Demi Moore és Bruce Willis lánya elrontott szépészeti beavatkozásáról vallott

Demi Moore és Bruce Willis lánya elrontott szépészeti beavatkozásáról vallott
Forrás: gettyimages.com

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

Nyíltan beszélt arról, hogy ezt bizony elszúrta!

Demi Moore és Bruce Willis három lánya nagyon jól ellavírozik a sztárcsemeték életében. A vad pletykák is messze elkerülik őket, és az esetek többségében még az a luxus is kijár nekik, hogy pont annyi infót osszanak meg magukról, amennyit ők is szeretnének.

Az egykori sztárpár legkisebb közös lánya, a 27 éves Tallulah Willis rajongói legnagyobb örömére aktívan és lelkesen használja az Instagram-fiókját. Májusban például itt adott hírt arról, hogy barátja, Dillon Buss filmrendező megkérte a kezét, és természetesen a méretes gyűrűről sem maradhattak el a posztok. Most pedig Tallulah ismét ugyanezen a fórumon érezte úgy, hogy őszintén mesélnie kell szépészeti beavatkozásáról is.

Igyekszem tartani a jól megszabott határokat, hogy ne nézzem/elemezgessem a rólam készült és a neten terjedő képeket - de időnként ennek a mazochizmusnak is megvannak a maga előnyei.

Kezdte a posztot, ami mellé több képet is csatolt magáról, majd így folytatta:

Talán a legrosszabbul az érintett, mikor láttam egy fényképet magamról egy igazán elcseszett ajakfeltöltés után. Olyan alávalóan optimista voltam, hogy úgy gondoltam, a Juvederm majd meggyógyítja a sérült önérzetemet (nem így lett, és soha nem is lesz). Az igazi gyógyulás az együttérző párbeszéden és azokon a tetteken múlik, amik támogatnak abban, hogy önmagaddal foglalkozz.

A sztárcsemete tehát már megbánta, hogy valaha is úgy érezte, egy kisebb beavatkozás minden belső problémájára gyógyír lehet. Nem ő az első, aki ma már tiszta fejjel látja azt, hogy egyéni fejlődésünk és lelki egészségünk alapja nem a külső mesterséges ingerekben, kezelésekben keresendő, hiszen az egészséges és stabil psziché alapja mindig is a szeretet lesz. Az a szeretet, amivel képesek vagyunk magunkra nézni és amivel bármikor feltölthetjük tartalékainkat, ha néha úgy érezzük elfogytunk a mindennapokban.

És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

Óvatosan a plasztikával! Intő példák a sztárvilágból

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Shopping

Az egyetlen összetevő, amit keresned kell az öregedő bőr hidratálásához a szépségápolási termékekben

Az öregedést és a ráncok kialakulását sajnos nem tudjuk megakadályozni, viszont lassíthatjuk a folyamatot, ha megfelelő összetevőkkel rendelkező termékeket használjuk!

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát! Gigi Hadid már most viseli a 2024-es év legtrendibb dzsekijét

Az apucipő után itt az apudzseki! Gigi Hadid kedvenc darabjának nagy jövőt jósolnak a stílusszakértők, így mutatjuk is, hogy hol szerezheted be a saját darabodat!

Kép
Életmód

10 csillagászati jelenség, amit mi már nem láthatunk az életünkben

Üstökösök, aszteroidák, új bolygó, jégkorszak és még sok más... Megmutatjuk azokat a csillagászati jelenségek, amiket mi már valószínűleg nem fogunk látni az életünkben. Vagy inkább szerencsére?!

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őt tartják a valaha élt legjobb színésznőnek a világon - több mint százezer szavazat érkezett!

A nézők szavaztak! Máris mutatjuk, hogy ki lett minden idők legjobb színésznője egy szavazás szerint! Te egyetértesz a döntéssel?

Kép
Sztárok

Barbra Streisand már nem hitt a szerelemben, az mégis rátalált - fotón a ritkán látott férje!

Barbra Streisand sokat csalódott, mielőtt megismerte álmai férfiját. Ő ritkán látott férje, James Brolin!

Kép
Életmód

Mutasd az alvásod, megmondom ki vagy! Alvásminőség javítása 12 egyszerű lépésben

Jó alváshoz idő kell – igen, de mi még? Alvásminőségünk nem csak a fáradtságérzetünkre, de fizikai és mentális egészségünkre, hangulatunkra is hatással van. Mindenki más-más óraszámot szán (tud szánni) az alvásra, sokan azonban nem is tudják, mennyire nem hatékonyan teszik mindezt. Mutatjuk, mivel lehet javítani a helyzeten!