#Képesvagyok...
Fejezd be Te a mondatot!

A #képesvagyok kampány a korlátaikat legyűrő, álmaikért töretlenül dolgozó nőket ünnepli. Az inspiráló történetek példaként szolgálnak sokak számára, akiket mentális állapotuk, fogyatékosságuk, a társadalmi elvárások, önbizalomhiányuk, belső démonjaik akadályoznak abban, hogy képesek legyenek küzdeni céljaikért. Hozzájuk, hozzátok szól a #képesvagyok kampány! Hiszünk abban, hogy a közösség erőt, támogatást és inspirációt ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz.

„Az InStyle-lal, csakúgy, mint ezzel a kampánnyal is, szeretjük átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat. A márka nemzetközi és hazai szinten is kiemelten fontosnak tartja a belevaló, erős és példaértékű nők bemutatását a címlapon és a magazinban egyaránt. Reméljük, hogy a bemutatott történetek sokakat bátorítanak majd arra, hogy elfogadóak és támogatóak legyenek másokkal és önmagukkal szemben is – mert sokszor a legnagyobb korlátot az jelenti, hogy félünk hinni önmagunkban.” - mondta Alberti Petra Bianka főszerkesztő.

#Képesvagyok podcast Nemzetközi Roma Nap különkiadása: interjú Istenesné Solti Andreával, dr. Farkas Reginával és Oláh Gergővel! - S2E3

#Képesvagyok podcast Nemzetközi Roma Nap különkiadása: interjú Istenesné Solti Andreával, dr. Farkas Reginával és Oláh Gergővel! - S2E3
Forrás: InStyle

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

A #Képesvagyok podcast egy igazán rendhagyó különkiadással készült április 8-ra, a Nemzetközi Roma Nap alkalmára! A legújabb adásban Istenesné Solti Andreával, dr. Farkas Reginával és Oláh Gergővel készítettünk interjút. Hallgasd meg az inspiráló beszélgetést!

Olah Gergő énekes 2023-ban a Shell Hungary Zrt. által támogatott #Képes vagyok tenni az elfogadásért kategóriánk nyertese volt. Gergő a Törj ki a csendből programjával tesz aktívan a hátrányos helyzetből induló gyermekekért. A célja, hogy visszamenjen abba a közegbe, ahonnan neki sikerült kitörni, és segítsen a hozzá hasonlóaknak.

Sokszor ezeknek a fiataloknak már csak egy beszélgetés is nagyon nagy dolog, az, hogy valaki kérdezi őket, az, hogy valaki elmondja nekik, hogy van kiút, más élet. Nagyon sok helyen a szülők le vannak terhelve azzal, hogy valahogy kenyeret tegyenek az asztalra a gyereknek, és ezért már nincs arra ereje a szülőnek, hogy motiválja a gyereket.

- Oláh Gergő

A #Képesvagyok podcast eheti adásában Istenesné Solti Andreával, dr. Farkas Reginával és Oláh Gergővel beszélgettünk a hátrányos helyzetű gyermekek segítéséről, a Shell Hungary Zrt. és a Hungarian Business Leaders Forum Romaster programjáról, az előítéletekről és a segítés fontosságáról. Hallgasd meg az inspiráló beszélgetést!

Istenesné Solti Andrea a Shell Hungary Zrt. Country Chair elnöke, illetve a Hungarian Business Leaders Forum elnöke. Andreának a magán- és a szakmai életében is nagyon fontos, hogy tegyen az elfogadásért, sokszínűségért, és ne csak beszéljen róla. Közel áll a szívéhez a Hungarian Business Leaders Forum és Shell Hungary Zrt. Romaster programja, akik hátrányos szociális helyzetben lévő középiskolás és felsőoktatásban tanuló roma diákok tanulmányait támogató rendszert hozott létre.

Vezetőként mentoráljuk, segítsük a következő generációnak a fejlődését, teret adjunk a tehetségnek. Nagyon fontosnak tartom a kapcsolatrendszerünknek a megosztását. A vállaltunknál 50-50% az igazgatóságban a nők és férfiak aránya, a döntéshozásban is sokszínű panel van.

- Istenesné Solti Andrea

Dr. Farkas Regina, aki a Romaster programjának az egyik résztvevője, ügyvédjelölt. Reginát másodéves egyetemi hallgatóként választotta ki a Shell Hungary Zrt. a Romaster programba. Elmondása szerint Andrea és mentora is nagyon sokat segítettek neki, és nemcsak a tanulásban, hanem a karrierépítésben is.

Bármilyen szempontból fordulhattam hozzájuk, akár szakmai tanácsot kérni, üzleti kapcsolatokban vagy munkakapcsolatokban is nagyon sok jó tanáccsal elláttak. Ez mindenképpen segített nekem!

- dr. Farkas Regina

A podcastfelvétel helyszínét a W Budapest biztosította.

A #Képesvagyok podcastról


A #Képesvagyok podcastban a kampányhoz és a díjhoz kapcsolódóan az InStyle számára inspiráló emberekkel, jelöltekkel és nyertesekkel beszélget a márka főszerkesztője, Alberti Petra Bianka. Tabutémák, társadalmi szerepvállalás, jótettek, szakmai és sportteljesítmények, korlátok átlépése - kéthetente izgalmas személyek #képesvagyok történetébe és életébe nyújtunk betekintést, akiknek tettei, küldetése sokezreknek adnak inspirációt, támogatást, vagy akár éppen a kezdő löketet, hogy ők is képesek legyenek kiállni, elmondani egy nehéz történetet, megtenni egy nehéz lépést a céljaik felé.

További adások és részletek a műsorról itt:

instyle.hu/kepesvagyokpodcast

Videók

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Életmód

7 betegség, amit az arcod jelezhet: többek, mint apró bőrhibák, súlyos gondra is utalhatnak!

A szem a lélek tükre – az arcunk, hajunk állapota pedig az az egészségünké. Bár nyilván nem így szól a mondás, mégis rengeteg igazság van benne. Ugyanis az a bőrünk, hajunk, szinte azonnal jelez, ha nincs valami rendben a szervezetünkkel. Eláruljuk, ezek az elváltozások pontosan mit jelentenek.

Kép
Sztárok

Zseniális fotók! Jennifer Lopez kutyahasonmásától elolvadt az internet

Erre nincsenek szavak! Most tartották az első Pet-gálát, ahová a kutyák a sztárok MET-gálás ruháiban érkeztek!

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek gazdagságot és szerencsét hoz a májusi telihold: rájuk nagyon pozitívan hat a virághold!

A májusi teliholdat az asztrológiában virágholdnak is nevezik. Tudd meg, miért!

Kép
Életmód

Az asztrológia szerint ezen a napon válik valóra a legtöbb álom: ekkor van a tízmilliószoros nap, ekkor van itt az ideje a manifesztációnak!

Nemcsak egy ritka égbolti jelenség lesz látható 2024. május 23-án az égbolton! A virághold csak a ráadás, ugyanis ekkor van az év egyik tízmilliószoros napja.

Kép
Szépség

A vásárlók szerint ez a 2000 forint alatti termék 15 évvel fiatalabbá teszi őket

A szem alatti sötét karikákkal te is jó ideje tehetetlen vagy? Könnyen lehet, hogy itt a tuti megoldás a problémára!

Kép
Sztárok

Többször próbált öngyilkos lenni - 7 sötét titok Diana hercegnéről, ami csak a halála után derült ki

Még 27 évvel tragikus halála után is újabb és újabb meglepő információk törnek a felszínre, melyek teljesebb képet adnak a szeretett Diana hercegnéről.