Ryan Gosling plasztikáztatott, hogy még inkább olyan legyen, mint Ken baba? Durva teória terjed a TikTok-on

Ryan Gosling plasztikáztatott, hogy még inkább olyan legyen, mint Ken baba? Durva teória terjed a TikTok-on
Forrás: Getty Images

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

Ryan Gosling nagyon másképpen fest a legfrissebb fotóin, mint egy évvel korábban.

Hamarosan a mozikba kerül a Greta Gerwig rendezésében készült Barbie mozifilm, amiben Margot Robbie kapta Barbie, Ryan Gosling pedig Ken szerepét. A 32 éves színésznő kiválasztásával még nem volt semmi baja a fanoknak, ám a nála tíz évvel idősebb, 42 éves Ryan Gosling már sokaknál kiverte a biztosítékot.
Rengetegen írták például a neten, hogy a tökéletes testű és örökfiatal arcú Ken baba szerepét nem lett volna szabad egy „öregedő” sztárra bízni, Gosling sármos, de a ráncait akkor sem tudja elrejteni, ami elrontja a varázst. Talán éppen ezek a kritikák vezettek oda, hogy Eva Mendes dögös párja úgy döntött, plasztikáztat, hogy fiatalabbnak tűnjön. Legalábbis most ez a pletyka terjed fénysebességgel a TikTok-on!

Így nézett ki Ryan utolsó hivatalos megjelenésén 2022 júniusában!

Kép
forrás: Getty Images

Ez pedig 2023 áprilisának vége!

Kép
forrás: Getty Images

Ryan Gosling plasztikáztatott, hogy élethűbb Ken baba legyen?

Ryan Gosling kétségtelenül Hollywood egyik legvonzóbb pasija, arról nem beszélve, mennyire tehetséges színész. Elképesztően huncut tekintetekre és mosolyokra képes, imád szórakoztatni és nevetni, szóval ebből a megközelítésből tökéletesen érthető, hogy miért ő lett Ken baba.
A kritikák azonban természetesen hozzá is eljutottak és úgy néz ki, rossz hatással voltak az önbizalmára. Nemrégiben tartottak egy sajtótájékoztatót a Barbie-filmmel kapcsolatban, amelyen megjelent Ryan Gosling is, azonban már első pillantásra látszott, valami fura történt az arcával. A TikTok tartalomgyártói szerint az a minimum, hogy elment egy ráncfeltöltésre, de még az is megeshet, hogy arcfelvarrásról van szó.

„Közelről nagyon nem néz ki most jól az arca! Ryan, jó vagy úgy, ahogy vagy, ne hagyd, hogy az életkoroddal viccelők elhitessék veled, hogy nem!” – üzente @thekylemarisa a TikTok-on a színésznek, videójára pedig nagyon sok reakció és válaszvideó érkezett. „Egyetértek veled, ő csodálatos, határozottan semmi szüksége arcfeltöltésekre” – kommentelte egyik rajongója. „Úgy gondolom, éppen elég sármos a botox nélkül is” – írta egy másik. „Ő egy kétgyermekes apuka és nagyon jól néz ki, én imádom!” – tette hozzá egy harmadik. Ryan Gosling egyébként nem nyilatkozott a külsejét és korát ért támadásokra, így nem tudni, mi a véleménye a dologról, sőt azt sem, tényleg csinált-e valamit az arcával az utóbbi időben.

Galéria / 12 kép

Férfi sztárok, akiket teljesen megváltoztattak a plasztikai műtétek

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.