Az elmúlt évek legcsúnyább válása! Robert De Niro nem tud szabadulni pénzéhes feleségétől

Az elmúlt évek legcsúnyább válása! Robert De Niro nem tud szabadulni pénzéhes feleségétől
Forrás: GettyImages/Dimitrios Kambouris
Facebook
Twitter
Pinterest

Egyre többen aggódnak Robert De Niroért!

Robert De Nirot korunk egyik legzseniálisabb színészeként tartják számon, mégis az elmúlt években megfigyelhető, hogy a színész mintha igencsak lejjebb adta volna a színvonalat, már ami a filmeket illeti. Bár 2019-ben kijött Az ír és a Joker a főszereplésével, mellette De Niro olyan Zs kategóriás mozikban vállalt szerepet, mint a Nagyfater elszabadul és a Nagypapa hadművelet (ezeknek a címe is borzasztó, nem?). Csak 2020-ban három projekten dolgozott, és az IMDB szerint további 6 produkció várható már most tőle a következő években, ám mielőtt azt hinnéd, a 77 éves sztár azért dolgozik ennyit, mert imádja a munkáját, eláruljuk, hogy Robert De Nironak nagyon kell a pénz.

Ő és felsége, az egykori légiutas-kísérő, Grace Hightower 2018-ban jelentették be, hogy elválnak egymástól, az ügyre viszont azóta sem tudtak pontot tenni, közben pedig De Nironak a gatyája is rámegy feleségére.

Kép
forrás: GettyImages/George Napolitano

Grace Hightowernek ugyanis egészen elképesztő költekezési szokásai vannak, aminek egy nagy részét bizony még mindig a színész fizeti. Egy jelentés szerint Grace csak 2019-ben 1,67 millió dollárt (forintban 500 millió!) költött, a pénz nagy részét pedig luxus kategóriás termékekre, designer darabokra, és ékszerekre verte el. Felesége vásárlási mániája mellett a sztárba néhány éve az adóhatóság is beleállt, ezért két filmjének teljes bevételét adótartozása befizetésére fordította.

A lapok szerint annak idején Robert De Niro és Grace szerződésben állapodtak meg arról, hogy a színész fedezi a nő kiadásait, de erre azért akkor biztos nem számított, pedig ő is ért az értelmetlen pénzszóráshoz, hisz képes magángéppel érkezni egy baráti találkozóra. Addig már eljutottak, hogy a sztár leendő felesége havi keretét 375 ezer dollárról 100 ezer dollárra (közel 30 millió forintra) csökkentette, de még közel sincs vége a válásnak, közben pedig még 20 millió dollárt érő manhattani lakásukat is el kell adniuk, melynek egy részéből a szerződés szerint Grace új ingatlant vásárolhat magának.

Mikor áll le? Mikor lesz lehetősége arra, hogy ne heti hatszor dolgozzon 12 órákat, hogy lépést tudjon tartani Grace Stella McCartney-szomjúságával? Ha holnap lebetegedik, vége a partinak

- nyilatkozta De Niro ügyvédje.

ÉS EZT LÁTTAD MÁR?

Galéria / 7 kép

Nők, akiket gazdaggá tett a válás

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok