Pierce Brosnan megindító vallomása feleségéről könnyeket csal a szemedbe

Pierce Brosnan megindító vallomása feleségéről könnyeket csal a szemedbe
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Pierce Brosnan egy szörnyű tragédia után nősült meg újra.

Pierce Brosnan május közepén ünnepelte a 70. születésnapját, a James Bond-filmek sztárja pedig boldogabb nem is lehetne, amikor a jelenlegi életére és az elmúlt évtizedekre gondol. A simlis és a szende sztárja mindig szerelmes és hűséges típus volt, első felségét, a szépséges ausztrál színésznőt, Cassandra Harris-t, aki nem mellesleg ekkor már kétgyermekes anya volt, 1980-ban vette nőül. Közös gyermekük, Sean 1983-ban jött a világra, Pierce pedig vele együtt minden gyermeket a nevére vett a családban. Sajnos a boldogság nem tartott sokáig, Cassandra 1987-ben beteg lett, nem sokkal később kiderült, petefészekrákja van, 1991-ben, mindössze 43 éves elhunyt, Pierce Brosnan pedig összetört. Három év gyász után csoda történt, Mexikóban megismerkedett a szépséges és okos újságírónővel, Keely Shaye Smith-szel.

Pierce Brosnan elgyengül, ha felesége szemébe néz

Keely Shaye Smith nem akart mindenáron Cassandra Harris helyébe lépni, sőt, mindent megtett azért, hogy Pierce Brosnan és a gyerekek egészségesen el tudják gyászolni őt és meg tudják tartani szívükben az örök emlékét. Az empatikus újságírónő hamar beilleszkedett a családba, Pierce pedig újra szerelmes volt, talán szerelmesebb, mint valaha. A színész 2001-ben vette feleségül kedvesét, aki 1997-ben szülte meg első közös kisfiukat, Dylant, az esküvő évében pedig a másodikat, Paris-t.
Pierce Brosnan minden alkalmat megragad, hogy felmagasztalja Keely-t, aki immár 29 éve az élete párja, 2018-ban például azt mondta róla, elképesztően erős nő, aki mellett gyengének érzi magát: „Volt egy nagyszerű házasságom, ami sajnálatos módon úgy ért véget, ahogy. Ugyanakkor szerencsés vagyok, mert a szerelem másodszor is rám talált. Minket egymásnak teremtettek. Minden nap hálát adok ezért Istennek. Amikor Keely rám néz, gyengének érzem magam, elgyengülök. Imádom az életerejét, a szenvedélyét. Benne megvan az az erő, ami nélkül én képtelen lennék élni. Olyan fickó vagyok, aki azt gondolja, minden férfinak kellene egy ilyen erős nő az életébe” – nyilatkozta akkor a színész.

Keely nem gyakran ad interjúkat, ha mégis megteszi, ő is ódákat zeng férjéről. Elmondása szerint már az első randin működött köztük a kémia, órákon át beszélgettek, majd teljesen váratlanul egy tűzijáték kezdődött el a fejük felett, a város éppen ünnepelt valamit.
Mrs. Brosnan-t az elmúlt években sok támadás érte a neten megváltozott külseje miatt, míg fiatalon, a szülései előtt olyan vékony alakja volt, mint egy modellnek, manapság teltebb formákkal hódít. Ezt valamiért sokan nem képesek elfogadni, nem értik a sztár miért van együtt vele. Erre szokta Pierce Brosnan azt mondani, imádja a feleségét úgy, ahogy van, a testét és lelkét egyaránt.

Íme azok a híres párok, akik bizonyítják, hogy az igaz szerelem örökké tart!

Galéria / 10 kép

Sztárpárok, akik ezer éve együtt vannak

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.