Prada Paradoxe, a sokoldalú illat - Töltsd újra!

Prada Paradoxe, a sokoldalú illat - Töltsd újra!
Forrás: PRADA

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Érzékiség, kreativitás, fenntarthatóság, felelősség, innováció, összhang... - ezek mind a Prada Paradoxe illatát jellemzik. Tudtad, hogy újratölthető az üvegcséje? Cikkünkből megtudhatod hogyan.

A Prada Paradoxe a megfoghatatlan, örök kibontakozást megtestesítő Prada nő esszenciája, aki soha nem ugyanaz, mégis mindig önmaga. Az ikonikusságában is formabontó háromszögletű üvegbe zárt parfüm alapját egy időtlen, fehér virágcsokor, és avantgárd kézjegyek formálják egyedi alkotássá, mely magában hordozza az illat és az én találkozásának minden paradox dimenzióját.

Kép
forrás: PRADA

A Prada Paradoxe az ezerarcú Prada nő lényegi kifejeződése, amely friss perspektívából tekint a nőiesség örök rejtélyére. Ez az egyedülálló új női illat a Prada-t átható, szimbiózisban létező ellentmondások lenyomata: kézművesség és technológia, hagyomány és modernitás, kihívás és kifinomultság, fegyelem és szárnyaló fantázia találkozása. Ebben az újonnan formált térben születik meg a Prada Paradoxe, az illat, amely legalább annyira megnyugtató, mint amilyen különös.

Kép
forrás: PRADA

EGY IKONIKUS FORMA ÚJJÁALKOTÁSA

A Prada Paradoxe üvege is kifejezi a Prada szenvedélyét az újraalkotás és az állandó, fürkésző párbeszéd iránt. A Prada eredeti háromszög alakú logója által ihletett üveg, újabb, időtlen formában teremti újra az ikonikus jelképet. Az üveg pompás, oldalán fekvő, minimalista dizájnja elszakad a hagyományos formátumától. Ferde, mégis stabilan áll - elmozdul a középponttól, mégsem bizonytalan – a Prada Paradoxe attraktív derékszöge talppontjától a kupakig optimistán tör a magasba. Az üveg fényűző, formabontó szerkezete excentrikus vonást csempész, a Prada kifinomultságot avantgárd jegyekkel ötvöző stílusába. A lekerekített sarkok kontrasztot alkotnak a jellegzetes háromszögalakkal, a markáns fekete logó részleteit, pedig a finom korallrózsaszín árnyalat emeli ki. A szokatlan formájával is nőies - és azonnal felismerhető – üveg tetején lévő aranyszínű pumpa a mélyfekete kupak arany bélyegére rímel, a képet pedig a Prada logója teszi teljessé.

Kép
forrás: PRADA

A doboz mintázatát a Prada jellegzetes, keresztvonalkázott Saffiano bőre ihlette. A tetején a háromszögű logót idéző kivágás a forma és a funkció összhangját megteremtve segíti a könnyű nyitást. A Prada logót, melyben a korallrózsaszín árnyalat összejátszik a fényes, intenzív feketével, részben eltakarja a fehér Prada Paradoxe címke – a Prada szimbóluma a nőiesség új megnyilvánulása előtt. Minden dobozon szerepel egy QR-kód a Prada-háromszög sziluettjében.

ÚJ ALKOTÁS IKONIKUS ÖSSZETEVŐKKEL

A narancsvirág és a jázmin domináns jegyeit hordozó, időtlen fehér virágcsokoralaphoz az Ambrofix™ és a Serenolide™ páratlan összhangja ad különleges avantgárd csavart, és életteli melegséggel teljesíti ki az illat tartós, intim lecsengését.

Illatcsalád: Virágos-ámbrás
Jegyek:

  • Fej: kalábriai bergamott, mandarinesszencia, körteakkordok
  • Szív: narancsvirágesszencia és narancsvirágbimbó-esszencia, tunéziai
    narancsvirág-abszolútum, arabjázmin-abszolútum
  • Alap: ámbrakkord (Ambrofix™), laoszi benzoégyanta, madagaszkári
    prémium bourbonvanília, fehérpézsma-akkord (Serenolide™)


Kép
forrás: PRADA

A Prada Paradoxe tárja elsőként a technológia világa elé a természetet azzal a Prada igényeire szabott, innovatív technológiával, amely még a bimbó kinyílása előtt képes kinyerni az illatot a narancsvirágból. A jellemzően férfias illatokban felbukkanó Ambrofix™ az érzékiség váratlan dimenzióját hívja életre a kompozícióban. Ez az innovatív biológiai átalakítással előállított, természetes eredetű ámbra, erős, konzisztens, autentikus fás-ámbrás jegyet ad a kompozícióhoz. A Serenolide™ egy új, forradalmi pézsmamolekula, a levegőben egyik legjobban megmaradó változat a világon.

Kép
forrás: PRADA

PRADA PARADOXE: KREATIVITÁS – FELELŐSSÉGGEL


A Prada Paradoxe illat három fenntartható forrásból származó összetevőre épül – a marokkói narancsvirágolajra, a vaníliaforrázatra és a kalábriai bergamott szívjegyre. Az ámbra az Ambrofix™ mögött álló új, többlépcsős biokonverziós folyamattal, cukornádból is természetes úton előállítható – a technológia földterületigénye pedig mindössze századrésze a hagyományos, muskotályzsályából történő előállításénak. A Serenolide™ egy új, megújuló pézsmamolekula, a létező egyik legjobban terjedő változat, melyet ehhez az illathoz hoztak létre. A Prada Paradoxe csomagolása újrahasznosítható, a dobozokat és a üvegeket is beleértve. Az üveg tervezése során nagy figyelmet fordítottak a súlyuk csökkentésére és arra, hogy minél kevesebb üveget kelljen felhasználni a gyártásukhoz, az FSC™ MIX minősítésű dobozok pedig fenntarthatóbb papírból és a kartonból készülnek.

Kép
forrás: PRADA

A teljes Prada Paradoxe termékcsalád újratölthető, ezáltal kevesebb csomagolóanyag felhasználását igényli. Egy 50 ml-es Prada Paradoxe és egy 100 ml-es utántöltő 40%-kal kevesebb anyag felhasználását teszi lehetővé, három 50 ml-es Prada Paradoxe-hoz képest. Az üveg aránya ezen belül 29%-kal, a fémeké 67%-kal, a műanyagoké 46%-kal, a kartoné pedig 39%-kal csökken.

Kattints az alábbi galériára és nézd meg az újratöltés folyamatát!

Galéria / 7 kép

Prada Paradoxe - újratölthető termékcsalád

Megnézem a galériát
Kép
forrás: PRADA

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.