ÚJ ÉTLAPKONCEPCIÓ A PRIME STEAKHOUSE-BAN!

ÚJ ÉTLAPKONCEPCIÓ A PRIME STEAKHOUSE-BAN!
Forrás: primesteakhouse.hu

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

A húsevők fellegváraként, a WORLD LUXURY RESTAURANT AWARDS-on 2017-ben „A legjobb steakhouse” hazai győzteseként, a vezetés most látta elérkezettnek az időt az étterem ételkínálatának és az étlap koncepciójának megújítására.

A legnagyobb változás a több mint 30 féle új ételkülönlegesség mellett, hogy az étterem ételkínálata ebéd-és vacsoraidőben eltérő lett. Igazodva a vendégek - gyorsabb elkészítésű és kímélőbb mennyiségű – ebéd igényéhez, munkanapokon 12-15 óra között kisebb ételválasztékkal, kímélőbb adagokkal és sokkal kedvezőbb árakkal várják a vendégeket.

Az étlapon eddig kizárólag a steakeké volt a főszerep. Az új alapanyagok bevezetésévével és a választék kibővítésével nyitottak azok felé a vendégek felé, akik szeretik a Prime feelinget, az elegáns környezett, de a kiadós steakek helyett a szárnyasokat, a halakat, vagy a könnyebb fogásokat részesítik előnyben. Mostantól a kemencében sült bébi csirke, a Challans kacsamell, a tőkehalfilé, a skót füstölt lazac, a bouchot kagyló vagy a friss szarvasgombás papardelle is állandó szereplője lett az étlapnak.

Gondolva a hölgyekre, vagy a visszafogottan étkező urakra, több salátát is főételként kínálnak. A serpenyőben sült vörös tonhal, a pirított Angus bélszín, vagy a roston sült libamáj Fazekas László chéf által megálmodott saláta kompozícióval érkezik.

Mivel a Prime Steakhouse neve már nem csak Magyarországon fogalom, ezért egyre több az olyan igényes külföldi vendégük, akik preferálják a színvonalas és elegáns környezetet, ahol szívesen fogyasztják a magyar klasszikusokat, a gulyáslevest, a fácán consomét vagy a tökéletesre sütött libamájat, ezért ezek az ételek is szerepet kaptak az új étlapon.

Az új ételek beillesztése során figyelembe vették a visszatérő törzsvendégeik igényeit, így került fel az új étlapra a kaviár, a pirított Szent Jakab kagyló, a sült csontvelő, vagy az OSCAR Filet Mignon, de a köretek és a mártások között is számos újdonságot találni.

Az étlap megújulása az étterem bástyáját, a steakeket se hagyta érintetlenül. A Prime steak kínálata már nehezen bővíthető, - 4 földrészről érkeznek az olyan kiváló minőségű húsok, mint az Argentin Angus, az amerikai OMAHA és USDA, vagy az Ausztrál WAGYU - így koncepció váltás a steakek kísérőit, a köreteket és a szószokat érintette, mivel az új koncepcióban a steakek ára ezeket már tartalmazza. A vendégek több mint 20 féle köretből és 10 féle szószból választhatnak kedvükre.

A koncepció váltás és az új ételek összeállítása során nem hagyták figyelmen kívül az étel allergiás, vagy glutén-laktóz érzékeny vendégeket. Mostantól Ők egy egész oldalnyi ételkínálatból választhatnak. Vegetáriánus vendégeik se maradnak éhesen, mert humuszt, tofut, padlizsán salátát tartalmazó vegetáriánus tállal, grillezett sajttal, halakkal, tésztákkal készülnek rájuk.

Az étlap megújulása magával hozta, a desszertlap változtatását is. A 12 féle desszert mellé sajtválogatások, a legnépszerűbb desszertborok, valamint kávé alapú italkülönlegességek is felkerültek, megkönnyítve ezzel a vendégeknek a vacsora tökéletes befejezését.

Ami biztosan nem változott, az a magas minőség. Mindegy, hogy steaket rendelünk, vagy egy új ételt választunk, garantált a kifogástalan elkészítés, az igényes tálalás, a profi, figyelmes kiszolgálás, azaz minden adott egy tökéletes gasztronómiai élményhez egy elegáns környezetben.

Új étlap bevezető akciójukban február 19-23 között az ételek árából 10% kedvezményt biztosítanak!

Prime Steakhouse

Budapest, V. Sas u.18.

Asztalfoglalás: +36 70 331 8666

www.primesteakhouse.hu

Kép

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.

Kép
Sztárok

Ritka pillanat: Matthew McConaughey-t gyönyörű lánya kísérte el a vörös szőnyegre - FOTÓ

Matthew McConaughey ritkán jelenik meg teljes családjával a vörös szőnyegen, most ennek a pillanatnak lehetünk szemtanúi!