Ritka pillanat: Salma Hayek gyönyörű, 14 éves lányával közös fotót posztolt

sztár, sztárok,
Forrás: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Alig hisszük, de Salma Hayek lánya most töltötte be a 14. életévét, ez alkalomból egy csodás fotóval köszöntötte őt a híres édesanya.

Salma Hayek nem az a sztár, aki állandóan a családjáról posztol képeket - ám most, lánya, Valentina 14. születésnapja alkalmából mégis megtette. A fotó csodásan sikerült: a naplementében egy igazi anya-lánya összebújós kép készült róluk, és amennyi látszik belőlük, abból meg is állapítható, hogy nagyon hasonlítanak egymásra.

Drága lányom, te vagy a mindenem. Áldott legyen az a nap, amikor az életembe jöttél, hogy ragyoghass. Boldog születésnapot kívánok Valentina!!!!! Köszönöm, hogy TE vagy a lányom!

- írta a képhez a sztár.

Salma Hayek lányának teljes neve Valentina Paloma, az édesapja a színésznő férje, François-Henri Pinault, akihez 2009-ben ment hozzá. A férfinak egyébként van egy másik gyermeke, Augustin "Augie" James, akinek édesanyja a férfi előző barátnője, a gyönyörű Linda Evangelista.

Salma egyébként jóban van mostohafiával - nemrég posztolt magukról is közös fotót, amit a fiú édesanyja is szívecskékkel jutalmazott.

Galéria / 4 kép

Az okok, amiért egyes családokban csak fiú- vagy csak lánygyermekek születnek

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.