50 felett ritka, ha egy nő szép? 8 híresség, aki az ötödik X után szebb, mint valaha!

50 felett ritka, ha egy nő szép? 8 híresség, aki az ötödik X után szebb, mint valaha!
Forrás: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

Nemrégiben Balassa Gábor, egykori modell az RTL Reggeli műsorában járt, ahol többek között arról is beszélt, hogy 50 fölött ritkaság az, ha egy nő szép, hiszen abba már nagyon sok munka van, hogy ilyen korban jó formában tudja magát tartani az ember. De vajon igaza van? Tényleg olyan kevés nő tud szép maradni ebben a korban?

50 felett valóban rengeteg munka van abban, hogy egy ember, legyen az férfi vagy nő, fantasztikusan nézzen ki. Hiszen ilyenkor már könnyebben szaladnak fel a plusz kilók, és bizony a hölgyeket a klimax sem kíméli már ebben az időszakban.

Azonban a nehézségek ellenére semmiképpen sem állítanánk, hogy lehetetlen jól kinézni 50-60, de akár 70 éves korban is. De az tény, hogy sokkal komolyabb odafigyelést, fegyelmezettséget és munkát igényel, mint mondjuk a 30-as éveinkben. Az alábbiakban összeszedtük, hogy mire fontos még jobban odafigyelni.

Étkezés

Az anyagcsere lassulása miatt fontos, hogy az étkezésre való odafigyelésre ebben az időszakban még nagyobb hangsúlyt tegyünk, ugyanis ekkor már könnyedén felszaladhatnak a plusz kilók. A túlsúly pedig nem csak esztétikai okokból jelenthet problémát, ugyanis az ízületekre is negatív hatással bír, illetve a cukorbetegségnek is kiváltó oka lehet. Ezentúl az elhízás nehezíti a mozgást is, ez pedig az aktivitás csökkenéséhez vezethet, ami pedig igencsak negatív hatással van az általános egészségünkre. A szakemberek úgy tartják, hogy leginkább a minőségre érdemes figyelni, tehát az olyan teljes értékű táplálékokat érdemes fogyasztani, mint a zöldségek, gyümölcsök, sovány húsok, rostban gazdag hüvelyesek és a halak. Ezek mind segítenek az egészséges koleszterinszint megtartásában, illetve az emésztés támogatásában is.

Jennifer Lopez hatalmas hangsúlyt fektet arra, hogy ilyen tökéletes alakja legyen.
forrás: Photo by thecelebrityfinder/Bauer-Griffin/GC Images)
Jennifer Lopez hatalmas hangsúlyt fektet arra, hogy ilyen tökéletes alakja legyen.

Rendszeres testmozgás

A testmozgás alapvetően kulcsfontosságú az életünk minden szakaszában, azonban 50 felett erre különösen érdemes odafigyelni. A testmozgás nemcsak fizikailag, de szellemileg is képes fitten tartani, ezentúl pedig segít megőrizni az ideális testsúlyunkat, így sokkal egészségesebbek, fittebbnek leszünk.

Káros szenvedélyek mellőzése

Ezentúl talán a legfontosabb szempont az, hogy az olyasfajta káros szenvedélyeket, mint a dohányzás vagy éppen az alkohol rendszeres fogyasztása, mindenképpen mellőzzük. Ugyanis ezek nemcsak nagyon károsítják az egészségünket, de rombolják a testünket is, és bizony kifejezetten öregítenek is.

Az alábbiakban pedig összeszedtünk 8 híres nőt, aki 50 felett szebb, mint valaha.

Galéria / 8 kép

8 gyönyörű nő, aki 50 felett szebb, mint valaha

Megnézem a galériát

Az Éva magazin írása.

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Sztárok

Sztárpárok, ahol a nő sokkal többet keres a férfinál

Sok párkapcsolat tönkremegy amiatt, mert a férfi egója nem tudja elviselni, hogy párja többet ad hozzá a családi kasszához. De szerencsére az ellenkezőjére is bőven akad példa, még a sztárok között is.

Kép
Életmód

Így gyógyítja a testet és a lelket a Palo Santo füstölő: minden negatív energiát elűz a házadból

A Palo Santo füstje tisztít, nyugtat és gyógyít a hagyományok szerint. Íme minden, amit érdemes tudnod róla!

Kép
Életmód

5 nyomós ok, hogy miért ne telefonozz elalvás előtt

Tisztább lesz a bőrünk, ha elalvás előtt telefon helyett egy könyvet emelünk fel az éjjeliszekrényről? Mutatunk 5 okot, amiért telefon helyett inkább az olvasást válaszd!

Kép
Stílus

Jött, látott és hódított! Ezért az olcsó hatású cipőtrendért bolondulnak most az influencerek

Egykoron úgy gondolták, hogy még a jó ízlés határait sem üti meg, most pedig egyre több rajongót szerez magának ez az új életre kelt cipőtrend.

Kép
Sztárok

Alighanem ez az idő év legstílusosabb sajtóturnéja! A Dűne: Második rész bemutatói szinte tobzódnak az emlékezetes divatpillanatokban

A Dűne: Második része körül nemcsak a sztori, de a szettek miatt is nagy a sajtófelhajtás. Neked melyik szett volt kedvenced?

Kép
Életmód

6 mesés szobanövény, ami nem zöld: ezekkel behozhatod a tavaszt a lakásodba

Ha imádod a szobanövényeket, de a zöldre egy kicsit ráuntál, ezeket a színpompás, pazar növénycsodákat imádni fogod!