"Támogatjuk a nőket!": Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis megtörte a csendet Chris Noth zaklatási vádjaival kapcsolatban

SJP, Kristin, Cynthia
Forrás: HBO/Getty Images)
Facebook
Twitter
Pinterest

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis közösen nyilatkoztak a Chris Noth ellen felhozott szexuális zaklatás vádakkal kapcsolatban.

A cikk SPOILEREKET tartalmaz!

Az biztos, hogy pár hete még senki sem gondolta, hogy a Szex és New York háza táján nemcsak jó dolgok fognak történni… Minden rajongó tűkön ülve várta az első részt, amelynek végén egy emberként sírtak Mr. Big tragikus halála miatt. A karaktert megformáló színész, Chris Noth évek óta nagy népszerűségnek örvend, hiszen sármja és humora a való életben is minden nőt levesz a lábáról...

Az And Just Like That... három sztárja, ezért közös nyilatkozatot tett hétfőn, amelyben kiemelték, mennyire elszomorítja őket a tény, hogy kollégájukról ilyen szörnyű információk láttak napvilágot.

Mély szomorúsággal halljuk a Chris Noth elleni vádakat. Támogatjuk azokat a nőket, akik kiálltak és megosztották fájdalmas élményeiket. Tudjuk, hogy ez egy nagyon nehéz dolog, amiért dicséretesnek tartjuk őket.

A múlt héten a 67 éves Noth-ot nemi erőszakkal vádolta meg két nő, akik mindketten megosztották a nyilvánossággal támadásaik részleteit. Az egyikőjük 22 éves volt, amikor az akkor 49 éves Noth megerőszakolta.

A nő vallomása pedig egy másikat is arra késztetett, hogy kiálljon és elmondja, milyen is valójában a közkedvelt sztár.

A jelentésben mindkét vádlója azt állította, hogy Noth hátulról, tükör előtt közösült velük. Az első támadásra állítólag 2004-ben, míg a másodikra ​​2015-ben került sor, három évvel azután, hogy Noth feleségül vette Tara Wilsont, akitől két gyermeke született. A két nő azt is állítja, hogy a támadások Noth egyik otthonában történtek - az első a Los Angeles-i lakásában, a második pedig a New York-i ingatlanában -, miután a színész áthívta őket magához.

Noth a kiadott nyilatkozatában elmondta, hogy mindkét nővel konszenzusos találkozásai voltak, amelyek akkor történtek, amikor épp egy filmet forgatott, ugyanakkor minden olyan vádat, amely szerint bántalmazta volna őket, tagadott. Az eset után a színészt kirúgták az Equalizer sorozatból, sőt még a reklámjából befolyó pénzt is elvették tőle.

Ezt olvastátok már?

Galéria / 6 kép

5+1 sztárpasi, akikről kevesen tudják, de szerepelt a Szex és New York című sorozatban

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Életmód

A csillagjegyed elárulja: Erre kellene sokkal jobban odafigyelned az egészséged (és persze az alakod) miatt

Az életmód-horoszkóp elárulja, mire kellene sokkal jobban figyelned az egészséged és az alakod miatt!

Kép
Stílus

Klasszikus és egyszerű! Leonardo DiCaprio exe erre a filléres alapdarabra esküszik

Camila Morrone stílustippjét ráadásul pár pillanat alatt lemásolhatod!

Kép
Stílus

Ez lesz a 2023-as nyár egyik legmegosztóbb trendje: visszatér nagyanyáink kedvenc cipője!

A 2023-as cipőválasztékot nézegetve szinte biztos, hogy neked is szemet szúrt már ez a darab!

Kép
Stílus

5 ruhafazon, ami már nem lesz divatos 2023 nyarán - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

A ruhatrendek háza táján pont annyi változás áll be, amihez mi is szinte észrevétlenül tudunk alkalmazkodni a következő hónapokban.

Kép
Sztárok

„A 60-as éveimben járok, és minden tőlem telhető módon küzdök az öregedés ellen” - Kim Cattrall először beszél őszintén a szépészeti beavatkozásairól

Még mindig alig bírunk magunkhoz térni a hírtől, hogy Kim Cattrall is szerepel az And Just Like That 2. évadában…

Kép
Sztárok

Nem édeklik a beszólások! David Beckham elmagyarázza, hogy miért tartja normálisan, hogy szájon csókolja 11 éves lányát

Az egykori sztárfocista, David Beckham sok kritikát kapott, amiért Harpert csókolgatja.