Valóra vált álom! Reese Witherspoon és férje ebben a mesebeli házban nevelték évekig a gyerekeiket - FOTÓK

Valóra vált álom! Reese Witherspoon és férje ebben a mesebeli házban nevelték évekig a gyerekeiket - FOTÓK
Forrás: Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Reese Witherspoon nemcsak a filmek világában sikerese, hanem az ingatlanpiacon is.

Reese Witherspoon a Louisiana állambeli New Orleansban látta meg a napvilágot, és még egészen kicsi volt, amikor édesapját a katonai szolgálat négy évre Wiesbadenbe, Németországba szólította, és családját is vitte magával. Miután visszatértek az Egyesült Államokba Nashville-ben, Tennesse-ben telepedtek le. A színésznő itt végezte a középiskolát is, és bár az egyetem, majd pedig a forgatások miatt jó időre Kaliforniában maradt, ám sose szűnt meg szeretni azt a várost, ahol felnőtt, így ha a munkája és az elfoglaltságai engedik, az ideje nagy részét a mai napig is imádott déli államában tölti.

A 46 éves sztár birtokában bár jó pár ház található, mégis a szívéhez legközelebb a Nashville-ben lévők állnak. Reese Witherspoon és férje, a tehetségkutató ügynökként dolgozó Jim Toth párosa egyébként nemcsak a showbiznisz világában boldogul nagyon jól, hanem az házbizniszben is, ugyanis nagyon jó érzékük van ahhoz, hogy szép haszonnal adjanak túl egykoron imádott portáikon. A házaspár a tavalyi évben 18 millió dollárért vásárolt új otthonukat még nem mutatták meg a nyilvánosság előtt, azért az előző lakhelyük is megér egy kisebb virtuális túrát.

Reese és Jim 2018-ban, 3,76 millió dollárért vásárolták meg ezt az 1,23 hektáros telken elterülő, 1937-ben épült, hat hálószobával és nyolc fürdőszobával rendelkező kétszintes házat, amit aztán 2022-ben jelentős haszonnal, szinte kétszer annyiért, azaz 7,35 millió dollárért adtak el - ami meg kell hagyni, hogy szép kis profit.

Na de milyen is volt ez az otthon, amitől ha fájó szívvel, de megváltak? Kattints tovább és nézd meg Reese Witherspoon és férje nemrég elkelt meseszép házát!

Galéria / 8 kép

Ebben a csodaszép házban élt Reese Witherspoon

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

A legfurcsább dolgok a sztárok otthonában

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.