Bevállalnád? Rihanna és Dua Lipa is ugyanarra a különleges hajtrendre esküszik

Bevállalnád? Rihanna és Dua Lipa is ugyanarra a különleges hajtrendre esküszik
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Szinte biztos, hogy egy új trend jöttére számíthatunk majd a közeljövőben, legalábbis a zeneipar mindent megtesz azért, hogy a 2000-es évek hangulatát a lehető legszélesebb skálán élvezhessük.

Rihanna és Dua Lipa sem az az elveszett fajta, ha trendekről van szó, sőt! Sokszor stílusuk között is elég nagy az átfedés, ami nem véletlen. Tavaly óta például mindketten éppen annyira lelkesen merültek el a 2000-es évek retrójával járó villantásban, mint amennyire nagyon élik most ezt a kicsit feledésbe merült hajtrendet, amit könnyen lehet, hogy több évtizednyi kihagyás után 2022-ben ismét zöld lámpát kap majd.

Rihanna legújabb, Savage X Fenty Valentin-napi kollekciójának első fotói január 17-én debütáltak az Instagramon és az énekesnő vörös csipkés bodyjánál már csak csíkos haja volt emlékezetesebb...

Egy gyors felmérés szerint annyira sikeres volt a dolog, hogy a rajongók szinte megrohamozták az online áruházakat és a hajnyomdák iránti kereslet eddig soha nem látott méreteket öltött. Remélni tudjuk, hogy tényleg felkészültek a folytatásra, ugyanis meglehet, hogy idővel Dua Lipa posztja is beérik majd, és egy kisebb sold out lavinát indítva útjára.

A 26 éves énekesnő ugyanis már Rihanna előtt pár nappal bedobta a mintás haj ötletét, ám úgy látszik, hogy csak most teljesedett ki igazán dolog és többen kellettek, hogy szélesebb körben is meggyőzzék a követőiket arról, hogy érdemes idén valami újban is gondolkodni.

Persze nem csak őket szippantotta be a hajnyomda különleges varázsa, még tavaly tavasszal Megan Thee Stallion is tett egy kisebb próbálkozást Cry Baby című videoklipjében, ám ez a hajtrükk akkor még viszonylag csendesebb sikereket ért el. De sebaj, jobb későn, mint soha! Nem?

Te mit gondolsz? Kipróbálnád ezt az új trendet?

Igen, miért is ne! Úgyis kimosható!
Nem, ez valami borzasztó!

És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

Sztárok, akik hajszínüknek köszönhetik az átütő sikert

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép
Sztárok

Bámulatos átalakulás: Mutatjuk, hogyan fogyott el Adele 10 év alatt

Adele már több mint 45 kiló mínusznál jár!

Kép
Sztárok
Kép
Stílus

3 népszerű trendőrület, ami már nem lesz divatos 2023-ban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

A mikrotrendek bár mindig csak egy aprócska szerepet vállalnak magukra a divatirányzatok között, ettől függetlenül nagyon is kijár nekik az a bizonyos figyelem.

Kép
Szépség

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép
Sztárok

7 híres ember, aki úgy döntött, hogy nem házasodik újra, és hűséges marad házastársa halála után is

Az állatvilágban gyakori, de az emberi társadalomban ritka madár az, aki valóban egy életre választ magának párt, és ha a másik elmegy, akkor örökre özvegy marad.