Sztárok, akik civil embereket választottak legjobb barátjuknak

Sztárok, akik civil embereket választottak legjobb barátjuknak

Életmód

Napelem kisokos: Minden, amit tudnod kell a témában 2024-ben

Promóciók

Új tárolóval kiegészített, lakossági napelemes rendszer pályázat: az E.ON-nal egyszerűbb

Facebook
Twitter
Pinterest

A hírnév és a csillogás sok barátságokat próbára tesz, és még akkor nem beszéltünk a munkakapcsolatról. De a következő sztárok nagyon is szeretik maguk mellett tudni régi ismerőseiket, akikkel régóta remek csapatot alkotnak. Szerintetek milyen lehet Jennifer Lawrence, Beyoncé vagy Justin Timberlake öribarijának lenni?


1. Miley Cyrus és Cheyene Thomas


Thomas nem csak hosszú ideje közeli barátja az énekesnőnek, de ő a személyi asszisztense is. Sőt kapcsolatuk már annyira elmélyült, hogy közös tetoválást is varrattak magukra: BIEWTY, így becézi Miley a srácot.


Kép2. Jessica Simpson és Cacee Cobb


Annak ellenére, hogy Cobb már nem Simpson személyi asszisztens, ők a mai napig a legjobb barátok maradtak. Például Cobb kislányának nagyon menő keresztanyukája van Jessica személyében.


Kép3. Jennifer Lawrence és Justine Ciarrocchi


Ciarrocchi rendszeresen elkíséri a színésznőt a forgatásokra. Olyan filmekben asszisztált már neki, mint Az éhezők viadala, Napos oldal, Amerikai botrány és az X-Men. Jennifer szereti maga mellett tudni barátnőjét, mert állítása szerint a jelenléte nagyon jó hatással van rá, és mindig visszarángatja a földre, ha kezdene elszállni a Hollywoodi fellegekbe. Több mint hat évvel ezelőtt találkoztak A hallhatás törvénye forgatásán, és azóta elválaszthatatlanok egymástól a munkában és a magánéletben is.


Kép4. Alicia Keys és Erika Rose (jobbra)


Az évek óta tartó barátság után Erika lett Alicia személyi asszisztense, és még a dalszerzésben is besegít neki. A Woman’s Worth című szám kettőjük közös munkája.


legjobb barát
legjobb barát5. Justin Timberlake és Juan Trace Ayala


A két srácnak már a szülei is egy gimibe jártak, és két család mindig is tartotta a kapcsolatot egymással. Ayala és Timberlake között pedig csupán három hónap van, szóval gyakorlatilag már az oviban is együtt építették a homokvárakat. Mikor Justin sikeres lett, Trace otthagyta a középiskolát, hogy csatlakozhasson az énekes turnéjához, azóta pedig van egy közös ruházati cégük is, a William Rast. Justin még barátja lelki válságát is dalba foglalta, mikor Trace szakított a kanadai színésznővel, Elisha Cuthbertel.


Justin Timberlake and Trace Ayala at Conde Nast Media Group's celebration of the fifth anniversary of Fashion Rocks, with the proceeds to benefit Stand Up For Cancer at Radio City Music Hall in New York. Pictured: Justin Timberlake and Trace Ayala Ref: SPL48129 050908 Picture by: ST/ Splash News Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 photodesk@splashnews.com
Justin Timberlake and Trace Ayala at Conde Nast Media Group's celebration of the fifth anniversary of Fashion Rocks, with the proceeds to benefit Stand Up For Cancer at Radio City Music Hall in New York. Pictured: Justin Timberlake and Trace Ayala Ref: SPL48129 050908 Picture by: ST/ Splash News Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 [email protected]6. Beyoncé és Angie Beyince


Bár már nem dolgozik Beyoncénak, Angie régen nagyon is befolyásosnak számított az Queen B birodalmában. Ugyanakkor őket valódi rokoni szálak kötik egymáshoz, mivel unokatestvérek. Persze ettől még nem egyértelmű, hogy szeretniük kell egymást, de Angie az egész Knowles családdal jóban van.


