Selena Gomez üdítő nyári szettje felrobbantotta az internetet - FOTÓ

Selena Gomez üdítő nyári szettje felrobbantotta az internetet - FOTÓ
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Selena Gomez épp körbedivatozza Európát.

Selena Gomez épp csak befejezte a Gyilkos a házban második évadának promóturnéját, egy kisebb Santa Monicában tett kitérő után már indult is Európába, hogy az öreg kontinensen népszerűsítse saját szépségápolási brandjét, a Rare Beauty-t.

Legutóbb például épp Milánóban járt, ahol Selena Gomez stílszerűen az olasz divatház, a Prada darabjaiban jelent meg a nagy nyilvánosság előtt. A 29 éves sztár zöld ingje mellé egy fekete, narancssárga csíkos rakott miniszoknyát viselt, amit egy diszkrét fekete lakk magas sarkú és karikafülbevalók tettek még inkább teljessé. A végeredmény pedig annyira üdítő és szemrevaló, hogy öröm ránézni!

Selena styistja, Kate Young egyébként minden európai állomáson próbál az adott ország divatházainak darabjaiból válogatni, ezzel is tisztelegve a tervezők munkássága előtt. Párizsban például egy jacquard-mintában pompázó Alaïa összeállítást varázsolt az énekesnőre, melynek szoknya része szintúgy hozta a harang formát.


És ezt láttad már? Selena Gomez darabjai mellett még vannak olyan miniszoknya trendek, amik megérnek egy próbát idén nyáron!

Galéria / 9 kép

3 miniszoknya trend, ami jön és 3, ami megy

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!