Máris imádjuk! Sarah Jessica Parker végre megmutatta, hogyan fog festeni a Hókusz Pókusz folytatásában

Hókusz Pókusz
Forrás: InterCom/Hókusz Pókusz c. film
Facebook
Twitter
Pinterest

Szerencséjük van azoknak a rajongóknak, akik arra vártak, hogy végre kapjanak egy kis morzsát Sarah Jessica Parker megjelenéséből, aki ismételten magára ölti Sarah Sanderson szerepét a Hókusz Pókusz 2-ben! 28 év után először!

Az 56 éves színésznőt a közelmúltban látták a film folytatásának forgatásán a Rhode Island állambeli Newportban, az 1741-ben épült Old Colony House épülete előtt. Sarah Jessica Parker egy színes boszorkányjelmezben tűnt fel, amely sokakban idézte fel az első rész ikonikussá vált jelmezét. Haja azonban jóval hosszabb és szőkébb lesz a folytatásban, ami már most elnyerte az internet népének tetszését, hiszen sokkal hidegebb és boszorkányosabb lett a végeredmény.

A Hókusz pókusz 2-ben most is a Sanderson nővérek legfiatalabbját fogja alakítani Bette Midler és Kathy Najimy mellett, akik 30 évvel az első rész bemutatása után álltak újra össze. A folytatás története szerint Winifred, Sarah és Mary a mai Salemben támadnak fel és minden vágyuk, hogy bosszút álljanak. Három fiatal azonban úgy dönt, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy megállítsák a boszorkányokat.

A szereplőgárdához csatlakozik még Tony Hale, Sam Richardson, Hannah Waddingham, Doug Jones, Juju Brener, Froy Gutierrez, Taylor Henderson és Nina Kitchen.

A Disney+ Halloweenkor jelentette be, hogy film második részének premierje 2022 őszére várható, méghozzá a streaming szolgáltató kínálatában.

Ezt már olvastad?

Galéria / 6 kép

Ha még nem láttál félelmetes filmet, akkor a Netflix horrorfilmjeiből érdemes lesz csemegézni

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!