A kulisszák mögötti valóság: Sarah Jessica Parkert ebben a fura szettben csípték el

A kulisszák mögötti valóság: Sarah Jessica Parkert ebben a fura szettben csípték el
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

A széria sikerét látva, akár még ebből is trend lehet!

Sarah Jessica Parkernek, na meg az And Just Like That forgatásának hála, az elmúlt bő egy hónapban már számos trendtippel találkozhattunk, amit mi is könnyen bevethetünk ha egy szép napon úgy hozza a kedvünk. A dupla táskás trükk mellett egy fast fashion ruhával is sikerült felrobbantania az internetet, és már az sem titok, hogy a színésznő pontosan ugyanarra a rohangálós melegítőre esküszik, mint Jennifer Lopez.

A minap két jelenet között, pillanatok alatt egy újabb említésre méltó szettet dobott össze és a rojtos blúz, szoknya kombóhoz tartozó szépséges magassarkúját a kényelem jegyében egy zokni-papucs párosra cserélte.

A kamerák mögött persze kijár egy kis lazítás, ettől függetlenül végeredmény így egyben kimondottan viccesre sikerült, még úgy is, hogy nagyon jól tudjuk, hogy a filmkockákon nyoma se lesz majd ennek az évek óta megosztó trendként számon tartott húzásnak.

Kép
forrás: gettyimages.com

Természetesen nem mehetünk el szó nélkül egy másik ruhája mellett sem, ez a vegyes színekben pompázó, átmenetekkel feldobott, kicsit buggyos ujjú maxi darab az őszi hónapokban egy csizmával kiegészítve is működhet majd - amit akár ha úgy hozza kedved, a színésznő után szabadon, akár egy zokni-magassarkúval is kipróbálhatsz!

Kép
forrás: gettyimages.com

És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

5+1 divatlecke, amit Carrie Bradshawtól tanultunk

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.