Pippa Middleton lehengerlően festett sárga ruhájában III. Károly király koronázásán

Pippa Middleton lehengerlően festett sárga ruhájában III. Károly király koronázásán
Forrás: Getty Images

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Pippa Middleton összeállítását III. Károly király koronázásán bármikor el tudnánk képzelni nővérén, Katalinon is!

Ki ne emlékezne Pippa Middleton tökéletes alakjára, aki annak idején, még 2011-ben Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvője idején a tökéletesen feszülő koszorúslány ruhájában az egész világot levette a lábáról? Az év popsija díjat bizony akkor Pippa Middleton nyerte el, sőt sokak szerint megjelenése olyan tökéletes volt, hogy el is lopta nővértől a figyelmet. Na de mindennek már 12 éve...
Ha Pippa Middleton nem is nőtt túl stílusikon fronton nővérén, azt nem lehet tagadni, hogy ízlése legalább annyira kifinomult, mint a hercegnének, és ezt III. Károly király koronázásán most ismét bebizonyította. Ahogy már korábban is írtunk róla, a történelmi eseményre igazán illusztris vendégsereg gyűlt össze, és ahogy várható volt, a meghívottak sorából a Middleton család sem hiányozhatott. Élen Pippával, aki III. Károly király koronázására egy tökéletesen szabott, egyszerű, mégis tökéletes sárga ruhát választott, melyhez színben és stílusban is hasonló kalapot viselt, valamint nude kiegészítőket. Oldalán pedig öccse, James sétált.

Kép
forrás: Getty Images
Kép
forrás: Getty Images

A meghívottak között ott volt még Jill Biden és bájos unokája, Olena Zelenska, Emma Thompson és Katy Perry. Kétségtelen, hogy mindenki a legjobbat igyekezte kihozni magából, előkerültek a gardróbokból a legszebb ruhakreációk, melyek természetesen tökéletesen megfeleltek a szigorú protokolláris szabályoknak és a pompázatos kalapok - nézd meg galériánkban, hogy kik voltak a legstílusosabb vendégek III. Károly király koronázásán!

Galéria / 12 kép

Ők voltak a legstílusosabb vendégek Károly király koronázásán

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.