Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Sandra Bullock teljesen összetört - Szerelme hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt

Sandra Bullock
Forrás: Jackson Lee/Getty Images

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Facebook
Twitter
Pinterest

Egy emberként érez együtt a világ Sandra Bullockkal, akiről a tegnapi nap során derült ki, hogy párja, Bryan Randall elhunyt.

A férfi három éve küzdött amiotrófiás laterális szklerózissal (ALS), 57. életévében pedig feladta és családja körében aludt el örökre. Bryan már betegsége kezdetén úgy döntött, hogy nem fogja nyilvánosságra hozni egészségi állapotát a színésznőre és a saját családjára való tekintettel. Az ALS egyébként egy gyógyíthatatlan neurológiai betegség amely az idegek tönkremeneteléhez, és az izmok progresszív bénulásához vezet.

Nagy szomorúsággal tudatjuk, hogy Bryan Randall augusztus 5-én békésen elhunyt az ALS-szel folytatott hároméves küzdelem után. Mérhetetlenül hálásak vagyunk a fáradhatatlan orvosoknak, akik velünk együtt navigáltak a betegség útjain, és a csodálatos nővéreknek, akik a szobatársaink lettek, gyakran feláldozva a saját családjukkal töltött időt, hogy velünk lehessenek...

Kép
forrás: Raymond Hall/Getty Images

Sandra Bullock és Bryan Randall a sztár kisfiának szülinapján ismerkedett meg, ahol a férfi fotósként dolgozott. 2015 óta alkottak egy párt és Sandra több interjúban is élete szerelmének nevezte Bryant.

Ezek az ismert emberek is nagyon nehezen, de keresztül mentek a gyászon és próbálnak magasabb rendű magyarázatot találni a történtekre. Megviselték őket a történtek, de végül képesek voltak talpra állni a tragédiából.

Galéria / 6 kép

Híres emberek, akik nehezen, de képesek voltak talpra állni a nagy szerelem elvesztése után

Megnézem a galériát

A gyász hosszú folyamat, érdemes róla olvasni:

Galéria / 3 kép

A gyász 3 típusa, amelyeknek semmi köze a halálhoz

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Kép
Sztárok

Tomán Szabina: "Sosem értem el olyan hatalmas sikereket, amikért azt mondhatnám, hogy világklasszis modell voltam" - #Képesvagyok podcast S2E5

A #Képesvagyok podcast legfrissebb adásában Tomán Szabina volt a vendégünk, akivel anyaságról, vállalkozásról, karrierről és a Next Top Model Hungaryről is beszélgettünk.

Kép
Életmód

Elhízáshoz és alvászavarhoz vezethet, ha ezt a 6 gyümölcsöt eszed elalvás előtt!

Lassan itt a nyár, ennek örömére pedig egyre több friss, szezonális gyümölcsöt fogyaszthatunk. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy mely gyümölcsöt mikor fogyasztod el, és természetesen az sem, hogy mennyit eszel belőle. Mutatjuk is, melyek azok, amelyek alvászavart is okozhatnak, és hízáshoz is vezethetnek, ha túl későn fogyasztod őket.

Kép
Életmód

7 súlyos hiba, ami miatt túlköltekezel a boltokban

Az élelmiszerek egyáltalán nem olcsók, főleg ha változatosan, egészségesen akarunk táplálkozni. De odafigyeléssel lehet spórolni.

Kép
Sztárok

Palvin Barbi szexi ruhájában felperzselte a vörös szőnyeget Cannes-ban: ebben az átlátszó csipkeruhában érkezett a filmfesztiválra - FOTÓK

Palvin Barbi ismét tarolt a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén: ezt a szexi, átlátszó csipkeruhát viselte!

Kép
Életmód

“DESIGN EXCHANGE” elnevezésű programsorozattal tiszteleg a kortárs művészek előtt a W Budapest

Idén májusban a W Budapest a művészetek előtt tisztelegve indítja útjára „Design Exchange” elnevezésű programsorozatát, amely a belsőépítészet, művészet, fotó és tárgyalkotás területeit gyűjti csokorba.

Kép
Sztárok

A 10 legjobban kereső sportoló 2024-ben

A szaúdi szerződés és a személyes szponzorációk nagyon jól hoznak Cristiano Ronaldónak, de a második helyen már nem focista áll.