Exkluzív fotónapló Szegedi Katától

Exkluzív fotónapló Szegedi Katától

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Nemcsak a ruháira, de a márka mögött álló tervezőre is egyre többen kíváncsiak szerte a világon. Szegedi Kata, július-augusztusi InStyle 'Fókuszban a tervező' rovatának főszereplője most exkluzív fotónaplóját osztja meg veletek.


1. Egyik kedvenc fotósposom, Inez & Vinoodh albuma a Pretty Much Everything egy nagyon inspiró ès izgalmas szelekció az elmúlt èveikről, mostanában nagyon sokszor belelapozok, és csak gyönyörködöm a divatfotóikban.

Kép

2-3. Szerencsére hétvégén volt időm áthívni a barátokat, az időjárás is nekünk kedvezett, azt kell mondjam a nyár eddigi legszórakoztatóbb napja volt.


4. Felfedeztem egy szuper éttermet is, ez nem más mint a Tokio, a sushi tökéletes, a legfinomabb a városban.

Kép

5. Ha tehetem, mindig hozok a showroomba friss vágott virágot, általában liliomot vagy kálákat, jobb hangulatunk lesz tőle, egyszerűen jó ránézni.
Kép


6. A parfümök szerelmese vagyok, nagyon érdekel a parfümőrök összes sztorija, egy-egy márka mögött ló hitvallás, az, hogy éppen milyen összetevőket használnak, így ha tehetem benézek a Madison parfümériába, ami Budapest egyik kis ékszerdoboza. Legújabb kedvenc Nasomatto Blamage illata, lenyűgöző csomagolás és karakteres illat.

Kép

7. A 2014-15-ös őszi-téli kollekcióban a terepminta mellett fel-fel bukkant néhány pöttyös anyag is, ez a 2015-ös tavasz-nyári kollekcióban fog igazán kiteljesedni.

Kép

8. Nagyon szerencsés vagyok, mert különleges helyen lakom, minden reggel és este ez a látvány fogad az erkélyről, szó szerint lenézek Budapestre a hegyekből. A kedvenc városomra.

Kép

9. A Balatonon nőttem fel, sok emlék köt ide is, a szüleim Balatonfüreden vezettek egy vendégházat, sok nyarat töltöttem itt velük. Nemrég sajnos ketten maradtunk Édesapámmal. Amikor időm engedi, meglátogatom őt, és azt kell mondjam, Füred egyre szebb lesz.

Kép

10. Nincs is jobb érzés annál, ha valaki vár otthon , és igaz, hogy a kutya az ember legjobb barátja.

Kép

11. Pasolini és Buñuel, kèt igazi zseni, az összes filmjüket szeretem, lázadó, megbotránkoztató és elgondolkodtató alkotásaik miatt a kedvenceim. Most éppen ezt a két könyvet olvasom tőlük-róluk.

Kép

12. Budapesten a Szabadság tér mellett a Március 15. tér az ahol a legszívesebben vagyok a tavasz-nyári időszakban. Itt a Kiosk-ban éppen egy gyümölcsös koktéllal szemezek. :))
Kép


13-14. A napokban volt a 10 éves érettségi találkozónk, sajnos kevesen tudtak eljönni, de akik ott voltak azokat nagyon jó volt újra látni. Megható élmény volt megint végigsétálni a Kisképző folyosóin, benézni a rajztermekbe, újraélni a pillanatokat. Művészeti iskolához hű módon nemcsak néhány papírra vagy vászonra készült alkotást archiválnak, hanem néhány a padokra vagy a székre készített rajzot is. Szerettem ide járni, mindenki szabad volt és azt hiszem eddigi legszebb éveink voltak ott.

Kép

15. Mi már a műhelyben a következő, 2015-ös tavasz-nyári kollekció lázában égünk , eközben szerencsére már az őszi-téli darabok előrendeléseit is teljesítjük. Terepmintát mindenkinek!

Kép

16. Már pár szezon óta az egyik kedvenc darabom a bomberdzseki, a vásárlóim is először ezekre a kabátokra csapnak le, úgyhogy most sem hagyhattam ki az új kollekcióból, íme, egy nemrég elkészült pöttyös változat.

Kép

KataSzegedi summer sale a héten: a 2014-es tavasz-nyári kollekció darabjait 30-50%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg. Részletek a Facebook eseményben.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek szerencsét hoz az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek különösen jól érezhetik magukat az áprilisi telihold utáni időszakban!

Kép
Szépség

7 könnyen lemásolható frizura, amire a francia nők esküsznek 2024-ben

Íme 7 könnyedén lemásolható frizuratrend 2024-re, amik a francia nők kedvenceik!

Kép
Életmód

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép
Életmód
Kép
Életmód

Toplista: A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!

Kép
Sztárok

Jennifer Lopez bemutatja: íme a tökéletes tavaszi outfit, ami elegáns, mégis kényelmes

Jennifer Lopez megint csak egy szuper outfitötletet hozott tavaszra!