Erre még nem volt példa! Sofia Vergara élete legfájdalmasabb időszakáról osztott meg intim részleteket

Sofia Vergara
Forrás: Jason Merritt/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Sofia Vergara 28 éves volt, amikor pajzsmirigyrákot diagnosztizáltak nála.

Bár már beszélt az akkor megélt hónapokról, egy most készült interjúban részletesen is elmesélte, hogy mit érzett és mit tanult a betegségből. A 49 éves színésznő a Stand Up a Cancer című műsorban mutatta meg magát, ahol meglepő őszinteséggel beszélt azokról az időkről.

28 éves koromban egy rutin vizsgálat során az orvosom csomót érzett a nyakamban. Rengeteg tesztet végeztek, míg végül kiderült, hogy pajzsmirigyrákom van. Amikor fiatal vagy, és hallod a „rák” szót, sokfelé dolog kezd járni a fejedben, de igyekeztem nem pánikba esni, és úgy döntöttem, hogy tanulni fogok.

Sofia Vergara konkrétan kutatásba kezdett, hogy az orvosai mellett ő maga is mindent megtegyen a gyógyulás érdekében.

Minden könyvet elolvastam, és mindent megtudtam a betegségemről. Szerencsés voltam, hogy korán észrevették, és az orvosaim, és ami a legfontosabb, a családom mindenben támogattak.

Egy korábbi interjúban azt is elmondta, hogy még mindig gyógyszereket szed a hypothyreosis megelőzésére, illetve ki kellett venni a pajzsmirigyét, hogy teljesen fel tudjon épülni. Sofia egyébként úgy érzi nagyon sokat tanult abban az időszakban. Állítása szerint egy ilyen helyzet döbbenti rá az embereket arra, hogy mi és kik számítanak igazán.

Ha kíváncsi vagy, mely sztároknak volt bőrrákja, akkor kattints a galériára!

Galéria / 8 kép

Sztárok, akik megküzdöttek a bőrrákkal

Megnézem a galériát

A JOY Magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok