Az év legcsúnyább válása: átverés, gyerekrablás és megtévesztés! Sophie Turner beperelte Joe Jonast

Az év legcsúnyább válása: átverés, gyerekrablás és megtévesztés! Sophie Turner beperelte Joe Jonast
Forrás: Getty Images

Életmód

Napelem kisokos: Minden, amit tudnod kell a témában 2024-ben

Promóciók

Új tárolóval kiegészített, lakossági napelemes rendszer pályázat: az E.ON-nal egyszerűbb

Facebook
Twitter
Pinterest

Nem akarjuk elhinni, hogy idáig fajultak a dolgok!

Néhány évvel ezelőtt, még olvadozva és csillogó szemekkel néztük, hogy Sophie Turner és Joe Jonas mennyire cukik együtt, és mennyire örülünk neki, hogy két ilyen szép és tehetséges ember egymásra talált. Ráadásul extra hamar össze is házasodtak, sőt, két közös gyermeket is vállaltak, ami alapján tényleg úgy tűnt, hogy ők egymásnak vannak teremtve, és minden a legnagyobb rendben van közöttük.

Úgy tűnik azonban, hogy semmi sem az, aminek látszik, nemrég ugyanis robbant az első sokkoló hír, miszerint Joe Jonas beadta a válást, vagyis Hollywood egyik kedvenc álompárja szakított, a dolog viszont kezd egyre csúnyább és összetettebb lenni...

Amennyire cukiknak tűntek ugyanis még NÉHÁNY HETE IS Joe koncertjén, annyira durvult el a köztük lévő ellentét. Robbant ugyanis a következő hír, ami még talán a válásnak is megdöbbentőbb: Sophie Turner beperelte Joe-t, amiért az nem adja vissza közös lányaikat, nem viszi vissza Angliába (ahol együtt éltek az elmúlt évben), sőt, nem adja vissza lányaik útleveleit!

A beadványban egyébként Sophie részletesen beszámolt arról, hogy ő és Joe tavaly karácsonykor megállapodtak abban, hogy Angliában alakítják ki a közös otthonukat, ami meg is történt még idén áprilisban. És bár Sophie beleegyezett abba, hogy Joe magával vigye a lányokat a Jonas Brothers turnére, Sophie ugyanis Angliában forgatott éppen filmet, és kevesebb ideje maradt volna a gyermekekre, ezt azonban csak ideiglenes megoldásként beszélték meg.

Ezzel szemben Joe válási beadványai szerint a gyerekek a válás előtt hat hónapig Floridában tartózkodtak, ami hazugság, ráadásul Joe azóta visszatartja a lányok útleveit is, és nem hajlandó visszavinni őket Angliába...

Ha pedig még ez sem lenne elég, a dokumentumok szerint Sophie a médiából tudta meg, hogy 4 nappal azelőtt Joe beadta a válási papírokat...

Reméljük, hogy Sophie nemsokára úgy ki fog virágozni, ahogy előtte sok női sztár is tette egy csúnya válás után... Ha kíváncsi vagy, kik ők, akkor katt a galériára!

Galéria / 6 kép

Van, aki több millió dollárt kaszált a váláson: 6 híres nő, akik válásuk után virágoztak ki

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Életmód

Napelem kisokos: Minden, amit tudnod kell a témában 2024-ben

Promóciók

Új tárolóval kiegészített, lakossági napelemes rendszer pályázat: az E.ON-nal egyszerűbb

Kép
Életmód

Ez a tejfajta a bolygó legnagyobb átverése? Íme 4 ok, amiért ne igyál zabtejet a szakértők szerint

Te is a reggelt egy finom zabtejes kávéval indítod? Ha igen, akkor ne tedd! Mutatunk 4 okot, hogy miért válassz inkább más növényi alternatívát!

Kép
Stílus

J.Lo máris rajong érte! Ez a filléres kiegészítő most minden stílusos nő kedvence lett egy pillantás alatt

Vannak trendek, amik esetében lehet felesleges kutatni a miérteket, szimplán csak elég sodródni az események alakulásával. És ezzel Jennifer Lopez is így lehet!

Kép
Életmód

Íriszdiagnosztika: Ezt árulja el a a jövődről és személyiségedről a szemed formája és színe

Tudtad, hogy a sorsod kiolvasható a szemedből? Máris mutatjuk, hogy mi vár rád a jövőben!

Kép
Életmód

A történelem leghíresebb női bűnözői: 8 hölgy, akinek nevét a legkeményebb férfiak is rettegték

Gyilkosság, rablás, emberrablás, robbantás és kábítószer-kereskedelem! Mutatjuk a történelem 8 leghírhedtebb női bűnözőinek történetét!

Kép
Sztárok

Nem hiszünk a szemünknek! Ebben a mesébe illő házban él Sofia Vergara

Sofia Vergara Los Angeles-i ház pont olyan, mint ő maga: gyönyörű, stílusos, és el sem hisszük, hogy valódi!

Kép
Sztárok

Kovács Patrícia: "Nem vagyok főszereplő a saját életemben sem" - #Képesvagyok podcast S1E11

A #Képesvagyok podcast adásban Kovács Patrícia színésznővel, a SUHANJ! Alapítvány társalapítójával beszélgettünk. Az interjúban szóba került az empátia, a gyerekkori minták, a kritikák és az újrakezdés. Hallgasd meg az inspiráló epizódot!