legjobb barát
legjobb barát7. Khloe Kardashian és Malika Haqq


Khloe Kardashian és Malika már 15 éves koruk óta barátok, sőt a lány egy időben még asszisztenskedett is a valóságshow-sztárnak. Bár még a munkakapcsolat sem árnyékolta be kapcsolatukat, Malika szeretett volna a saját karrierjére koncentrálni, és azóta is próbál színésznőként befutni valahol. Bárhol.


legjobb barát
legjobb barát8. Jay-Z és Tyran (Ty Ty) Smith


Már akkor a legjobb barátok voltak, amikor a hírnév még a közelükben sem volt. Ty Ty társalapítója a Roc Nation lemezkiadónak, ahol Jay-Z és ő együtt kutatnak olyan tehetségeket, mint Rihanna és Ne-Yo.


legjobb barát
legjobb barát9. Rihanna és Jennifer Moralesnek


Amikor azt a szót hallod, nyoszolyólány, biztos nem Rihanna ugrik be elsőre. Pedig a rosszkislány RiRi mindenkit elbűvölt asszisztensének Hawaii esküvőjén. A lány egyébként nem csak munkatársa az énekesnőnek, évek óta jó barátok. Rihanna nem kisebb szerepet vállalt, mint hogy Jennifer nyoszolyólánya lesz, egy időre még “rosszlány” stílusát is maga mögött hagyta. Az persze jó kérdés, hogy akarnánk-e a világ egyik legjobb nője mellett vonulni a nagy napon.


Kép


10 ikerpár, aki legalább annyira menő, mint az Olsen lányok


Videók

Életmód

Napelem kisokos: Minden, amit tudnod kell a témában 2024-ben

Promóciók

Új tárolóval kiegészített, lakossági napelemes rendszer pályázat: az E.ON-nal egyszerűbb

Kép
Életmód

Ez a tejfajta a bolygó legnagyobb átverése? Íme 4 ok, amiért ne igyál zabtejet a szakértők szerint

Te is a reggelt egy finom zabtejes kávéval indítod? Ha igen, akkor ne tedd! Mutatunk 4 okot, hogy miért válassz inkább más növényi alternatívát!

Kép
Stílus

J.Lo máris rajong érte! Ez a filléres kiegészítő most minden stílusos nő kedvence lett egy pillantás alatt

Vannak trendek, amik esetében lehet felesleges kutatni a miérteket, szimplán csak elég sodródni az események alakulásával. És ezzel Jennifer Lopez is így lehet!

Kép
Életmód

Íriszdiagnosztika: Ezt árulja el a a jövődről és személyiségedről a szemed formája és színe

Tudtad, hogy a sorsod kiolvasható a szemedből? Máris mutatjuk, hogy mi vár rád a jövőben!

Kép
Életmód

A történelem leghíresebb női bűnözői: 8 hölgy, akinek nevét a legkeményebb férfiak is rettegték

Gyilkosság, rablás, emberrablás, robbantás és kábítószer-kereskedelem! Mutatjuk a történelem 8 leghírhedtebb női bűnözőinek történetét!

Kép
Sztárok

Nem hiszünk a szemünknek! Ebben a mesébe illő házban él Sofia Vergara

Sofia Vergara Los Angeles-i ház pont olyan, mint ő maga: gyönyörű, stílusos, és el sem hisszük, hogy valódi!

Kép
Sztárok

Kovács Patrícia: "Nem vagyok főszereplő a saját életemben sem" - #Képesvagyok podcast S1E11

A #Képesvagyok podcast adásban Kovács Patrícia színésznővel, a SUHANJ! Alapítvány társalapítójával beszélgettünk. Az interjúban szóba került az empátia, a gyerekkori minták, a kritikák és az újrakezdés. Hallgasd meg az inspiráló epizódot!