Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Pierce Brosnan megindító vallomása feleségéről könnyeket csal a szemedbe

Pierce Brosnan megindító vallomása feleségéről könnyeket csal a szemedbe
Forrás: Getty Images

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

Pierce Brosnan egy szörnyű tragédia után nősült meg újra.

Pierce Brosnan május közepén ünnepelte a 70. születésnapját, a James Bond-filmek sztárja pedig boldogabb nem is lehetne, amikor a jelenlegi életére és az elmúlt évtizedekre gondol. A simlis és a szende sztárja mindig szerelmes és hűséges típus volt, első felségét, a szépséges ausztrál színésznőt, Cassandra Harris-t, aki nem mellesleg ekkor már kétgyermekes anya volt, 1980-ban vette nőül. Közös gyermekük, Sean 1983-ban jött a világra, Pierce pedig vele együtt minden gyermeket a nevére vett a családban. Sajnos a boldogság nem tartott sokáig, Cassandra 1987-ben beteg lett, nem sokkal később kiderült, petefészekrákja van, 1991-ben, mindössze 43 éves elhunyt, Pierce Brosnan pedig összetört. Három év gyász után csoda történt, Mexikóban megismerkedett a szépséges és okos újságírónővel, Keely Shaye Smith-szel.

Pierce Brosnan elgyengül, ha felesége szemébe néz

Keely Shaye Smith nem akart mindenáron Cassandra Harris helyébe lépni, sőt, mindent megtett azért, hogy Pierce Brosnan és a gyerekek egészségesen el tudják gyászolni őt és meg tudják tartani szívükben az örök emlékét. Az empatikus újságírónő hamar beilleszkedett a családba, Pierce pedig újra szerelmes volt, talán szerelmesebb, mint valaha. A színész 2001-ben vette feleségül kedvesét, aki 1997-ben szülte meg első közös kisfiukat, Dylant, az esküvő évében pedig a másodikat, Paris-t.
Pierce Brosnan minden alkalmat megragad, hogy felmagasztalja Keely-t, aki immár 29 éve az élete párja, 2018-ban például azt mondta róla, elképesztően erős nő, aki mellett gyengének érzi magát: „Volt egy nagyszerű házasságom, ami sajnálatos módon úgy ért véget, ahogy. Ugyanakkor szerencsés vagyok, mert a szerelem másodszor is rám talált. Minket egymásnak teremtettek. Minden nap hálát adok ezért Istennek. Amikor Keely rám néz, gyengének érzem magam, elgyengülök. Imádom az életerejét, a szenvedélyét. Benne megvan az az erő, ami nélkül én képtelen lennék élni. Olyan fickó vagyok, aki azt gondolja, minden férfinak kellene egy ilyen erős nő az életébe” – nyilatkozta akkor a színész.

Keely nem gyakran ad interjúkat, ha mégis megteszi, ő is ódákat zeng férjéről. Elmondása szerint már az első randin működött köztük a kémia, órákon át beszélgettek, majd teljesen váratlanul egy tűzijáték kezdődött el a fejük felett, a város éppen ünnepelt valamit.
Mrs. Brosnan-t az elmúlt években sok támadás érte a neten megváltozott külseje miatt, míg fiatalon, a szülései előtt olyan vékony alakja volt, mint egy modellnek, manapság teltebb formákkal hódít. Ezt valamiért sokan nem képesek elfogadni, nem értik a sztár miért van együtt vele. Erre szokta Pierce Brosnan azt mondani, imádja a feleségét úgy, ahogy van, a testét és lelkét egyaránt.

Íme azok a híres párok, akik bizonyítják, hogy az igaz szerelem örökké tart!

Galéria / 10 kép

Sztárpárok, akik ezer éve együtt vannak

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Életmód

6 csillagjegy, akinek káoszba fordulnak a napjai május végén

Ezek a csillagjegyek komoly nehézségekkel fognak szembenézni a májusi telihold hatásainak köszönhetően. Ha azonban kitartanak, erősebbé válnak, mint valaha!

Kép
Stílus

10 alapdarab, ami 30 felett egy stílusos nő gardróbjából sem hiányozhat

Mutatjuk azokat az alapdarabokat, amiknek 30 felett ott a helye egy nő gardróbjában!

Kép
Életmód

Ismersz ezeknél jobb magyar rajzfilmeket?

Nosztalgiázunk kicsit a legjobb egész estés produkciók bűvkörében.

Kép
Életmód

Micsoda lista! Magyarok, akik díjat kaptak a cannes-i filmfesztivál Nagyjátékfilmek versenyén az elmúlt közel 80 évben

A cannes-i filmfesztivál nem szerénykedett magyar díjazottakban! Olyannyira, hogy most két részben mutatjuk be őket nektek. Íme az első rész!

Kép
Sztárok

Egy sokkoló titok, amit te sem tudtál Karl Lagerfeldről

Az 5 éve elhunyt Karl Lagerfeld életéből most sorozat készül, ám a premier előtt még leleplezünk néhány meglepő titkot a tervezőzseniről!

Kép
Életmód

7 betegség, amit az arcod jelezhet: többek, mint apró bőrhibák, súlyos gondra is utalhatnak!

A szem a lélek tükre – az arcunk, hajunk állapota pedig az az egészségünké. Bár nyilván nem így szól a mondás, mégis rengeteg igazság van benne. Ugyanis az a bőrünk, hajunk, szinte azonnal jelez, ha nincs valami rendben a szervezetünkkel. Eláruljuk, ezek az elváltozások pontosan mit jelentenek.