Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Mutatjuk a felvételt, ami miatt mindenki azt gondolja, hogy Sarolta hercegnő kiköpött Diana hercegné

Mutatjuk a felvételt, ami miatt mindenki azt gondolja, hogy Sarolta hercegnő kiköpött Diana hercegné
Forrás: Getty Images

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

Nagyon édes videó került fel a TikTokra Sarolta és Diana főszereplésével.

Diana hercegné már nem élhette meg Erzsébet királynő platina jubileumát, amire június elején került sor, így nem volt lehetőség arra, hogy együtt ünnepeljen a családjával. Ha testben nem, lélekben mindenképp jelen volt, legalább is ezt gondolják azok a TikTok-felhasználók, akik szerint Vilmos és Katalin kislánya, Sarolta hercegnő kiköpött olyan, mint néhai nagyanyja, Diana hercegné.

Erre pedig bizonyítékuk is van egy olyan videó formájában, amiben mindketten szerepelnek. A 7 éves kislányról a jubileumi ünnepségen készült egy felvétel, amin az látható, hogy a hintóban ül két testvérével együtt. Sarolta pedig mit sem sejtve az egészről, teljesen lemásolta Diana mozdulatait: Lajos herceg kezét visszafogva jelezte, hogy elég az integetésből.

Hasonló videó Dianáról is készült 1995-ben, amikor egy hivatalos eseményen Harry herceg ült mellette. Harry kétszer is megpróbálta felemelni a kezét, hogy mutasson valamit, az édesanyja azonban mindkét alkalommal meggátolta azt. Sokak szerint ez az apróság is azt bizonyítja, hogy Sarolta sok mindent örökölt Harry és Vilmos édesanyjától.

Vilmos egyébként korábban már elárulta, hogy lánya imád táncolni, bármikor táncra perdül, amikor zenét hall, és így volt ez Diana esetében is. A hercegné ráadásul egyszer még a Royal Ballettel is fellépett.

És ezt olvastad már?

Galéria / 8 kép

8 alkalom, amikor Sarolta hercegnő tökéletes hasonmása volt Erzsébet királynőnek

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Szépség

Ez a filléres termék Meghan Markle és a királyi család kedvenc fényvédője: csupán pár ezer forintba kerül, és a vásárlók is esküsznek rá!

Egy újabb sztár kedvencét mutatjuk most meg nektek: ezért a naptejért rajong Meghan Markle és a királyi család!

Kép
Életmód

4 étrend-kiegészítő, melynek szedése nem várt mellékhatásokat okoz

Egy-egy étrend-kiegészítő kapcsán gyakran csak az előnyökről hallunk, pedig nem árt képben lenni a várható mellékhatásokkal is.

Kép
Életmód

10 zseniális karakter a Marvel-univerzumban, akit méltatlanul elvesztegettek

Jöjjenek a Marvel-univerzum tömeggyártásának legnagyobb károsultjai, avagy karakterek, akiket elvesztegettek!

Kép
Sztárok

Eredetileg ők játszották volna a Harry Potter főszereplőit: azonban J.K. Rowling szigorú szabályai miatt lecsúsztak róla

Ma már el sem tudjuk képzelni Daniel Radcliffe, Emma Watson és a többiek nélkül a Harry-Potter-filmeket, azonban egy hajszálon múlott csak, hogy nem más színészek kapták a szerepet. Mutatjuk kik ők!

Kép
Sztárok

Hivatalos! Nicola Coughlan a body positivity új stílusos istennője

A Bridgerton család sztárja, Nicola Coughlan az elmúlt években egy két lábon járó body positivity divatikonná nőtte ki magát.

Kép
Életmód

7 népszerű étel, ami tönkreteszi a bőrödet: a túlzott sófogyasztással érdemes vigyázni

Amit megeszünk, az hatással van az egészségünkre, a szépségünkre, a testünk, szervezetünk működésére, nem véletlen tartja úgy a mondás, hogy az vagy, amit megeszel. Fontos tudni, hogy az elfogyasztott ételek legalább olyan jelentősséggel bírnak bőrünk állapotára, mint a drága krémek. Mutatjuk is, mely ételek azok, melyekből szépségünk érdekében (is) érdemes kevesebbet fogyasztani.