Gyorsan továbblépett: ezzel a fiatal lánnyal kapták lencsevégre Shakira volt férjét, Gerard Piquét

Shakira
Forrás: Gisela Schober/Getty Images

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Facebook
Twitter
Pinterest

Gerard Piqué a hírek szerint titokban egy 23 éves PR-hallgatóval jár, két hónappal azután, hogy Shakirával végleg szétmentek.

Az egykori álompár, Shakira és Gerard Piqué júniusban jelentette be, hogy külön utakon folytatják, miután szárnyra keltek olyan hírek, miszerint a focistát rajta kapta az énekesnő egy másik nővel. A 45 éves kolumbiai sztár és a Barcelona FC 35 éves labdarúgója 11 évig éltek együtt és két közös kisfiúk született.

A szerelmük végét pedig egy közös nyilatkozatban erősítették meg, amely egyfajta bizonyítékot is adott arra, hogy Piqué már mást szeret. Egy külföldi lap értesülései szerint egy 23 éves fiatal lánnyal, Clara Chia Martival találkozgat pár hónapja, akivel a Kosmos nevű produkciós cégénél ismerkedtek meg.

Gerard és Clara hónapok óta együtt vannak. Diák, aki az irodájában is dolgozik, rendezvényeket szervez. Elhallgatták a kapcsolatukat, de a körülöttük lévők mind tudják, mi történik...A barátai segítettek neki titokban tartani a viszonyt, és törölték Clara közösségi média fiókjait is, hogy az emberek ne találjanak róla fotókat. Ez már önmagában azt mutatja, hogy komoly kapcsolatról van szó...

A két sztár kapcsolata állítólag nagyon rossz és a gyerekekért is menni fog a háború. Shakira helyzetét súlyosbítja, hogy nemrég adócsalással vádolták meg.

Ezt olvastad már?

Galéria / 10 kép

Sztárok, akiket egy fiatalabb nő miatt hagyott el a párjuk

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Kép
Stílus

Varázslatos női ruhák a múltból: Fotók a 20. századi magyar divat évtizedeiből

Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy, szólt a Neurotic egyik száma. Valóban a divat diktálja a világ, a felnőtté válás, az életszakaszváltások egyre gyorsuló tempóját?

Kép
Szépség

Letisztult, egyenes frizura villámgyorsan! Teszteltük az új The Dyson Airstrait™ hajvasalót

Egy igazán modern és sok lehetőséget rejtő készüléket próbálhattunk ki, de vajon mennyire hatékony? Megosztjuk a tapasztalatainkat!

Kép
Sztárok

Selena Gomez manikűrje már a tavaszt idézi: imádni fogod ezt az árnyalatot te is!

Selena Gomez körmeit elnézve szinte biztos, hogy nem lehet túlontúl korán kezdeni a tavaszi manikűröket!

Kép
Sztárok

Híres leszbikus nők, akik egykoron férfihoz mentek feleségül

A szerelem bár néha tesz egy kis kerülőt, de idővel mindig célba ér!

Kép
Életmód

Így élnek a világ leggazdagabb kisállatai: vacsora ezüst tálcán, hatalmas medence, nemes textilekből készült ágynemű

Ezüst tányéron felszolgált steak vacsorára, óriási medence, nemes textilekből készült ágynemű, sok millió Instagram-követő. A világ leggazdagabb kutyái és macskái olyan elképesztő luxusban élnek, amiről a legtöbb ember csak álmodozik.

Kép
Sztárok

Sztárpárok, ahol a nő sokkal többet keres a férfinál

Sok párkapcsolat tönkremegy amiatt, mert a férfi egója nem tudja elviselni, hogy párja többet ad hozzá a családi kasszához. De szerencsére az ellenkezőjére is bőven akad példa, még a sztárok között is.