A Napra lehet nézni, de Selena Gomez ruhájára nem - Talpig ezüstben lépett a vörös szőnyegre

Selena Gomez
Forrás: Amy Sussman/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Legújabb sorozata premierjére érkezett ebben a különleges darabban.

Az Only Murders In The Building, azaz Gyilkos a házban egy HULU sorozat, ami nálunk is elérhető, ráadásul szinkronizáltan a Disney+ platformján. A széria 2020 óta fut, az első évad igen nagy siker lett, hála a helyzetkomikumoknak, az izgalmas gyilkossági nyomozásnak és persze a nem mindennapi szereplőgárdának. Ki gondolta volna, hogy Selena Gomez valaha is együtt játszik majd az Örömapa és sok-sok '90-es évekbeli filmek kedvenc sztárjával, Steve Martinnal?

Elstartol hamarosan a második évad is, hiszen az első egy elég izgalmas csavarral ért véget. Ennek apropóján meg is tartották a Los Angeles-i premiert, amelyen mindhárom főszereplő ott volt. Selena Gomez egy csillogó ezüst Michael Kors ruhában lépett a vörös szőnyegre, ami egészen csípőig volt felsliccelve, szabadon hagyva combjait és szép hosszú lábát. A ruha további különlegessége, hogy az egyik ujja hosszú, míg a másik hiányzik, a derekánál pedig egy kivágás tette még izgalmasabbá a 29 éves sztár sziluettjét.

Kép
forrás: Amy Sussman/Getty Images
Kép
forrás: Axelle/gettyimages

Az énekes-színésznő a szó szerint kápráztató ruhához egy színben hozzáillő, finom, teljesen nyitott cipőt húzott, melynek ezüst pántjai szinte ékszerként ölelték lábfejét. Visszafogott, fémes sminket és fehér karika fülbevalókat viselt.

Ezt olvastad már?

Galéria / 7 kép

Ezek Selena Gomez kedvenc szépségtrükkjei

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.