Prada Paradoxe, a sokoldalú illat - Töltsd újra!

Prada Paradoxe, a sokoldalú illat - Töltsd újra!
Forrás: PRADA

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Érzékiség, kreativitás, fenntarthatóság, felelősség, innováció, összhang... - ezek mind a Prada Paradoxe illatát jellemzik. Tudtad, hogy újratölthető az üvegcséje? Cikkünkből megtudhatod hogyan.

A Prada Paradoxe a megfoghatatlan, örök kibontakozást megtestesítő Prada nő esszenciája, aki soha nem ugyanaz, mégis mindig önmaga. Az ikonikusságában is formabontó háromszögletű üvegbe zárt parfüm alapját egy időtlen, fehér virágcsokor, és avantgárd kézjegyek formálják egyedi alkotássá, mely magában hordozza az illat és az én találkozásának minden paradox dimenzióját.

Kép
forrás: PRADA

A Prada Paradoxe az ezerarcú Prada nő lényegi kifejeződése, amely friss perspektívából tekint a nőiesség örök rejtélyére. Ez az egyedülálló új női illat a Prada-t átható, szimbiózisban létező ellentmondások lenyomata: kézművesség és technológia, hagyomány és modernitás, kihívás és kifinomultság, fegyelem és szárnyaló fantázia találkozása. Ebben az újonnan formált térben születik meg a Prada Paradoxe, az illat, amely legalább annyira megnyugtató, mint amilyen különös.

Kép
forrás: PRADA

EGY IKONIKUS FORMA ÚJJÁALKOTÁSA

A Prada Paradoxe üvege is kifejezi a Prada szenvedélyét az újraalkotás és az állandó, fürkésző párbeszéd iránt. A Prada eredeti háromszög alakú logója által ihletett üveg, újabb, időtlen formában teremti újra az ikonikus jelképet. Az üveg pompás, oldalán fekvő, minimalista dizájnja elszakad a hagyományos formátumától. Ferde, mégis stabilan áll - elmozdul a középponttól, mégsem bizonytalan – a Prada Paradoxe attraktív derékszöge talppontjától a kupakig optimistán tör a magasba. Az üveg fényűző, formabontó szerkezete excentrikus vonást csempész, a Prada kifinomultságot avantgárd jegyekkel ötvöző stílusába. A lekerekített sarkok kontrasztot alkotnak a jellegzetes háromszögalakkal, a markáns fekete logó részleteit, pedig a finom korallrózsaszín árnyalat emeli ki. A szokatlan formájával is nőies - és azonnal felismerhető – üveg tetején lévő aranyszínű pumpa a mélyfekete kupak arany bélyegére rímel, a képet pedig a Prada logója teszi teljessé.

Kép
forrás: PRADA

A doboz mintázatát a Prada jellegzetes, keresztvonalkázott Saffiano bőre ihlette. A tetején a háromszögű logót idéző kivágás a forma és a funkció összhangját megteremtve segíti a könnyű nyitást. A Prada logót, melyben a korallrózsaszín árnyalat összejátszik a fényes, intenzív feketével, részben eltakarja a fehér Prada Paradoxe címke – a Prada szimbóluma a nőiesség új megnyilvánulása előtt. Minden dobozon szerepel egy QR-kód a Prada-háromszög sziluettjében.

ÚJ ALKOTÁS IKONIKUS ÖSSZETEVŐKKEL

A narancsvirág és a jázmin domináns jegyeit hordozó, időtlen fehér virágcsokoralaphoz az Ambrofix™ és a Serenolide™ páratlan összhangja ad különleges avantgárd csavart, és életteli melegséggel teljesíti ki az illat tartós, intim lecsengését.

Illatcsalád: Virágos-ámbrás
Jegyek:

  • Fej: kalábriai bergamott, mandarinesszencia, körteakkordok
  • Szív: narancsvirágesszencia és narancsvirágbimbó-esszencia, tunéziai
    narancsvirág-abszolútum, arabjázmin-abszolútum
  • Alap: ámbrakkord (Ambrofix™), laoszi benzoégyanta, madagaszkári
    prémium bourbonvanília, fehérpézsma-akkord (Serenolide™)


Kép
forrás: PRADA

A Prada Paradoxe tárja elsőként a technológia világa elé a természetet azzal a Prada igényeire szabott, innovatív technológiával, amely még a bimbó kinyílása előtt képes kinyerni az illatot a narancsvirágból. A jellemzően férfias illatokban felbukkanó Ambrofix™ az érzékiség váratlan dimenzióját hívja életre a kompozícióban. Ez az innovatív biológiai átalakítással előállított, természetes eredetű ámbra, erős, konzisztens, autentikus fás-ámbrás jegyet ad a kompozícióhoz. A Serenolide™ egy új, forradalmi pézsmamolekula, a levegőben egyik legjobban megmaradó változat a világon.

Kép
forrás: PRADA

PRADA PARADOXE: KREATIVITÁS – FELELŐSSÉGGEL


A Prada Paradoxe illat három fenntartható forrásból származó összetevőre épül – a marokkói narancsvirágolajra, a vaníliaforrázatra és a kalábriai bergamott szívjegyre. Az ámbra az Ambrofix™ mögött álló új, többlépcsős biokonverziós folyamattal, cukornádból is természetes úton előállítható – a technológia földterületigénye pedig mindössze századrésze a hagyományos, muskotályzsályából történő előállításénak. A Serenolide™ egy új, megújuló pézsmamolekula, a létező egyik legjobban terjedő változat, melyet ehhez az illathoz hoztak létre. A Prada Paradoxe csomagolása újrahasznosítható, a dobozokat és a üvegeket is beleértve. Az üveg tervezése során nagy figyelmet fordítottak a súlyuk csökkentésére és arra, hogy minél kevesebb üveget kelljen felhasználni a gyártásukhoz, az FSC™ MIX minősítésű dobozok pedig fenntarthatóbb papírból és a kartonból készülnek.

Kép
forrás: PRADA

A teljes Prada Paradoxe termékcsalád újratölthető, ezáltal kevesebb csomagolóanyag felhasználását igényli. Egy 50 ml-es Prada Paradoxe és egy 100 ml-es utántöltő 40%-kal kevesebb anyag felhasználását teszi lehetővé, három 50 ml-es Prada Paradoxe-hoz képest. Az üveg aránya ezen belül 29%-kal, a fémeké 67%-kal, a műanyagoké 46%-kal, a kartoné pedig 39%-kal csökken.

Kattints az alábbi galériára és nézd meg az újratöltés folyamatát!

Galéria / 7 kép

Prada Paradoxe - újratölthető termékcsalád

Megnézem a galériát
Kép
forrás: PRADA

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!