Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Prada Paradoxe, a sokoldalú illat - Töltsd újra!

Prada Paradoxe, a sokoldalú illat - Töltsd újra!
Forrás: PRADA

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Facebook
Twitter
Pinterest

Érzékiség, kreativitás, fenntarthatóság, felelősség, innováció, összhang... - ezek mind a Prada Paradoxe illatát jellemzik. Tudtad, hogy újratölthető az üvegcséje? Cikkünkből megtudhatod hogyan.

A Prada Paradoxe a megfoghatatlan, örök kibontakozást megtestesítő Prada nő esszenciája, aki soha nem ugyanaz, mégis mindig önmaga. Az ikonikusságában is formabontó háromszögletű üvegbe zárt parfüm alapját egy időtlen, fehér virágcsokor, és avantgárd kézjegyek formálják egyedi alkotássá, mely magában hordozza az illat és az én találkozásának minden paradox dimenzióját.

Kép
forrás: PRADA

A Prada Paradoxe az ezerarcú Prada nő lényegi kifejeződése, amely friss perspektívából tekint a nőiesség örök rejtélyére. Ez az egyedülálló új női illat a Prada-t átható, szimbiózisban létező ellentmondások lenyomata: kézművesség és technológia, hagyomány és modernitás, kihívás és kifinomultság, fegyelem és szárnyaló fantázia találkozása. Ebben az újonnan formált térben születik meg a Prada Paradoxe, az illat, amely legalább annyira megnyugtató, mint amilyen különös.

Kép
forrás: PRADA

EGY IKONIKUS FORMA ÚJJÁALKOTÁSA

A Prada Paradoxe üvege is kifejezi a Prada szenvedélyét az újraalkotás és az állandó, fürkésző párbeszéd iránt. A Prada eredeti háromszög alakú logója által ihletett üveg, újabb, időtlen formában teremti újra az ikonikus jelképet. Az üveg pompás, oldalán fekvő, minimalista dizájnja elszakad a hagyományos formátumától. Ferde, mégis stabilan áll - elmozdul a középponttól, mégsem bizonytalan – a Prada Paradoxe attraktív derékszöge talppontjától a kupakig optimistán tör a magasba. Az üveg fényűző, formabontó szerkezete excentrikus vonást csempész, a Prada kifinomultságot avantgárd jegyekkel ötvöző stílusába. A lekerekített sarkok kontrasztot alkotnak a jellegzetes háromszögalakkal, a markáns fekete logó részleteit, pedig a finom korallrózsaszín árnyalat emeli ki. A szokatlan formájával is nőies - és azonnal felismerhető – üveg tetején lévő aranyszínű pumpa a mélyfekete kupak arany bélyegére rímel, a képet pedig a Prada logója teszi teljessé.

Kép
forrás: PRADA

A doboz mintázatát a Prada jellegzetes, keresztvonalkázott Saffiano bőre ihlette. A tetején a háromszögű logót idéző kivágás a forma és a funkció összhangját megteremtve segíti a könnyű nyitást. A Prada logót, melyben a korallrózsaszín árnyalat összejátszik a fényes, intenzív feketével, részben eltakarja a fehér Prada Paradoxe címke – a Prada szimbóluma a nőiesség új megnyilvánulása előtt. Minden dobozon szerepel egy QR-kód a Prada-háromszög sziluettjében.

ÚJ ALKOTÁS IKONIKUS ÖSSZETEVŐKKEL

A narancsvirág és a jázmin domináns jegyeit hordozó, időtlen fehér virágcsokoralaphoz az Ambrofix™ és a Serenolide™ páratlan összhangja ad különleges avantgárd csavart, és életteli melegséggel teljesíti ki az illat tartós, intim lecsengését.

Illatcsalád: Virágos-ámbrás
Jegyek:

  • Fej: kalábriai bergamott, mandarinesszencia, körteakkordok
  • Szív: narancsvirágesszencia és narancsvirágbimbó-esszencia, tunéziai
    narancsvirág-abszolútum, arabjázmin-abszolútum
  • Alap: ámbrakkord (Ambrofix™), laoszi benzoégyanta, madagaszkári
    prémium bourbonvanília, fehérpézsma-akkord (Serenolide™)


Kép
forrás: PRADA

A Prada Paradoxe tárja elsőként a technológia világa elé a természetet azzal a Prada igényeire szabott, innovatív technológiával, amely még a bimbó kinyílása előtt képes kinyerni az illatot a narancsvirágból. A jellemzően férfias illatokban felbukkanó Ambrofix™ az érzékiség váratlan dimenzióját hívja életre a kompozícióban. Ez az innovatív biológiai átalakítással előállított, természetes eredetű ámbra, erős, konzisztens, autentikus fás-ámbrás jegyet ad a kompozícióhoz. A Serenolide™ egy új, forradalmi pézsmamolekula, a levegőben egyik legjobban megmaradó változat a világon.

