Gyorsan továbblépett: ezzel a fiatal lánnyal kapták lencsevégre Shakira volt férjét, Gerard Piquét

Shakira
Forrás: Gisela Schober/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Gerard Piqué a hírek szerint titokban egy 23 éves PR-hallgatóval jár, két hónappal azután, hogy Shakirával végleg szétmentek.

Az egykori álompár, Shakira és Gerard Piqué júniusban jelentette be, hogy külön utakon folytatják, miután szárnyra keltek olyan hírek, miszerint a focistát rajta kapta az énekesnő egy másik nővel. A 45 éves kolumbiai sztár és a Barcelona FC 35 éves labdarúgója 11 évig éltek együtt és két közös kisfiúk született.

A szerelmük végét pedig egy közös nyilatkozatban erősítették meg, amely egyfajta bizonyítékot is adott arra, hogy Piqué már mást szeret. Egy külföldi lap értesülései szerint egy 23 éves fiatal lánnyal, Clara Chia Martival találkozgat pár hónapja, akivel a Kosmos nevű produkciós cégénél ismerkedtek meg.

Gerard és Clara hónapok óta együtt vannak. Diák, aki az irodájában is dolgozik, rendezvényeket szervez. Elhallgatták a kapcsolatukat, de a körülöttük lévők mind tudják, mi történik...A barátai segítettek neki titokban tartani a viszonyt, és törölték Clara közösségi média fiókjait is, hogy az emberek ne találjanak róla fotókat. Ez már önmagában azt mutatja, hogy komoly kapcsolatról van szó...

A két sztár kapcsolata állítólag nagyon rossz és a gyerekekért is menni fog a háború. Shakira helyzetét súlyosbítja, hogy nemrég adócsalással vádolták meg.

Ezt olvastad már?

Galéria / 10 kép

Sztárok, akiket egy fiatalabb nő miatt hagyott el a párjuk

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok