Szuper program divatimádóknak: Stylewalker Day&Night

Szuper program divatimádóknak: Stylewalker Day&Night

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Történelmet ír a Stylewalker! Egy helyen, egy időben 23-an a hazai fiatal dizájnerek legütősebb képviselői közül.Több szempontból is különleges lesz az október 4-i Stylewalker Day&Night. Az esemény nemcsak csatlakozik a Design Hét Budapest 2014-hez, de ki is lép a megszokott mederből, és egy nagyszabású programmal készül.


A rendezvény 23 helyszínén, a résztvevő 23 Stylewalker üzletben 43 dizájner munkáiból nyílik a 23+20 című kiállítás, amit egészen a Design Hét végéig megtekinthetnek az érdeklődők. Most először egy helyen egy időben mutatkozik meg 23 olyan művész, akiknek munkái meghatározzák Budapest kulturális életét és gasztronómiai színterét. Hozzájuk csatlakozik a 23+20 pályázat során kiválasztott 20 pályakezdő tehetség.
Kik is ők: Kiss Miklós, Bonta Gáspár, Ghyczy Dia, Laki Eszter, Jancsó Áron, a Hidden Characters, Jose Simon, Szőke Gergely, Filkey Áron, Hegedűs Marci, Katyi Ádám, Gryllus Ábris, Fenyvesi Zsófi (Miss Margrin), Nemes Anita (Nemessis), Glódi Balázs, Blik Dani, Farkas Anna, Királyfalvi Károly (Drez), az Official Classic, Benze, Baráth Dávid, Kenczler Marci és Polgárdi Ákos, Farkas Ferenc, Borbás Márton, Lakosi Krisztián, Lakosi Richárd, Zeman Zoltán, Erdélyi Sarolta Ágnes, Farkas Róbert (Astronaut), Pocsai Gergő, Buhala Balázs, Hlatki Dorottya, Cseh Tibor, Mayer Norbert, Papp Rita, Hajdú Anna, Csontos Eszter, Kevin Harald Campean, Novotny Dóra, Déri Enikő, Demeczky Nóra, Koroknai Kira és Bogányi Gergely.
Az izgalmas kiállításokon kívül érdemes lesz még körbejárni az üzleteket a kedvezményekért, mert most igazán jó áron lehet hozzájutni egy-egy tervezői darabhoz. Hogy az újdonság varázsa is érvényesüljön, ismét csatlakoztak páran a platformhoz; a tervezői fürdőruhákat kínáló Pelso, a céltudatos nagyvárosi nőt megszólító LACCA Divatszalon, az 6 fiatal tervezőt összefogó Open Showroom, Anda Emília showroomja, az Anda és egy különleges kiállítótérként is funkcionáló hely, a VELOFETISH by Balkantango.

  • Stylewalker Day&Night
  • Időpont: 2014. október 4. 14:00-22:00
  • Helyszínek: Anda, Black Box, Buborék, Colorbar, DUAL ART, Eventuell Galéria, Fufavi, Insitu, JOJÓ ArtShop, LACCA Divatszalon, Lollipop Factory Budapest, Mono Fashion, Nami, Nemruci, Open Showroom, Paloma – Gang Design Gallery, Pelso, Rododendron Art & Design Shop, Smallgarden, TheGardenStudio, Tipton Eyeworks, VELOFETISH by Balkantango, wonderLab Concept Store
  • A részletes programért kattints a Facebook eseményre.

DESIGN, DIVAT, TECHNOLÓGIA – AZ INSTYLE KEREKASZTAL-BESZÉLGETÉSE - A RÉSZVÉTEL INGYENES, RÉSZLETEK IDE KATTINTVA!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.