Pózolj úgy, mint egy profi divatblogger!

Pózolj úgy, mint egy profi divatblogger!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Azt már megmutattuk, hogyan készülnek a legtökéletesebb szelfik, most pedig a street style fotók titkai következnek. Ugye te is csodálod, hogy képesek a menő divatbloggerek minden fotón fantasztikusan kinézni? A megoldás egyszerűbb, mint hinnéd, most eláruljuk a titkot!


Egyéni stílus, profi fotók és utánozhatatlan hangulat: a legjobb divatbloggerek ismérvei ezek. A tökéletes fényképek titkát azonban nem csak a profi fotósok ismerik: szakavatott bloggerek szerint minden csak megvilágítás és háttér, meg persze egy vállalkozó kedvű barát kérdése. Hogy néz ki ez a gyakorlatban? Olvass tovább és megtudhatod!


1. Tágas terek


 fotó: nina-suess.com
fotó: nina-suess.com



Ha sikerül elkapnod egy olyan pillanatot, amikor nem zavar be se forgalom, se turista áradat, használd ki! A nagy tér előnye, hogy még kevésbé jó megvilágítás vagy rossz idő esetén is jól fogsz mutatni a képen. Ügyelj rá, hogy lehetőleg minden térbelinelem (autók, épületek, esetleges járókelők) minél távolabb kerüljenek tőled!





2. Egyszerű háttér


 fotó: zinasahionvibe.net
fotó: zinasahionvibe.net



Ha erősek a fények, értelemszerűen kontrasztosabb árnyékod lesz a fotón. Ilyenkor jól jön egy semleges háttér (lehet akár színes is), a lényeg, hogy közel állj a falhoz, hogy minél kevésbé látszódjon az árnyékod. Ne feledd: a különleges mintájú, részletgazdag ruhák nagy barátja a sima fehér háttér.





3. Napfényes utca


 fotó: happilygrey.com
fotó: happilygrey.com



A leghangulatosabb fotók urbánus környezetben, közepesen erős napsütésben készülnek. Ilyenkor érdemes megragadni a pillanatnyi atmoszférát: ne vess be mesterkélt pózokat, inkább tégy úgy, mintha csak "véletlenül kaptak volna le".





4. Tökéletes fények


Kép

A fotósok "arany órának" nevezik, nem véletlenül: délután 5 körül a tavaszi nap sugarai már kissé "megfáradtak", szelíd arany fényt árasztanak. Tökéletes idő ez a street style fotók készítésére: a bőröd szép és élettel teli, az árnyékok nem túl erősek. Ha vízfelület közelében vagy, észreveheted, hogy milyen lágyan verik vissza a fényt a hullámok.


KEDVET KAPTÁL A DIVATBLOGGERKEDÉSHEZ? JÓ HÍRÜNK VAN: MOSTANTÓL AZ INSTYLE.HU-N IS BLOGOLHATSZ ÉS DIVATBA HOZHATOD A VÁROST IS, AHOL ÉLSZ. A RÉSZLETEKÉRT !

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Sztárok

Közel 400 millió forintos gyűrűt kapott Victoria Beckham, és nem ez az első: íme a Spice Girl 13 legszebb eljegyzési gyűrűje

Victoria Beckham szinte minden évben új eljegyzési gyűrűt kap David Beckhamtől szerelmük zálogaként. Összegyűjtöttük a 13 legszebbet!

Kép
Sztárok

Eva Longoria szűk ruhája nem sokat hagyott a képzeletre: 49 évesen megmutatta, mitől döglik a légy!

Ismét megmutatta Eva Longoria gyönyörű alakját: ebben a piros ruhában valami elképesztően szexi!

Kép
Életmód

7 tiltólistás étel reflux és gyomorégés esetén: ezek csak rontanak a helyzeten!

Neked is megvan az a kellemetlen érzés, amikor keserű vagy savanyú ízt érzel a torkodban, és mintha marná a sav az egész nyelőcsövedet? Nem vagy egyedül, hiszen a gyomorégés és a reflux sokak életét megkeseríti, és talán nincs is olyan ember a Földön, aki ne találkozott volna már velük valamilyen formában.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 9 izgalmas hazai vállalkozó, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány vállalkozót!

Kép
Életmód

10 étel, ami 40 év felett fontos a dietetikusok szerint

Noha fiatalabb éveikben kevesebben gondolnak a rák és a szívbetegségek kialakulásának kockázatára, a 40-es évek elérése során mindkettő kockázata fennáll. Ez ellen pedig leginkább egészséges életmóddal tehetünk, melynek központi tényezője az étkezés.

Kép
Életmód

Különleges ajánlatok: Akciós belföldi wellness csomagok májusban, amiket nem fogsz tudni visszautasítani

Íme május legjobb akciós wellness ajánlatai! Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, akkor most itt az idő!