Mutatjuk, mi volt a legmenőbb farmertrend a születési évedben

farmernadrág
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Vajon jól tippelnél?

A folyamatosan változó és vissza-visszatérő trendek a farmer anyagot sem kerülhették el, és bár a elmúlt évtizedekben volt pár félrement próbálkozás denim fronton is, divattörténeti szempontból igencsak tartalmas életet tudhat maga mögött a farmer.

1980

A '80-as években a hip-hop kultúra is egyre nagyobb teret nyert, ez pedig a divatra is hatással volt, így lett a nadrágok fazonja bővebb és bővebb. Sarah Jessica Parker és a lazán felhajtotta farmerszár, de persze a kikandikáló zokniról sem szabad elfeledkezni.

1981

Ebben az évben a farmer aztán elkezdett kicsit szexibb irányt lenni. A mindössze 16 éves Brooke Shields és tökéletesen passzoló Calvin Klein nacija akkoriban az egyik legnépszerűbb kampány volt.

1982

Ekkorra már éppen annyira lett szűk a nadrágok szára, hogy egy csizmát is simán ráhúzhattak. Íme például Lynda Stoner, ausztrál színésznő, aki imádta a trendet.

1983

1983-ban már a magas derék hódított, és az sem volt gond, ha alul kicsit fel volt hajtva. Pat Cleveland sima pólós összeállítása most is helytállna.

Galériánkban folytatjuk az időutazást, úgyhogy kattints tovább!

Galéria / 23 kép

Ez a farmernadrág volt divatos a születési évedben

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.