A többiek csak kihasználták és megalázták? A rajongók szerint ezért Samantha a legcsodálatosabb baráttípus a Szex és New Yorkban

A többiek csak kihasználták és megalázták? A rajongók szerint ezért Samantha a legcsodálatosabb baráttípus a Szex és New Yorkban
Forrás: HBO

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

A rajongók szerint a Szex és New Yorkban egyedül Samantha volt az, aki igaz barátként viselkedett, ellentétben a többiekkel, akik sok esetben igazságtalanul is bántották őt.

Az elmúlt években megannyi helyen találkozhattunk olyan véleményekkel, amik előszeretettel szedték darabjaira a Szex és New York című sorozatban látható baráti szálakat. A rajongók ugyanis a széria kezdete óta nem tudnak napirendre térni afelett, hogy a négyfős hölgykoszorúban ki is kapná meg a legrosszabb vagy éppen legjobb barátnőnek járó képzeletbeli serleget.

Egyesek úgy gondolják, hogy Carrie Bradshaw az, akinél rosszabb barátot írni se lehetett volna, hiszen a szingli nők életéről aktív korrajzot adó újságíró életében szinte rendszeresek azon szívfájdalmak, amiknek kibeszélése valamiért mindig előrébb való, mint barátnői problémája. És képes a beszélgetést még akkor is a saját helyzete felé terelni, ha először úgy is tűnik, hogy végre jó partnerként képes lesz olyan támaszt adni barátnőinek, ami igazából minden ilyen jellegű kapcsolat lényege. Nem mintha Miranda és Charlotte annyival jobbak lennének, többek szerint ugyanis ők is pont annyira önzők és felszínesek, hogy néha észre sem veszik azt, hogy tanácsaikkal mennyire keményen bele tudnak tiporni mások lelkébe. A véleményvezérek szerint a Szex és New Yorkban egyedül Samanthában van meg minden ahhoz, hogy ideális barátnő legyen, mert bár a fájó őszinteség az egyik nagy fegyvere, mégis bármikor, bárhol ott tud lenni ha szükség van rá, és adott esetben bármit elintéz vagy megold, ami csak egy kicsit is segíthet barátai életén. Te hogyan látod? Ne felejts el a cikk végén szavazni!

A kommentek alapján összegyűjtöttünk most azon érveket, amiket a rajongók örömmel emelnek ki, amikor a Szex és New Yorkban található baráti szálak kerülnek napirendre - ezért Samantha volt a legjobb barát mindannyiuk közül:

Galéria / 21 kép

9 alkalom, amikor Samantha csodás barát volt, és 12 amikor Carrie, Charlotte és Miranda pedig rémesek

Megnézem a galériát
Te hogy látod? Ki volt a legrosszabb barátnő a Szex és New York sztorijában?
Carrie
Charlotte
Miranda
Samantha
Megosztom az eredményt

És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

Carrie és Samantha sem volt kivétel! 6 ok, ami egy barátság végéhez vezethet

Megnézem a galériát

Videók

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Stílus

3 nyári ruhadarab, ami már nem lesz divatos 2024-ben - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

Természetesen most sem kell szigorúan a szekrény mélyére száműznöd ezeket a ruhadarabokat, de azért érdemes adni egy esélyt ezeknek az új divatirányzatoknak is.

Kép
Életmód

Így tüntetheted el a zsírt a karodról pár nap alatt - ezt a trükköt a mindennapokba is könnyedén beépítheted!

Nemcsak a hason és a fenéken múlik a bikini forma, hanem a felkarokon és a combokon is. Mutatunk egy trükköt, amivel napokon belül látható eredményt érhetsz el!

Kép
Életmód

Mutatjuk a Bridgerton család 10 leforróbb intim jelenetét! - Ezek a rajongók kedvencei!

A Bridgerton család sorozatban nincs hiány az intim jelenetekből, és egy-kettő igen emlékezetesre sikerült. Mutatjuk a 10 leforróbb intim jelenetet Bridgertonból!

Kép
Sztárok

A magyar színésznő, aki Erno Laszlo felesége volt, de Greta Garbóhoz is szerelmi szálak fűzték

Gombaszögi Irén kalandos életéről viszonylag keveset hallattunk, pedig bizony cseppet sem volt unalmas!

Kép
Sztárok

Hűha! Blake Lively egy több mint 7 millió forintos farmerben pompázott! Mutatjuk a méregdrága ruhadarabot - FOTÓ

Blake Lively stílusa mindig ámulatba ejt minket, most viszont nemcsak a megjelenése, hanem annak ára is: egy több mint 7 milliós farmerban jelent meg! Fantasztikusan nézett ki, de vajon megérte az árát?

Kép
Életmód

Nem csak időseknél fordul elő a probléma: 8 hatásos és természetes módszer a visszér ellen

Minden tévhittel ellentétben, a visszérproblémák nem csupán az időseket érintik, sajnos fiatalabb korban is egyre gyakrabban fordulnak elő, főleg olyan tényezők hatására, mint a genetika, a terhesség, az elhízás, a hosszas álló- vagy ülőmunka, és a nem megfelelő cipőviselés. Emellett pedig a kor előrehaladtával is nagyobb eséllyel alakul ki. Az alábbiakban olyan hatásos módszereket hoztunk, melyek segíthetnek felvenni a harcot a visszér ellen.