Híres emberek, akiknek bizony a tökéletes mosolyuk nem a természet műve

Miley Cyrus
Forrás: Christopher Polk/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Nem ritka, hogy a sztárok héjakat, implantátumokat viselnek, a valódi fogaik pedig korántsem olyan gyönyörűek, mint hinnénk.

Manapság már bárki számára elérhetőek azok a fogászati kezelések, melyekkel tökéletes hollywoodi mosolyt kaphatunk. Porcelán héjak, hidak, koronák, különleges implantátumok, láthatatlan fogszabályzók, beépített műfogsorok – ezek mind-mind egy életre megoldják a fogproblémákat, és akár örökre csodálatos mosolyunk lehet. A celebek körében ezek az eljárások már jóval korábban berobbantak, és nyílt titok, hogy sokuknak nem a természet adta mosolyuk köszön vissza a címlapokról. A fehérítés például olyan alap mindegyiküknél, hogy külön már meg sem említjük.

Ezzel persze nincs is semmi gond, csak legyen elég vastag a pénztárcája az embernek, hiszen annál gyorsabban érheti el a kívánt végeredményt. Arról persze nem szabad megfeledkezni, hogy a megfelelő szájhigiénia betartása ezekben az esetekben is kötelező, különben a véglegesnek hitt látvány is odalesz, ha elsorvad az íny, vagy begyullad a csont.

Lássuk, mely sztárokról van szó!

Galéria / 7 kép

Sztárok, akiknek kamufogsora van

Megnézem a galériát

A JOY Magazin írása.

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!