"Támogatjuk a nőket!": Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis megtörte a csendet Chris Noth zaklatási vádjaival kapcsolatban

SJP, Kristin, Cynthia
Forrás: HBO/Getty Images)

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis közösen nyilatkoztak a Chris Noth ellen felhozott szexuális zaklatás vádakkal kapcsolatban.

A cikk SPOILEREKET tartalmaz!

Az biztos, hogy pár hete még senki sem gondolta, hogy a Szex és New York háza táján nemcsak jó dolgok fognak történni… Minden rajongó tűkön ülve várta az első részt, amelynek végén egy emberként sírtak Mr. Big tragikus halála miatt. A karaktert megformáló színész, Chris Noth évek óta nagy népszerűségnek örvend, hiszen sármja és humora a való életben is minden nőt levesz a lábáról...

Az And Just Like That... három sztárja, ezért közös nyilatkozatot tett hétfőn, amelyben kiemelték, mennyire elszomorítja őket a tény, hogy kollégájukról ilyen szörnyű információk láttak napvilágot.

Mély szomorúsággal halljuk a Chris Noth elleni vádakat. Támogatjuk azokat a nőket, akik kiálltak és megosztották fájdalmas élményeiket. Tudjuk, hogy ez egy nagyon nehéz dolog, amiért dicséretesnek tartjuk őket.

A múlt héten a 67 éves Noth-ot nemi erőszakkal vádolta meg két nő, akik mindketten megosztották a nyilvánossággal támadásaik részleteit. Az egyikőjük 22 éves volt, amikor az akkor 49 éves Noth megerőszakolta.

A nő vallomása pedig egy másikat is arra késztetett, hogy kiálljon és elmondja, milyen is valójában a közkedvelt sztár.

A jelentésben mindkét vádlója azt állította, hogy Noth hátulról, tükör előtt közösült velük. Az első támadásra állítólag 2004-ben, míg a másodikra ​​2015-ben került sor, három évvel azután, hogy Noth feleségül vette Tara Wilsont, akitől két gyermeke született. A két nő azt is állítja, hogy a támadások Noth egyik otthonában történtek - az első a Los Angeles-i lakásában, a második pedig a New York-i ingatlanában -, miután a színész áthívta őket magához.

Noth a kiadott nyilatkozatában elmondta, hogy mindkét nővel konszenzusos találkozásai voltak, amelyek akkor történtek, amikor épp egy filmet forgatott, ugyanakkor minden olyan vádat, amely szerint bántalmazta volna őket, tagadott. Az eset után a színészt kirúgták az Equalizer sorozatból, sőt még a reklámjából befolyó pénzt is elvették tőle.

Ezt olvastátok már?

Galéria / 6 kép

5+1 sztárpasi, akikről kevesen tudják, de szerepelt a Szex és New York című sorozatban

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

Nem játék, ha nyáron bedagad a boka: 6 figyelmeztető jel, amikor orvoshoz kell fordulni

Sajnálatos módon a bokaduzzanat sokak számára ismerős kellemetlenség a nyári hónapokban. Fontos tudni, hogy ennek pár nap alatt el kell tűnnie, és ha a duzzanat nem múlik el, az akár komoly problémára utaló jel is lehet. Az alábbiakban összegyűjtöttük ezeket.

Kép
Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Végre itt a nagybetűs nyár, ez idő tájt pedig még a legzsúfoltabb menetrendünkbe is szívesen építünk be egy-egy szabadtéri programot.

Kép
Sztárok

Hatalmas veszteség! Így emlékeznek a sztárok Donald Sutherlandre: "A kollégám volt és a barátom lett. Hiányozni fog a jelenléte ebben a világban"

Hatalmas veszteség érte tegnap a világot és filmipart: Donald Sutherland elhunyt. Így tisztelegnek előtte a sztárok és kollégák!

Kép
Életmód

Az asztrológusok azt ígérik, hogy az eperhold hatalmas megváltást hoz a kapcsolatok terén: ekkor következik be a változás!

A júniusi eperhold idejére azt ígérik, hogy sok jóra számíthatunk! Az asztrológusok szerint most ezekre a területekre kell összpontosítanunk!

Kép
Stílus

Unod a sima pólókat? Az aszimmetrikus felsőket a 2024-es nyár kihagyhatatlan alapdarabjaiként emlegetik már most is!

Néha érdemes lecserélni az alap pólódat egy-egy ilyen izgalmas aszimmetrikus felsőre.

Kép
Életmód

A 7 legjobb zsírégető nyári gyümölcs: finomak, egészségesek és még az anyagcserét is felpörgetik

A nyár mindig nagyon sok új lehetőséget tartogat, és nincs ez másként a gyümölcs kínálatban sem, hiszen rengeteg finom és lédús nyári gyümölcs jelenik meg a boltok kínálatában, melyek közül jónéhány nem csupán egészséges és nagyon ízletes, hanem szuper zsírégető is.