Előnyös fotó

Kép
Szépség

Bizonyított! A legtöbb embernek ez az előnyösebb arcfele

Ezzel már nem tudunk vitatkozni!

Kép
Életmód

Miért néz ki minden képen olyan jól? Íme egy trükk Kendall Jennertől, amitől instant fotogénebb leszel

Most megtudtuk, hogy mi Kendall titka!

Kép
Életmód

Ez a brutális igazság az Instagram képekről

Emberek ezrei engednek napi szinten betekintést az életükbe. Legalábbis annak látszatába, egy olyan platformon, ahol szokássá vált hazudni. Csak egy kicsit, csak hogy jobb legyen. Jöjjenek a legnagyobb Instagram hazugságok!

Kép
Életmód

"Nem hazudhatok tovább" - Kiakadt az egyik legnépszerűbb blogger

100 kép és egy napos koplalás. Másnéven a tökéletes bikinis szelfi. Mi lenne akkor, ha a köntörfalazás helyett az szerepelne a képeken, ami a valóság? Essena O'Neill megcsinálta!

Kép
Életmód

Kacsaszáj és halfej - A legnépszerűbb szelfi pózok az elmúlt évekből

Azt hinnénk, hogy a szelfi csak a fiatalok első számú hobbija, de valójában ez az elmúlt pár év legnagyobb őrülete. Mindenkié! És mikor milyen fejet vágtunk a kamerának? Mert nem mindegy ám, hogy kacsásan csücsörítünk vagy bambulunk mint egy hal. Nézd meg, az elmúlt évek legnagyobb őrületeit, már ami az arckifejezéseket illeti!

Kép
Stílus

Pózolj úgy, mint egy profi divatblogger!

Azt már megmutattuk, hogyan készülnek a legtökéletesebb szelfik, most pedig a street style fotók titkai következnek. Ugye te is csodálod, hogy képesek a menő divatbloggerek minden fotón fantasztikusan kinézni? A megoldás egyszerűbb, mint hinnéd, most eláruljuk a titkot!

Kép
Stílus

10 titkos trükk a szuper fotókhoz

Megörökítenél egy emlékezetes családi pillanatot? A rólad készült képeket mégis inkább a kukába dobnád, mert: túl alacsony vagy, karikásak a szemeid, rövidek a lábaid... 10 apró, de hatásos trükkel segítünk, hogy a legjobb formádat hozd a rólad készülő fotókon.