Selma Blairt bántalmazta volt párja: meghökkentő felvételeken mutatta meg, mit tett vele a férfi

Selma Blair
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Selma Blair élete most is szomorú fordulatot vett. A szklerózis multiplex nevű betegségben szenvedő színésznő ugyanis egy külföldi lap információ szerint február 25-én kért távoltartási végzést volt barátja ellen.

Selma Blair volt párja, Ronald Carlson saját otthonában támadt a Kegyetlen játékok sztárjára, aki csak most bírta megosztani a vele történteket. A férfi azért ment a színésznő otthonába, hogy visszaadja annak kulcsait és tévéjét szakításuk után, ám Blair épp akkor végzett egy orvosi kezelésen, ami miatt nagyon gyenge és kimerült volt, ezért a kanapén fekve próbált pihenni. Amikor azt mondta, hogy nem érzi jól magát, Carlson ordibálni kezdett vele, közölte, hogy a színésznő egyszerűen használhatatlan, nála sokkal jobbat érdemelne, majd ezt követően fizikailag is rátámadt a sztárra - olvasható a People oldalán.

A dokumentumok szerint a férfi fojtogatta, rázta és a kanapéba nyomta Selma Blairt, aki a kezével próbálta védeni magát, miközben a házvezetőnője után kiabált segítségért, végül az eszméletét is elvesztette.

A bántalmazás után Carlsont letartóztatták, főleg, hogy a rendőrség által készített felvételek bizonyították a szörnyű erőszakot, amit a színésznőn követett el. Selma Blairnek a nyakán, az állán és a kezén voltak zúzódások, amelyeket már a nyilvánosságnak is megmutattak.

A történtek nagyon megviselték a színésznőt, akinek a távoltartási kérelmét azonnal el is fogadták a bíróságon. Carlsonnal ezt megelőzően 7 évig alkottak egy párt, de volt 2 év szünet kapcsolatukban.

Galéria / 10 kép

Sztárok, akik családon belüli erőszak áldozatai lettek

Megnézem a galériát

Amennyiben te, vagy valaki a környezetedben kapcsolati erőszak, bántalmazás áldozatává vált, kérj segítséget! Többek között az unicef.hu oldalán is összegyűjtötték, hova tudsz segítségért fordulni, ha bármilyen téren veszélyben érzed magad!

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.