Kép
forrás: PRADA

PRADA PARADOXE: KREATIVITÁS – FELELŐSSÉGGEL


A Prada Paradoxe illat három fenntartható forrásból származó összetevőre épül – a marokkói narancsvirágolajra, a vaníliaforrázatra és a kalábriai bergamott szívjegyre. Az ámbra az Ambrofix™ mögött álló új, többlépcsős biokonverziós folyamattal, cukornádból is természetes úton előállítható – a technológia földterületigénye pedig mindössze századrésze a hagyományos, muskotályzsályából történő előállításénak. A Serenolide™ egy új, megújuló pézsmamolekula, a létező egyik legjobban terjedő változat, melyet ehhez az illathoz hoztak létre. A Prada Paradoxe csomagolása újrahasznosítható, a dobozokat és a üvegeket is beleértve. Az üveg tervezése során nagy figyelmet fordítottak a súlyuk csökkentésére és arra, hogy minél kevesebb üveget kelljen felhasználni a gyártásukhoz, az FSC™ MIX minősítésű dobozok pedig fenntarthatóbb papírból és a kartonból készülnek.

Kép
forrás: PRADA

A teljes Prada Paradoxe termékcsalád újratölthető, ezáltal kevesebb csomagolóanyag felhasználását igényli. Egy 50 ml-es Prada Paradoxe és egy 100 ml-es utántöltő 40%-kal kevesebb anyag felhasználását teszi lehetővé, három 50 ml-es Prada Paradoxe-hoz képest. Az üveg aránya ezen belül 29%-kal, a fémeké 67%-kal, a műanyagoké 46%-kal, a kartoné pedig 39%-kal csökken.

Kattints az alábbi galériára és nézd meg az újratöltés folyamatát!

Galéria / 7 kép

Prada Paradoxe - újratölthető termékcsalád

Megnézem a galériát
Kép
forrás: PRADA

Videók

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Kép
Sztárok

Tomán Szabina: "Sosem értem el olyan hatalmas sikereket, amikért azt mondhatnám, hogy világklasszis modell voltam" - #Képesvagyok podcast S2E5

A #Képesvagyok podcast legfrissebb adásában Tomán Szabina volt a vendégünk, akivel anyaságról, vállalkozásról, karrierről és a Next Top Model Hungaryről is beszélgettünk.

Kép
Életmód

Elhízáshoz és alvászavarhoz vezethet, ha ezt a 6 gyümölcsöt eszed elalvás előtt!

Lassan itt a nyár, ennek örömére pedig egyre több friss, szezonális gyümölcsöt fogyaszthatunk. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy mely gyümölcsöt mikor fogyasztod el, és természetesen az sem, hogy mennyit eszel belőle. Mutatjuk is, melyek azok, amelyek alvászavart is okozhatnak, és hízáshoz is vezethetnek, ha túl későn fogyasztod őket.

Kép
Életmód

7 súlyos hiba, ami miatt túlköltekezel a boltokban

Az élelmiszerek egyáltalán nem olcsók, főleg ha változatosan, egészségesen akarunk táplálkozni. De odafigyeléssel lehet spórolni.

Kép
Sztárok

Palvin Barbi szexi ruhájában felperzselte a vörös szőnyeget Cannes-ban: ebben az átlátszó csipkeruhában érkezett a filmfesztiválra - FOTÓK

Palvin Barbi ismét tarolt a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén: ezt a szexi, átlátszó csipkeruhát viselte!

Kép
Életmód

“DESIGN EXCHANGE” elnevezésű programsorozattal tiszteleg a kortárs művészek előtt a W Budapest

Idén májusban a W Budapest a művészetek előtt tisztelegve indítja útjára „Design Exchange” elnevezésű programsorozatát, amely a belsőépítészet, művészet, fotó és tárgyalkotás területeit gyűjti csokorba.

Kép
Sztárok

A 10 legjobban kereső sportoló 2024-ben

A szaúdi szerződés és a személyes szponzorációk nagyon jól hoznak Cristiano Ronaldónak, de a második helyen már nem focista áll.