Ezer éves fotók, amik bizonyítják, hogy Sofia Vergara egyszerűen nem öregszik

Ezer éves fotók, amik bizonyítják, hogy Sofia Vergara egyszerűen nem öregszik
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

A kolumbiai származású színésznőről kevesen tudják, hogy korábban modellként és televíziós bemondóként is dolgozott hazájában, mielőtt a világhír útjára lépett, a régi képei pedig magukért beszélnek, a ma már színésznőként ismert sztáron egyszerűen nem látszik a kor.

A most 51 éves Sofia Vergara szereti az Instagramon a követőit visszarepíteni az időben, az ilyen vintage posztok bőven hozzák is a lájkokat neki. Azt azonban sem a rajongói, sem a kritikusai nem kérdőjelezhetik meg, hogy a latin-amerikai díva, aki a Modern család Glóriájaként tett igazán szert világhírre, épp olyan bomba formában van most, mint anno a karrierje kezdetén, a 90-es évek alatt. Sőt! Rajongói szerint Sofia Vergara egyetlen napot sem öregedett, továbbra is olyan stílusikonként tekintenek rá, aki nap mint nap elkápráztatja a világot a szemet gyönyörködtető ruhakölteményeivel, és fiatalos külsejével.
Nemrég a sztár ismét meg is osztott egy #throwback fotót magáról, amikor a 90-es években már televíziós műsorvezetőként dolgozott. Nem csoda, hogy a több mint 30 millió követőjének pedig elállt a lélegzete, hiszen a haja árnyalatán kívül nem sok minden változott a külsején. De épp ekkora sikernek örvendett az a fotója, amikor még modellkedett, és egy szuperszexi bikiniben pózolt a Dominikai Köztársaság tengerpartján. Ahogy az várható volt, a rajongók nem is tudtak betelni a képpel. „Annyira gyönyörű” - írta az egyik, míg egy másik azt válaszolta: „Akkor is dögös volt, most is az. Örökké gyönyörű”. Olvashatóak a képaláírások a poszt alatt.

A reakciók pedig nem maradtak hálátlanul, hiszen a sztár a nyár során többször is megörvendeztette követőit olyan szelfikkel, ahol a természetes szépsége volt a középpontban, de posztolt például az olaszországi nyaralásáról is olyan képet, ahol merész és hangsúlyos sminkben volt látható, ugyanis fekete szemceruzával kiemelt, füstös szemhéjfestéket, égig érő szempillákat, rózsás pirosítót és lila rúzst viselt. A csábító külsőt megörökítő fotója után pedig szintén nem maradtak az elismerő kommentek, ahol záporoztak a „tökéletes szépség” vagy épp a „káprázatos” jelzők. Szóval válás ide, vagy oda, Sofia lenyűgözőbb, mint valaha!

És ha már fiatalság, a következő akkor és most fotók rávilágítanak, hogy Jennifer Lopezen sem fog az idő!

Galéria / 20 kép

Akkor és most: Így lett egyre fiatalabb Jennifer Lopez az elmúlt 30 évben

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!