Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4
Forrás: InStyle

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Facebook
Twitter
Pinterest

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.

Szabó Kimmel Tamás legújabb filmje február 22-én jelent meg a mozikban, és a #Képesvagyok podcastban mesélt szerepének nehézségeiről és pozitívumairól. A Lefkovicsék gyászolnak című film szerepéhez 12 kilót kellett híznia a színésznek, akinek ez egy nagy kihívás volt, persze nem abból a szempontból, hogy fölszedje ezeket a plusz kilókat, hanem, hogy utána majd le is tudja adni. A forgatás előtt 1,5 hónappal jött az ötlet a rendezőtől. De nemcsak külsőleg készült Tamás a filmre, hanem tanult héberül és az ortodox zsidó kultúrával is mélyen megismerkedett:

Ha belenéztem a tükörbe, akkor egyáltalán nem önmagamat vagy az önmagamról alkotott képet láttam, hanem egy teljesen másik embert. Ezzel meg kellett barátkoznom a 1,5 hónapos felkészülés alatt.

- Szabó Kimmel Tamás

A #Képesvagyok podcast eheti Szabó Kimmel Tamás színésszel készítettünk interjút. Tamásnak nagyon fontos az apa szerep, a legelső helyen áll nála, hogy ő apa, és csak utána jön a színészi karriere:

Arra akarom tanítani, hogy állj ki magadért, fogd meg a pozíciódat, mond el, ha valami nem jó, hogy az miért nem jó, tudd megfogalmazni az érzéseidet, az érzelmeidet, de közbe ne csak az érzelmeid irányítsanak, hanem az eszed is. A kettő közt ez egy érdekes játék az életben.

- Szabó Kimmel Tamás

Hallgasd meg a vele készült teljes beszélgetést!

A podcastfelvétel helyszínét a W Budapest biztosította.

A #Képesvagyok podcastról


A #Képesvagyok podcastban a kampányhoz és a díjhoz kapcsolódóan az InStyle számára inspiráló emberekkel, jelöltekkel és nyertesekkel beszélget a márka főszerkesztője, Alberti Petra Bianka. Tabutémák, társadalmi szerepvállalás, jótettek, szakmai és sportteljesítmények, korlátok átlépése - kéthetente izgalmas személyek #képesvagyok történetébe és életébe nyújtunk betekintést, akiknek tettei, küldetése sokezreknek adnak inspirációt, támogatást, vagy akár éppen a kezdő löketet, hogy ők is képesek legyenek kiállni, elmondani egy nehéz történetet, megtenni egy nehéz lépést a céljaik felé.

További adások és részletek a műsorról itt:

instyle.hu/kepesvagyokpodcast

Videók

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Kép
Sztárok

Tomán Szabina: "Sosem értem el olyan hatalmas sikereket, amikért azt mondhatnám, hogy világklasszis modell voltam" - #Képesvagyok podcast S2E5

A #Képesvagyok podcast legfrissebb adásában Tomán Szabina volt a vendégünk, akivel anyaságról, vállalkozásról, karrierről és a Next Top Model Hungaryről is beszélgettünk.

Kép
Életmód

Elhízáshoz és alvászavarhoz vezethet, ha ezt a 6 gyümölcsöt eszed elalvás előtt!

Lassan itt a nyár, ennek örömére pedig egyre több friss, szezonális gyümölcsöt fogyaszthatunk. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy mely gyümölcsöt mikor fogyasztod el, és természetesen az sem, hogy mennyit eszel belőle. Mutatjuk is, melyek azok, amelyek alvászavart is okozhatnak, és hízáshoz is vezethetnek, ha túl későn fogyasztod őket.

Kép
Életmód

7 súlyos hiba, ami miatt túlköltekezel a boltokban

Az élelmiszerek egyáltalán nem olcsók, főleg ha változatosan, egészségesen akarunk táplálkozni. De odafigyeléssel lehet spórolni.

Kép
Sztárok

Palvin Barbi szexi ruhájában felperzselte a vörös szőnyeget Cannes-ban: ebben az átlátszó csipkeruhában érkezett a filmfesztiválra - FOTÓK

Palvin Barbi ismét tarolt a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén: ezt a szexi, átlátszó csipkeruhát viselte!

Kép
Életmód

“DESIGN EXCHANGE” elnevezésű programsorozattal tiszteleg a kortárs művészek előtt a W Budapest

Idén májusban a W Budapest a művészetek előtt tisztelegve indítja útjára „Design Exchange” elnevezésű programsorozatát, amely a belsőépítészet, művészet, fotó és tárgyalkotás területeit gyűjti csokorba.

Kép
Sztárok

A 10 legjobban kereső sportoló 2024-ben

A szaúdi szerződés és a személyes szponzorációk nagyon jól hoznak Cristiano Ronaldónak, de a második helyen már nem focista áll.