A természetességnél úgy látszik, most nincs menőbb! Stella McCartney kampányában szőrös hónaljú modell pózol

A természetességnél úgy látszik, most nincs menőbb! Stella McCartney kampányában szőrös hónaljú modell pózol
Forrás: stellamccartney.com
Facebook
Twitter
Pinterest

Úgy tűnik, hogy egy új trend hódít a kampányok körében, ez pedig nem más, mint a szőrös hónalj!

Az elmúlt egy évben nagyot fordult a divatvilág, hiszen nemcsak a tudatosság és a fenntarthatóság nyert sokkal nagyobb figyelmet magának még a legnagyobb brandek háza táján is, hanem a természetesség is.

A H&M alig pár hete egy retusmentes kampánnyal nyitotta az idei nyári sort, őszintén bizonyítva, hogy pár pattanás még nem a világ, és a sokszínűség néha sokkal több szépséget és tökéletességet rejt magában, mint ahogy azt gondolnánk.

Erre az üzenetre pedig egyre többen vagyunk nyitottak, így a természetesség hangsúlyozásnál most keresve se találhatnának jobb üzenetet maguknak a divatházak. Így gondolja ezt Stella McCartney is, aki újrahasznosított anyagokból készült fehérneműinek a lehető legnaturálisabb kampányt választotta, a választott modellje pedig úgy pózol, ahogy az Isten megteremtette a nőt, szőrös hónaljal!

A szőrtelenítés témája a mai napig vékony jégnek számít, és sokszor olyan diszkréció lengi körbe, hogy már az is polgárpukkasztás, ha valaki él a természet adta lehetőséggel és boldogan vállalja a mások szemében szálkaként burjánzó szőrszálait. Az elmúlt években viszont számos híres nő állt már a mostanra egész komolyra duzzadt ügy mellé, Miley Cyrus és Drew Barrymore mellett Emily Ratajkowski egyenesen a szabad választás jogának üzenetével pózolt fehérneműben, miközben szőrös hónaljat villantott.

És 2017-ben Gigi Hadid se jött zavarba attól, hogy kicsit többet mutasson a vártnál...

A természetesség tehát nagyon is menő, mi pedig csak remélni tudjuk, hogy egyre több divatház áll majd be a sorba, erőt adva nők millióinak abban, hogy elfogadják azt a testet, amiben élnek, a maga összes kis kiütésével, pattanásával és társadalmilag oda nem illőnek ítélt szőrszálával együtt!

ÉS EZT LÁTTAD MÁR?

Galéria / 9 kép

Sztárcsajok, akik megvillantották a szőrös hónaljukat

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok