Így néztek ki a Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történet szereplői a valóságban és a sorozatban

Így néztek ki a Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történet szereplői a valóságban és a sorozatban
Forrás: Netflix

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

A Bridgerton család spin-off sorozata bár fikció, de így is találni benne olyan karaktereket, akiknek nevét a történészek is nagyon jól ismerik.

Május 4-én mutatták be a Netflix platformján a Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történet című sorozatot, ami a címszereplő királynő történetét meséli el a nézőknek.
A szériának köszönhetően a rajongók többek közt betekintést kaphattak abba, hogy A Bridgerton család királynéja miként ismerkedett meg a férjével, III. György királlyal, hogyan tudott beilleszkedni Angliában, miközben a család és a honvágy hozta nehézségekkel is meg kellett küzdenie. A streaming szolgáltató új kedvence már most rekordokat döntöget, és bár a készítők eredetileg csak egy minisorozatnak szánták a sztorit, könnyen lehet, hogy a közvélemény nyomására idővel egy második évadnyi élménnyel rukkolnak elő majd. A történet bár tények által ihletett fikció, ettől függetlenül négy karaktert valós királyi személyek ihlettek. És hogy kik ők és mennyire fedi a valóság a Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történetben látottakat? Galériánkra kattintva megtudhatod!

Most pedig íme az, amit A Bridgerton család nem mutatott meg. 12 tény a régens és viktoriánus korszak életéből, ami ma már elborzasztóan hangzik!

Galéria / 12 kép

12 történelmi tény, ami a régens és viktoriánus korszakot ábrázoló alkotásokból gyakran kimarad

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.