Sztárok egykor és most: 5 megdöbbentő stílusfejlődés

Sztárok egykor és most: 5 megdöbbentő stílusfejlődés

Életmód

Napelem kisokos: Minden, amit tudnod kell a témában 2024-ben

Promóciók

Új tárolóval kiegészített, lakossági napelemes rendszer pályázat: az E.ON-nal egyszerűbb

Facebook
Twitter
Pinterest

Habár ma már stílusikonként tiszteljük őket, nem mindig voltak ilyen elegánsak a következő hírességek. Anne Hathaway, Taylor Swift, Victoria Beckham és Ciara bizony sokszor lőtt mellé annak idején!:)


1. Anne Hathaway


Kép


Az egykori neveletlen hercegnőként híressé vált színésznő bizony sokáig nem tudta, hogyan hangsúlyozza nőies alkatát, mára azonban Anne megismerte saját adotságait és formáit és stílusát a tökélyre fejlesztette. Imádjuk a rövid frizurát is, amitől sokkal sikkesebb lett a színésznő!:)2. Blake Lively


KépBlake Livelynek minden kétséget kizárólag a Pletykafészek című sorozat hozta meg az átütő sikert, hiszen nemcsak a híres színésznők körébe emelte fel őt a sikersorozat, hanem a legjobban öltözöttek közé is. Igazi stílusikonná vált, aki ma már sosem venne fel farmert egy premierre.3. Taylor Swift


KépMióta Taylor New Yorkba költözött és topmodell barátnőivel veszi magát körül, szemmel láthatóan előtört a nőies, csábos énje és búcsút intett az egykori kislányos, cowgirl csizmás tininek. A hajvágás is szuper ötlet volt!4. Nicole Richie


KépNa igen, ilyenkor mondjuk azt, hogy egy jó stylist minden pénzt megér! Nicole Richie hihetetlen átalakuláson ment át, az egykori szakadt stílust felváltotta a visszafogottabb, sikeres üzletasszonyhoz méltó megjelenés.5. Ciara


 Fotók: harpersbazaar.com
Fotók: harpersbazaar.com


Ciara az évek során belátta, hogy kiváló alakját nem érdemes gyerekes, slampos ruhákban takargatni és egy ügyes stylist segítségével előcsalogatta magából azt az istennőt, akit ma is látunk a vörös szőnyegen.Nézd meg mi lesz az ősz legmenőbb trendje! Kattints ide!

Videók

Életmód

Napelem kisokos: Minden, amit tudnod kell a témában 2024-ben

Promóciók

Új tárolóval kiegészített, lakossági napelemes rendszer pályázat: az E.ON-nal egyszerűbb

Kép
Életmód

Ez a tejfajta a bolygó legnagyobb átverése? Íme 4 ok, amiért ne igyál zabtejet a szakértők szerint

Te is a reggelt egy finom zabtejes kávéval indítod? Ha igen, akkor ne tedd! Mutatunk 4 okot, hogy miért válassz inkább más növényi alternatívát!

Kép
Stílus

J.Lo máris rajong érte! Ez a filléres kiegészítő most minden stílusos nő kedvence lett egy pillantás alatt

Vannak trendek, amik esetében lehet felesleges kutatni a miérteket, szimplán csak elég sodródni az események alakulásával. És ezzel Jennifer Lopez is így lehet!

Kép
Életmód

Íriszdiagnosztika: Ezt árulja el a a jövődről és személyiségedről a szemed formája és színe

Tudtad, hogy a sorsod kiolvasható a szemedből? Máris mutatjuk, hogy mi vár rád a jövőben!

Kép
Életmód

A történelem leghíresebb női bűnözői: 8 hölgy, akinek nevét a legkeményebb férfiak is rettegték

Gyilkosság, rablás, emberrablás, robbantás és kábítószer-kereskedelem! Mutatjuk a történelem 8 leghírhedtebb női bűnözőinek történetét!

Kép
Sztárok

Nem hiszünk a szemünknek! Ebben a mesébe illő házban él Sofia Vergara

Sofia Vergara Los Angeles-i ház pont olyan, mint ő maga: gyönyörű, stílusos, és el sem hisszük, hogy valódi!

Kép
Sztárok

Kovács Patrícia: "Nem vagyok főszereplő a saját életemben sem" - #Képesvagyok podcast S1E11

A #Képesvagyok podcast adásban Kovács Patrícia színésznővel, a SUHANJ! Alapítvány társalapítójával beszélgettünk. Az interjúban szóba került az empátia, a gyerekkori minták, a kritikák és az újrakezdés. Hallgasd meg az inspiráló epizódot!