok

Eredetileg ők játszották volna a Harry Potter főszereplőit: azonban J.K. Rowling szigorú szabályai miatt lecsúsztak róla

Ma már el sem tudjuk képzelni Daniel Radcliffe, Emma Watson és a többiek nélkül a Harry-Potter-filmeket, azonban egy hajszálon múlott csak, hogy nem más színészek kapták a szerepet. Mutatjuk kik ők!

Kép
Sztárok

Hivatalos! Nicola Coughlan a body positivity új stílusos istennője

A Bridgerton család sztárja, Nicola Coughlan az elmúlt években egy két lábon járó body positivity divatikonná nőtte ki magát.

Kép
Életmód

7 népszerű étel, ami tönkreteszi a bőrödet: a túlzott sófogyasztással érdemes vigyázni

Amit megeszünk, az hatással van az egészségünkre, a szépségünkre, a testünk, szervezetünk működésére, nem véletlen tartja úgy a mondás, hogy az vagy, amit megeszel. Fontos tudni, hogy az elfogyasztott ételek legalább olyan jelentősséggel bírnak bőrünk állapotára, mint a drága krémek. Mutatjuk is, mely ételek azok, melyekből szépségünk érdekében (is) érdemes kevesebbet fogyasztani.

Kép
Életmód

7 film, amiben vérengző állatokkal riogatnak, pedig többségük közel sem ilyen veszélyes

Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki gyerekkorában csak vonakodva mert bemenni a felsőgödi uszoda medencéjébe, mert szörnyen szorongott egy gyilkos víz alatti támadástól.