Tényleg nem bírja tovább az anyjával? Állítólag ezért szeretne Shiloh Jolie-Pitt elköltözni minél hamarabb otthonról

Tényleg nem bírja tovább az anyjával? Állítólag ezért szeretne Shiloh Jolie-Pitt elköltözni minél hamarabb otthonról
Facebook
Twitter
Pinterest

Shiloh Jolie-Pitt már egyre kevésbé érzi komfortosan magát a családi fészekben.

Angelina Jolie és Brad Pitt legidősebb közös vérszerinti lányáról, Shiloh Jolie-Pittről viszonylag keveset tudni, ám a rajongókat ez nem gátolja meg abban, hogy különféle bennfentes infók után kutatva egész érdekes elméletekkel lepjék el a világhálót.

Angelina Jolie és Brad Pitt még 2005-ben, a Mr. és Mrs. Smith című film forgatásán gabalyodtak össze, az érzelmek pedig olyannyira tartósnak bizonyultak, hogy a sármos színész gyorsan el is vált akkori feleségétől, Jennifer Anistontól, hogy a Tomb Raider sztárjával kezdjen új életet. Első közös vérszerinti gyermekük, Shiloh Jolie-Pitt pedig 2006. május 27-én látta meg a napvilágot a namíbiai Swakopmundban (szülei ugyanis ide menekültek a hihetetlen méretű sajtóérdeklődés elől). Hollywood egyik legnépszerűbb sztárpárja bár 2014-ben hivatalosan is összekötötte az életét, 2016-ban már szakítottak is egymással, majd 2019-ben 6 közös gyerek és 11 év után hivatalosan is pontot tettek kapcsolatuk végére.

Na de mi is történt azóta?

A szakításuk óta eltelt 6 évben még mindig nem sikerült megegyezniük arról, hogy hogyan osszák fel busás vagyonukat, és nagyon úgy tűnik, hogy a gyerekfelügyeleti jogok terén is erősek az ellentétek. Angelina bár megvádolta a színészt azzal, hogy egykoron fizikálisan bántalmazta az akkor 15 éves örökbefogadott gyermeküket, Maddoxot, és még az FBI-t is bevonták a dologba, az ügy végül azzal zárult, hogy Brad ártatlan. A kettejük közti konfliktus pedig azóta is húzódik, hol perrel társulva, hol anélkül. Ez pedig akárhogy is nézzük, minden bizonnyal nagy lelki hatással van közös gyermekeikre is.

Mindeközben a gyerekként még igencsak fiús Shiloh gyönyörű kamaszlánnyá cseperedett, és a bennfentes források szerint kezd egy kicsit elege lenni az anyai szigorból. Állítólag egyre jobban zavarja az, hogy amíg idősebb testvérei az ő korában sokkal szabadabb mozgásteret kaptak, addig neki Angelina keretek közé szorítja az életét, és ez lehet az egyik oka annak, hogy egy lehetőleg minél messzebb eső főiskolán folytatja majd tanulmányait az érettségi után.

És miközben híres édesanyjával sokszor elég hullámzó a viszonya, a családhoz közelálló források szerint Brad és Shiloh között megtörhetetlen a kapcsolat.

Brad és Shiloh különösen közel állnak egymáshoz. Egy szeretetteljes, vidám és őszinte kapcsolat van köztük, hiszen egy fából faragták őket. Közösen zenélnek, filmeznek, múzeumba járnak és sok időt töltenek a színész stúdiójában is. Brad nem szeretné Shiloh-t befolyásolni semmiben, arra biztatja, hogy kövesse az álmait. Ő pedig örül annak, hogy az édesapjával bármit megbeszélhet

- mondják a családhoz közeli ismerősök.

Hogy mindebből mennyi is az igazság, nem tudjuk, az viszont biztos, hogy Shiloh még mindig sokszor mutatkozik világhírű anyukája oldalán, miközben a világhálóra felkerült videók alapján úgy tűnik, hogy egy táncos veszett el benne, és könnyen lehet, hogy ezen tehetsége az továbbtanulási választásait is befolyásolni fogja.

És ezt láttad már?

Galéria / 21 kép

Cuki kisfiúból csini kamaszlány: Így változott meg Shiloh az évek alatt

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Szépség

10 örökérvényű szépségtrükk, amit a Szex és New Yorkból tanultunk

A Szex és New Yorkban látott szépségtrükkök közel két évtized távlatában is ugyanolyan aktuálisak, mint egykoron voltak.

Kép
Sztárok

A 13 legőrültebb sztori a sztárvilágból, ami meglepő, de igaz

Tény és való, hogy a sztárok sok esetben olyanok, mint bármelyik ember, ám kivételek mindig vannak!

Kép
Szépség

Ókori szépségtippek! Így ápolta bőrét a páratlan megjelenésű Kleopátra

Vajon mivel ápolta a bőrét, hogy évezredekkel később is tökéletes megjelenéséről álmodozunk?

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát: Jennifer Lopez erre a kiegészítőre esküszik már több mint 20 éve

Teljesen érthető, ha már egyszer ráakadt az igazira, miért is cserélne le pár múlandó trend kedvéért?!

Kép
Szépség

Amire már évtizedek óta várunk: Madonna meghökkentő szépségtrükkjeitől leesik az állad

Madonna 2023 nyarán lesz 65 éves, most megmutatjuk, mivel tartja fiatalon magát.