Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Így néztek ki a Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történet szereplői a valóságban és a sorozatban

Így néztek ki a Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történet szereplői a valóságban és a sorozatban
Forrás: Netflix

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

A Bridgerton család spin-off sorozata bár fikció, de így is találni benne olyan karaktereket, akiknek nevét a történészek is nagyon jól ismerik.

Május 4-én mutatták be a Netflix platformján a Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történet című sorozatot, ami a címszereplő királynő történetét meséli el a nézőknek.
A szériának köszönhetően a rajongók többek közt betekintést kaphattak abba, hogy A Bridgerton család királynéja miként ismerkedett meg a férjével, III. György királlyal, hogyan tudott beilleszkedni Angliában, miközben a család és a honvágy hozta nehézségekkel is meg kellett küzdenie. A streaming szolgáltató új kedvence már most rekordokat döntöget, és bár a készítők eredetileg csak egy minisorozatnak szánták a sztorit, könnyen lehet, hogy a közvélemény nyomására idővel egy második évadnyi élménnyel rukkolnak elő majd. A történet bár tények által ihletett fikció, ettől függetlenül négy karaktert valós királyi személyek ihlettek. És hogy kik ők és mennyire fedi a valóság a Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történetben látottakat? Galériánkra kattintva megtudhatod!

Galéria / 3 kép

3 portré, hogy megtudjuk, hogyan nézett ki a valóságban Sarolta királyné

Megnézem a galériát

Most pedig íme az, amit A Bridgerton család nem mutatott meg. 12 tény a régens és viktoriánus korszak életéből, ami ma már elborzasztóan hangzik!

Galéria / 12 kép

12 történelmi tény, ami a régens és viktoriánus korszakot ábrázoló alkotásokból gyakran kimarad

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Életmód

4 étrend-kiegészítő, melynek szedése nem várt mellékhatásokat okoz

Egy-egy étrend-kiegészítő kapcsán gyakran csak az előnyökről hallunk, pedig nem árt képben lenni a várható mellékhatásokkal is.

Kép
Életmód

10 zseniális karakter a Marvel-univerzumban, akit méltatlanul elvesztegettek

Jöjjenek a Marvel-univerzum tömeggyártásának legnagyobb károsultjai, avagy karakterek, akiket elvesztegettek!

Kép
Sztárok

Eredetileg ők játszották volna a Harry Potter főszereplőit: azonban J.K. Rowling szigorú szabályai miatt lecsúsztak róla

Ma már el sem tudjuk képzelni Daniel Radcliffe, Emma Watson és a többiek nélkül a Harry-Potter-filmeket, azonban egy hajszálon múlott csak, hogy nem más színészek kapták a szerepet. Mutatjuk kik ők!

Kép
Sztárok

Hivatalos! Nicola Coughlan a body positivity új stílusos istennője

A Bridgerton család sztárja, Nicola Coughlan az elmúlt években egy két lábon járó body positivity divatikonná nőtte ki magát.

Kép
Életmód

7 népszerű étel, ami tönkreteszi a bőrödet: a túlzott sófogyasztással érdemes vigyázni

Amit megeszünk, az hatással van az egészségünkre, a szépségünkre, a testünk, szervezetünk működésére, nem véletlen tartja úgy a mondás, hogy az vagy, amit megeszel. Fontos tudni, hogy az elfogyasztott ételek legalább olyan jelentősséggel bírnak bőrünk állapotára, mint a drága krémek. Mutatjuk is, mely ételek azok, melyekből szépségünk érdekében (is) érdemes kevesebbet fogyasztani.

Kép
Életmód

7 film, amiben vérengző állatokkal riogatnak, pedig többségük közel sem ilyen veszélyes

Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki gyerekkorában csak vonakodva mert bemenni a felsőgödi uszoda medencéjébe, mert szörnyen szorongott egy gyilkos víz alatti támadástól.